Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    18. Siječanj 2016. 10:09

Ivek moja sogorica ima 3 djece i zatrudnjela je svaki put nakon 5-7mj tako nesto od kad je rodila i svi su zivi i zdravi i nikakvih problema nije imala! I super joj ide i snalazi se bolje neg ja sa jednim djetetom 😂 Tako da ako je covjek zdrav i nema problem mislim da nema bas razloga za brigu,mada je istina je da se zena treba malo oporavit nakon poroda i da sve dodje na svoje!

Branchi
    18. Siječanj 2016. 10:24

Kao i prva trudnoca, i druga i svaka slijedeca ovisi od osobe do osobe....isto se slazem da bolje da prodje malo vremena da se i organiz oporavi a i da prvo dijete dobiva maximum paznje i vremena 😊
    Ja bi rado na drugo u neko skorije vrijeme, ali ne vec ove godine hehe

Oliva4
    18. Siječanj 2016. 10:28

Ivek rođena je 23.9. :), tvoja 24.?
    Joj, ona je na početku znala sisat satima..to je trajalo prvih mjesec dana, ali se nakon nekog vremena izreguliralo i odjednom je smanjila..velika je i žilava baš pa mislim da joj je lako povući..

Lidija meni je idealna razlika 4,5 godina jer je tad starije dijete psihički spremnije na promjene i mlađu prinovu :) ja se vodim tim, a i želim se malo oporaviti od poroda psihički i fizički..ali naravno da svatko ima svoje i znam puno puno djece rođene u kraćim razmacima s kojima je sve ok..evo moja cimka iz bolnice je 4 djece rodila u 5 godina i to je ovaj zadnji sad imao preko 4 i pol kile :D :D

Sanjarica
    18. Siječanj 2016. 10:37

Jutro zenskice... Evo i iza nas je neka luda noc .. Zaspala je u 23 i vec u 3 je bila gladna....kao.. .povukla doslovno 3 puta i vise nije htijela...( mozda je bila samo zedna).. I opet zaspala ..e a onda je krenulo komesanje i okretanje svakih pola sata... Pa nesto njurga i tak...nije plakala al je bila neka nemirna pa sam samim time i ja bila budna i stalno je osluskivala...
    Moja ne spava u vreci..mozda bi je mogla pocet stavljat jer dekicu i poplun ili totalno makne sa sebe koliko god ja to stegla ili se zavuce skroz ispod... 

Mislim da sam sad procitala od Lijdije post ako se ne varam...i slazem se...mislim da bi trebalo napravit bar 2 god razliku izmedu trudnoca da se tijelo oporavi...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Sanjarica
    18. Siječanj 2016. 10:39

E da...i moja mala je na cici uglavnom 5-10 min maximalno... Jedino zadnje hranjenje pred spavanje nam traje i dobrih pola sata... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Fluffy2
    18. Siječanj 2016. 10:43

Nije bezveze moj ginekolog rekao nedaj muzu blizu bez zastite koje 2-3 godine. I slazem se s tim. Tijelo je iscrpljeno, bez vitamina i minerala. Logicno je skroz. Da ne govorim o zenama koje su imale problematicnu trudnocu ili porod pa su i pod traumom. A ipak treba bit opusten za vrijeme trudnoce, a kako se opustit. Zato je i moje misljenje malo pricekat. Ako se dogodi dobro dogodi, u Bozje ruke.
    Nazalost i takva je situacija u nasoj zemlji da si majke bas ne mogu dopustit toliko pauze od posla. Ja sam prva time opterecena. Sad mi je presing da se moram zaposlit jer ce mi s 35 rec da sam prestara i da ne moze!

Fluffy

jahanara
    18. Siječanj 2016. 11:03

Jutro curke!

Mi stigli sa uzv kukova, sve u redu!

I mi smo nesto lose spavali, do pola 2 smo se uspavljivali, 2min nam treba da zaspemo pa 5 min spavamo i tako u krug...pa u 5 hranjenje pa u 8.

Po pitanju vrece za spavanje, i mi imamo bijelo rozu sarenu iz Kik-a! I od kad je stavljam u nju preporodili smo se! Dok smo je pokrivali samo se okretala i odokrivala, a u vreci mirnije spava.

Sto se tice cicanja, isto je smanjila podoje. Najcesce traju oko 5min, a pred spavanje duze. Znaci svima nam je podjednako.

Fluffy2
    18. Siječanj 2016. 11:03

Mi bez vrece spavamo jer je premiran u snu, kako zaspe tako se i probudi 

Sad je poceo izvodit cirkus preko dana, nece da se zabavlja sam i nece vise lezat, tako da mi je kuca u kaosu. Ako sjedim s njim na kaucu pocme plakat kao da ga nesto boli, urla doslovno..i kad se dignem na noge pocme se smijat. Prefriganci mali!

Fluffy

renata6
    18. Siječanj 2016. 11:06

Što se tiče ciklusa, ja sam dojila i dotične M nije bilo pa skoro godinu dana nije mi ni nedostajala

Mame koje su bez muževa zbog posla, divim vam se, zaista nije lako! I dvoje imaju kaj raditi a ne samo jedno, tako da baš ste hrabre!

Što se tiče druge bebe, ja sam imala carski pa smo jedno vrijeme morali pričekati, pa su se zatim zaredale niz okolnosti što sa S zbog bolesti, što nekih popratnih životnih događanja pa jednostavno nije bilo ni vrijeme ni mjesto ali evo sad su se stvari posložile, spremni smo a i S, jedva čekamo novu prinovu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.