Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nenana
    17. Listopad 2015. 10:20

Isto loše iskustvo sa zelenim Pampersicima, crvena guza i na dodir skroz plastičen..bijele su ssuper, one premium care..ka+oje pelene drugih marke su najsličnije njima?

ps. jučer sam imala pravi show s malim..naime kako smo na dohrani i mijenjali smo papicu mali se muči s kakanjem..prije je imao školski kakaicu senf žuta kašasta, a sada tvrdu zeleno smeđu da se kotrlja po peleni..pravi brabonjci..lijepo sam nazvala pedijatricu i rekla mi je da mu dan zaslađeni čaj od kamilice.bilo mi je čudno pa sam još pitala i svoju lokalnu magistru u ljekarni i onda je potvrdila..kakva greška..naime dala sam mu čaja a on je nakon sat vremena toliko vrištao od boli da sam skoro otišla na hitnu..jedva se smirio a ja sam plakala koliko mi je bilo krvio što sam mu uopće to dala :( misliš si pa valjda struka zna znanje :/ i da niti mu je omekanila kakica niti je kakao :(

Igorovabebica
    17. Listopad 2015. 10:21

Mi isto koristimo Babylove-najbolje su!!! Pampers su mi se isto lijepile malenome za guzu, ali onaj rozi paket (trenutno koristimo tu veličinu) pelena Babylove je odličan, kao i njihove vlažne maramice! Mnoge mame su mi preporučile Babylove pa kada se nađemo u parku-prva tema su pelene! 
    Moj ima deset mjeseci pa se isto mazi na ciki, zaspe nakon 20 minuta i prije. Nema njemu do cike! Jučer je papao karfiol k'o veliki!!! 

kris555
    17. Listopad 2015. 11:45

Meni su babylove maramice premokre bile, pampersove mi imaju cudan miris skroz. Sutra idemo do dma po besplatni paket pelena pa cemo probat i njihove :) jel netko koristi one iz mullera njihove za njih sam cula da su dobre..

Bumbo0809
    17. Listopad 2015. 12:02

Kupate li vi vase bebice svaki dan/vecer s mjesec i nesto dana?

Naanaa2
    17. Listopad 2015. 12:24

Nenana, dajes li mu inace tekucine da pije? Moj mali se isto patio s kakanjem, sami tvrdi brabonjci uz patnju i plac. Onda nam je patronazna rekla da mu moramo davati tekucine da pije buduci je na adaptiranom ( a tjedan dana sam bila u bolnici i da mi to nisu rekle ni sestre ni pedijatri). Dajemo mu caj od komoraca i kakica mu se u jednom danu promjenila, zuta mekana i vise ne place niti je nervozan kad kaka. Probali smo mu kamilicu davati, ali ju ne voli.

Naanaa2
    17. Listopad 2015. 12:31

Mi nasega kupamo svaku vecer, eventualno ako su ga prije mucili grcevi pa je lijepo zaspao onda preskocimo. Kupamo ga ne zato sto je prljav vec jednostavno puno ljepse i duze spava poslije kupanja. A i svaku noc oko 2 borbu vodimo s grcevima pa da se bar prije njih lijepo naspava.

Ryanne
    17. Listopad 2015. 13:03

Ja svoju bebu kupam svaki vecer. Takav nam je ritual, a malena jednostavno uziva u vodi. Stavimo par kapi ulja u vodu i kasnije rukama zagrijem par kapi i predjem joj tijelom, pa malo vjezbamo kukice, vozimo biciklu... uglavnom uzivamo. 

Branchi
    17. Listopad 2015. 13:08

Ryanne, to ti je patronazna dala neke vjezbe ili? Gdje se mogu vidjeti neke vjezbice za bebice, kad bi se to moglo krenuti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.