Bumbo0809, ni mojoj malenoj nisu pomagale kapi na bazi simetikona (ja sam koristila Espumisan), pa sad koristin BioGaiu (70-80 kn ti dodju) i Mommy's Bliss Gripe Water ("vodica" na bazi komoraca i djumbira, narucila na iHerbu) i sad nam je super.
Makar sad kad smo poceli koristiti Plivin vitamin D, primjetila sam da se malo grci od njega i napuhnuta je.
Sad vidim da postoji BioGaia i sa vitaminom D. Ima tko iskustva s time?
Jer dajem joj i BioGaiu i Plivin D vitamin od kojeg se ionako grci, pa zasto ne spojiti 2u1.
Ja sam danas sa sestrom od doktorice pričala i pitala je za d3 i kaže da nije dokazana povezanost sa grčevima i da od tih 4 kapi ne moze biti nista..opet meni se čini da ima veze.,.sad se grcici javljaju od 19 na dalje..bas cu mu sutra rano ujutro dati da vidim reakciju..
Mi isto imamo dosta suhu kozu, patronazna je rekla da kad pocnemo s kupanjem kapnemo malo bad.ili maslinovog ulja al jos uvijek ga ne kupam nego brisem s vaticama. To su male bebe nisu prljavi tak da se ne zurimo :)
Pozdrav mame :)
Nama je pupak lijepo ispao pa smo danas imali prvo kupanje, jan je odusevljen bio :) sad papamo i drijemamo.
Primjetila sam da se navecer uvijek razbudi i onda zaspimo zapravo tek oko 1, pol2, ali zato kroz jutro najsladje spava i najcvrsce...tako da se moram presaltati da i ja tako tempiram san i umor :) kakvi su vasi po tom pitanju?
Koje ste procedure imali za prvu setnju? Mi bi isli danas jer je sunce kao, pa sam mislila da sad kad se probudi ga lijepo presvucemo i ocistimo, obucemo i nakon papice odemo malo djir po kvartu?
Naravno kapica, skafandercic i dekica nek se nadje...
Mi danas imamo 16 dana i spava mi navecer od 11 pa negdje do 3 i onda opet buđenje oko 7.. Danju je buđenje svaka 3 sata otprilike i zeli samo maminu sisu nista drugo. U setnju nismo jos isli cekamo jos malo da pupak sraste a onda kupanje i setnjica. I mama se lijepo oporavlja i navikava na umor :)
Branchy koliko je Jan tezak sada, zanima me jer su oba isto tezila?
Moj je rođen s 4020, izasli smo s 3700 a sada ima 4250.
Fluffy
Sortiraj odgovore
Najstariji