Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    18. Siječanj 2016. 17:08

Kneginja, u odnosu na ljude koji me okruzuju, ja sam stara prvorotkinja, hahaha...ne zamaram se s tim, zato i ne zurim sa drugim, nisam ni sa prvom bebuskom.

Ja svaki dan kuham, malu strpam u kolica da me vidi, da sam joj na oku, nas dvi kuhamo, ja joj pricam sta radim,zabavljamo se 😁

Nego, sad i kolace cesto radim, dolaze ljudi na babine, u svojih 30 godina nisam ispekla kolaca ka zadnjih misec dana 😅

Branchi
    18. Siječanj 2016. 17:15

Cvarak mozda se m priprema za ljeto 😉 salim se, nemas kaj brinut, super ona papa...a moraju nekad malo promjenit rutinu
    Jan koji put jede hapaljivo, koji put zadrijema nakon 10min, koji put jamra, a koji put zuji

Ja rijetko uspijem skuhat, ali se snadjem hehhe

plavojka
    18. Siječanj 2016. 17:44

Joj ja jedva da stignem nesto skuhati, nema sanse da bi on iz kolica cirio dok ja kuham :) uspijem povremeno nesto na brzinu, spasava me nedjelja kad rucamo kod moje mame, pa mi ona spakira rucak za jos dan, dva! Zivjele mame :)

Ali da, stalno nam je netko u babinama pa pecem kolace, tako da i dalje zivim na slatkom! A danas sam potamanila i zadnje medenjake od Bozica tako da se ponovno vracam napolitankama i domacica keksima :))))

E, ja se pitam jesmo li mi u skoku.. Cudno mi je jer nije onako skokovski nervozan, ali se dosta nacicava.. Ne jede onak 10min, nego doslovno moram lec pored njega i on si cicka po malo. Jucer je tako bilo u dva podoja, a danas evo vec treci.. Jeste li vi imali ovaka neki neobican skok? Ili nije skok nego se maleni samo mazi? ;)

Branchi
    18. Siječanj 2016. 17:49

Plavojka tak je meni skoro svaku noc - laganini cicanje i mazenje....a nekad i po danu....
    I bas to, zivjele mame sa slanjem rucka 💕

renata6
    18. Siječanj 2016. 17:52

cure mantrajte i dalje, hvala na lijepim željama

kad pričate ovako o kuhanju sjetih se svog isto je bilo, čak identično, vrlo malo vremena, većinom pojedeš nešto na brzaka a pred večer ako stigneš nešto normalnije. Moja malecka je mogla biti samo na leđima ili rukama pa je to još dodatno otežavalo, no na što se sve čovjek ne navikne, nekad ni ne misliš što sve možeš jednom rukom!

Plavojka potpis ti sve govori, sve je moguće, mislim da si u pravu za nacicavanje!

Lela29
    18. Siječanj 2016. 18:14

Da Renata, ja sam svoju danas uspavljivala na livoj ruci (koja je btw postala celicna 😅), desnom valjala meso u brasno i przila 😃
    Iskreno, masu puta bi kroz prozor bacila rucak i sve, ima dana kad jaje pojedemo, ali u većini slucajeva se natjeram kuhat i hranit se amo rec kako treba, jer jako brzo padam na kilazi, dva dana ne marendam kilo sam laksa, uzas! Sta bi bilo da ne rucajem!? Srećom, ona uglavnom miruje dok kuhamo 😊

I da, Renata drzim fige za jedan skori plusić!

Zara6
    18. Siječanj 2016. 18:18

Ja iskreno ne kuham vec danima, sveki i mama me spase, ali vjerojatno bi i stigla, ali eto kad mi ne daju nego nose tecice, blazene bile 

Mene sram reci, ali jucer sam se u 6 navecer stigla pocesljati, mali nervozan bas od onda kad je muzic posa na brod, sad bi se na cici uspavljivao ( ne jede nego samo dudli) a ja mu ne dam pa ratujemo, nezz jesam ja losa mama zbog toga, ali znam da se moze lipo uspavati bez cice. U skroz su mu desni nateceni, rukice su stalno u ustima pa su zato vjecito i ledene. 

Sto se tice druge trudnoce, mozda za 2 god, htjela bi da Dino jos malo poraste, da mu se posvetim koliko mogu, ali ako se dogodi ranije- hvala Bogu ( ko zna mozda sam i sad trudna jer menge jos nema 😉). Ja cu sad 28, muz 29- relativno mladi, a cura koja je bila samnom u rodillistu godinu mladja i rodila drugo- kaze da je bas htjela. Renata od srca ti zelim ubrzo plusic ☺

Zara6
    18. Siječanj 2016. 18:21

Istina ziva da tek sad vidim koliko stvari mogu jednom rukom napraviti i kako mu mozak drugacije sve povezuje i nalazi kraca rijesenja pa skacem ko skakavac po kuci i rijesavam sve 😆

kneginja
    18. Siječanj 2016. 18:31

izgleda da sam ja jedina tu koja kuha svaki dan...nije bas da uzivam..ali sta cu haha..kad muz vec radi dva posla da ja uzivam..moram mu bar skuvat ;)
    ali meni stvarno mala to dozvoljava...(ukoliko se mama ustane prije 11 hahaha)

nego...ja danas probala mojoj bubi napavit prvu kašicu....
    i skuham jabuku na vodi...kratko..i dodam u to finu palentu...onako narjetko..i smiksam kad je bilo gotovo..onako je bilo blago tekuća kašica
    ma mislim se ajd da pronam samo oće li znat sta da radi...
    ljudi moji...
    hahhahah
    mala se najela ko velika...mozda nisam trebala odmah dat toliko...pojela je mozda kolicine  malo vise od pola kupovne kasice
    ali svaki put kad bi makla kašiku..urlala je...ne plakala vec urlala..i počela se trest....ono...daaaaaaaaaaaaj hahahha
    mene odusevilo...nisam se bas nadala ovako dobroj reakciji...iako vec duze vrijeme tvrdim svima oko sebe da ona meni tako zrelo djeluje i samostalno da je to čudo 

i eto...sad sam odlučila...mjenjam plan hranjenja...nece vise bit....15 h, 19h,23 i u krpe..vec cu sad 15 boca, 18 kašica...21 boca i ranije u krpe :D

samo me zanima kakvo ce se kašica odrazit na probavu..ako jos i to bude super..niko sritniji od mene...bočica ovog smrdljivog mlika dnevno manje :D

e da..samo je prvih par žličica onako plazila jezik..to je taj urodjeni pokret...nakon par minuta ne vise...super uzima žlicu..super guta....ajme mojoj srići nema kraja :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.