Setnja super prosla, taman je bilo sunce i on je samo gledao okolo :) kad smo se vratili pred zgradu je malo poceo sa javljanjem. Sad presvuceni papamo.
Fluffy vi imate super tempo, moj cesce trazi cicu i razbudi se popodne navecer, jedino pred jutro i do cca 14 je kao veci razmak - neka 3 sata.
Za kilazu ne znam tocno jer smo mi izasli 8-i dan iz bolnice sa 3730 i patronaznoj ne radi vaga pa cekamo sad jednu da nam dostave ili cemo tek kod pedijatrice se vagati :( ali on je decinitivno tezi i puno papa i patronazna kaze da je sigurno dobio i dobro napreduje, ona ga vidi svakih par dana pa bolje primjeti.
Iako su rekli da ce slabije dobivat u pocetku jer je bio na intenzivnoj i dohrani, ali ima super probavu i zadovoljno spava pa svi kazu da je sit. Ali rado bi da ga vazemo pa da tocno pratimo - vi ste super dobili na tezini!
Da ja sam mislila kako puno spava da nesto nije ok al vidim po robici da mu je sve malo.
Super da ste gustali u setnjici i ja jedva cekam, ovu karantenu izdrzavam samo zbog njega inace bi vec probila :)
Fluffy
Curke jel se vama beba pristeka na cicku pa jede finoni onda onak malo zakunja i sam ju cicka ko da se mazi i to bome potraje ?!
Cvarak moj cesto zaspi na cicki. Onda ga dirnem po bradi ili uz uho pa ili nastavi cicat ili corit :) ako je cicao manje od 10min, onda ga dignem da podrigne pa opet nastavi halapljivo jest....ali da, cesto zaspi pa se tak izvrce i mazi :)
Moj cak i ne, bar ne po noci jer se tad probudi i place i zivcan je i gladan :) tak da obicno cicka 20 min i onda zaspi. Al onda se il probudi pa ga podrignem il je ful zaspao tak da ga samo ostavim spavat..
Pitanje, koristimo pampers premium carr i violetine, kombiniramo al sam skuzila da mu se pampers nekak zna zaljepit za guzu, ona mrezica i onda mu moram odljepit a presvlacim ga stvarno redovito..
Nama su papers pc dobre, super drze, nema problema, ali one zelene su nam skoro svake propustile.
Kupili smo sad i babylove pa cemo i njih probati....
Kakve su violeta? Jesi zadovoljna?
Mi taman evo cicamo :))
Ako niste vidjele, u dm-u do 18.10 imate akciju - zamijenite 10 bodova za 10%na pelene (bilo koje, moze vise komada), 20% na hranu i dohranu i 30% na dodatke (kreme, samponi,vatice,maramice...). Jer su kao baby dani. Mi smo jucer uzeli dosta toga, fino se ustedi.
Laku noc, cini se da je mali sef utonuo u san :)
Mi koristimo Babylove i najbolje su nam. Bas mekane. Cak je i Kplus super, na moje iznenadjenje. Pampers je ok, al prerazvikan.
Babylove rules! I njihove Sensitive vlazne maramice bez mirisa.
Ryanne tako i moj mali hahah zivcani pa odgurne cicu pa ju zivcano opet prihvati i to je pocetak i onda se smiri i pocicka do kraja normalno i smireno :)
Mislim i meni su dobre pampers jer ne propuste al mu se zaljepe za guzu :/
Violrtine su mi dobre, super su mi njihove sensitive vlazne maramice, taman su vlazne i mekane su..
Pampers bijele su ok,ne propustajual,al isto mu zalijepe za guzu :-/ pampers zelene-grozneee!!! Teski osip je od njega dobio...
Violeta su odlicne! Ne propustaju i nisu plasticne pa mu je guza bila mekane...
Babylove istoo odlicne!! Iako samo po danu, noc su mu propustile..
Definitivno cijena nije mjerilo kvalitete!
Sortiraj odgovore
Najstariji