Knjeginja bas si nas utjesila haha
Ja se iskrenooo nadam da ce ti proci i kod nas i prije tog 3.mjeseca jer se puno napatio cim se rodio i bio je u bolnici 13 dana :(
Kakvo imate misljenje o hipp caju za dojilje za laktaciju? Ja sam ga pila,al evo par dana ga ne pijem jer mi ga je nestalo,a uvijek zaboravim kupit. Ima u sebi komoraca pa mozda utjece i na grcice
Ja sam si kupila u ljekarni cisti komorac i pijem ga tu i tamo brz secera! Sad dal pomaze bebi ili ne neznam al bar eto da ne pijem sam vodu i sokove,mozda cak i bebi pomogne lakse kakit!!
Ja pijem caj iz dm-a (njihov Das Gesunde Plus) od anisa, komorača i kima. Meni je super okusa, a nadam se da barem malo pomaže i bebici kroz mlijeko.
Pozdrav cure! Da vam javim naše iskustvo sa Espumisanom..... Sinoć sam malome dala u bočicu samo 10 kapi, i nakon 10 min je počeo prduckati. Sve na lagano i tiho, jer nisu bili jaki, ali sam osjetila kroz pelenu (inače kad ga uhvati se napinje i napinje, grči ga užasno pa kad počne ispaljivati rafale svi smo u šoku). Grčevi su bili jako slabi, toliko da ga uopće nisu budili već se uspijevao s njima izboriti kroz san. Uglavnom, noć je bila više nego super jer je i on prespavao svoje standardno vrijeme grčeva koje počinje oko 2. Tako da sam se uspjela i naspavati.
Sada sam mu dala samo 5 kapi, da izbjegnemo i to grčenje u snu. Malac je pojeo, dok je podrignuo je izbacio sve plinove van bez ijednog mrštenja i evo već sat i pol blaženo spava. Toliko mirno spava da svako malo provjeravam dal diše jer nisam navikla da nema meškoljenja i grimasa za vrijeme njegovog spavanja.
Za sada ostajemo na 5 kapi pa ćemo vidjeti kako će proći ostatak dana i noć.
Bumbo0809, caj je u vrecicama. Smjesten je gdje i svi cajevi u dm-u.
Ovaj https://www.dm.de/das-gesunde-plus-fenchel-anis-kuemmel-tee-12x2g-p4010355081803.html
Bumbo, nama je za sada upalilo. Nadam se da ce tako i ostati, radi njega, da se manje pati. A i mami ne skodi malo sna po noci ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji