Kad smo vec kod izbjegavanja, je istina da trebamo izbaciti mlijeko?? I mlijecne proizvode?

Zasad sam primjetila da je dobila strasne grceve od kestena, a od soka od narance osip po licu i vratu. Tako da to izbjegavam.
Ali sve imate pravo. Nema smisla ne jesti svjeze voce i povrce. Uvela sam vec natrag jogurt jer sam skuzila da joj je isto s njim i bez njega. Tako da mogu i voce..

Mislim da se smije i mlijeko i mliječno, ja skoro svaki dan popijem šalicu mlijeka :) Kesten možda malo teže sjeda na želudac pa zato, al najbolje pratit od čeg dobije osip il neku drugu promjenu pa onda izbacit te namirnice..

mame savjetnice pitanje - ima li smisla bebu stavljati na prsa jednom dnevno? Naime mali je na formuli (dugo je priča i tuga od nedojenja pa ne bi o tome) ali između obroka mu dam siku..iz nje doslovno ide par kapi pa ne znam ima li to uopće smisla? Moj ginekolog kaže da je to više maženje i psihički meni i njemu povezivanje ali tih par kapi da nema smisla..
mame savjetnice pitanje - ima li smisla bebu stavljati na prsa jednom dnevno? Naime mali je na formuli (dugo je priča i tuga od nedojenja pa ne bi o tome) ali između obroka mu dam siku..iz nje doslovno ide par kapi pa ne znam ima li to uopće smisla? Moj ginekolog kaže da je to više maženje i psihički meni i njemu povezivanje ali tih par kapi da nema smisla..
ako je odluka pala da se beba ne doji i ako ti smatraš da nema smisla nemoj, beba je ionako već navikla na bočicu i vi imate drugi naćin povezivanja i maženja. To je tvoja odluka i samo ti trebaš o tome odlučiti, svako nametanje je ovdje suvišno. Što je bilo, bilo je i to je to, zatvori tu priču i kreni dalje.

Ja jedem sve mlijecno osim mlijeka i sad bi probala mlijeko da vidim kako ce reagirat! Zanima me nakon koliko oni reagiraju tipa sat dva kad se pojede il pola dana ?!
Ja jedem sve mlijecno osim mlijeka i sad bi probala mlijeko da vidim kako ce reagirat! Zanima me nakon koliko oni reagiraju tipa sat dva kad se pojede il pola dana ?!
Neće reagirati, reakcija na mlijeko ti je najćešće kožna reakcija i nastaje nakon dugotrajnog konzumiranja kravljeg mlijeka odnosno netolerancije na proteine iz njega ili laktozu. Ne očituje se odmah, već kroz duže vrijeme.

Kad smo kod reakcije na hranu, koliko dugo treba da se očituje neka reakcija kod bebe na ostalu hranu? Kako ću znati da mu npr. ne odgovara grašak, da li će već pri sljedećem podoju reagirati, ili tek idući dan? Znači kako prepoznati točnu namirnicu koja je pogoršala grčeve, kakva su vam iskustva s tim?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji