Isto loše iskustvo sa zelenim Pampersicima, crvena guza i na dodir skroz plastičen..bijele su ssuper, one premium care..ka+oje pelene drugih marke su najsličnije njima?
ps. jučer sam imala pravi show s malim..naime kako smo na dohrani i mijenjali smo papicu mali se muči s kakanjem..prije je imao školski kakaicu senf žuta kašasta, a sada tvrdu zeleno smeđu da se kotrlja po peleni..pravi brabonjci..lijepo sam nazvala pedijatricu i rekla mi je da mu dan zaslađeni čaj od kamilice.bilo mi je čudno pa sam još pitala i svoju lokalnu magistru u ljekarni i onda je potvrdila..kakva greška..naime dala sam mu čaja a on je nakon sat vremena toliko vrištao od boli da sam skoro otišla na hitnu..jedva se smirio a ja sam plakala koliko mi je bilo krvio što sam mu uopće to dala :( misliš si pa valjda struka zna znanje :/ i da niti mu je omekanila kakica niti je kakao :(
Mi isto koristimo Babylove-najbolje su!!! Pampers su mi se isto lijepile malenome za guzu, ali onaj rozi paket (trenutno koristimo tu veličinu) pelena Babylove je odličan, kao i njihove vlažne maramice! Mnoge mame su mi preporučile Babylove pa kada se nađemo u parku-prva tema su pelene!
Moj ima deset mjeseci pa se isto mazi na ciki, zaspe nakon 20 minuta i prije. Nema njemu do cike! Jučer je papao karfiol k'o veliki!!!
Meni su babylove maramice premokre bile, pampersove mi imaju cudan miris skroz. Sutra idemo do dma po besplatni paket pelena pa cemo probat i njihove :) jel netko koristi one iz mullera njihove za njih sam cula da su dobre..
Nenana, dajes li mu inace tekucine da pije? Moj mali se isto patio s kakanjem, sami tvrdi brabonjci uz patnju i plac. Onda nam je patronazna rekla da mu moramo davati tekucine da pije buduci je na adaptiranom ( a tjedan dana sam bila u bolnici i da mi to nisu rekle ni sestre ni pedijatri). Dajemo mu caj od komoraca i kakica mu se u jednom danu promjenila, zuta mekana i vise ne place niti je nervozan kad kaka. Probali smo mu kamilicu davati, ali ju ne voli.
Mi nasega kupamo svaku vecer, eventualno ako su ga prije mucili grcevi pa je lijepo zaspao onda preskocimo. Kupamo ga ne zato sto je prljav vec jednostavno puno ljepse i duze spava poslije kupanja. A i svaku noc oko 2 borbu vodimo s grcevima pa da se bar prije njih lijepo naspava.
Ja svoju bebu kupam svaki vecer. Takav nam je ritual, a malena jednostavno uziva u vodi. Stavimo par kapi ulja u vodu i kasnije rukama zagrijem par kapi i predjem joj tijelom, pa malo vjezbamo kukice, vozimo biciklu... uglavnom uzivamo.
Ryanne, to ti je patronazna dala neke vjezbe ili? Gdje se mogu vidjeti neke vjezbice za bebice, kad bi se to moglo krenuti?
Sortiraj odgovore
Najstariji