Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Oliva4
    17. Siječanj 2016. 19:27

Meni je radio papu, ali tek nakon što sam ga ja pitala da mi napravi..isto me htio u 3. mjesecu naručit.. Ja taj pregled doslovno ništa nisam osjetila, a prije me papa uvijek bolila i sad se pripremila na užasnu bol jer sam imala puno šavova i bila sva u panici..kad ono ništa 😁 očito mi se sve rastegnulo od ove moje glavate 😄😂

Branchi
    17. Siječanj 2016. 19:42

Ja sam briseve prije trudnoce i papu i sve bilo uredno, a sad sam samo papu i sve bilo u redu....mislila sam ponovit briseve sad za par mjeseci.

Mi se legli ususkat, nemam nikakva nadanja za noc. Znam samo da nad dizem u 7 da sve obavimo do 9 kad moram van i da ce bas sutra ziher htjet corit duze 😀

Ja jedva cekam da zatopli i da odemo na moreeeeeee

kris555
    17. Siječanj 2016. 20:46

Ja dojim i nisam jos dobila mengu, a prvi Pregled kod gin je bio blago receno koma, napravila mi je i papu odma i bolilp me i peklo me. Dobila sam tad vaginalete.. Sutra tek budu rez pape valjda je sve oke :D 
    I ja cekam proljece da bebija stavim u maramu i da secemo i uzivamo u toplom ovo bundanje je koma.. Zelim vam mirnu noc i duzi san!! 

Bumbo0809
    17. Siječanj 2016. 21:24

I ja jedvaaa cekam proljece,a.ljeto pogotovo(ja sam pravo ljetno dijete, rodjena 22.6. :) )
    Pa da lijepo neometano punoo duze setamo bez puno robe na sebi! 😍

ivek 30
    17. Siječanj 2016. 22:25

Curke, jedno pitanjce, koliko vremenski, su vase bebe na cici? Moja ima novu foru sada, cica 5 minuta i vise nece, okrece se , sve ju zanima, ja nudim i dalje nakon sto podrignemo, ali nece, nema sanse! Tokom noci je normalno, cica10 min i to je njoj dovoljno, ali tako je od prvog dana!

Zara6
    17. Siječanj 2016. 22:36

Fluffy meni je ovo najtezi odlazak muza na brod do sad, em mi fali nenormalno, em se slomin od posla, ali izdrzati cemo sve to. Moj je par dana prije nego je otisao dizao Dina iz krevetica i stavljao ga kod nas u krevet i to uvijek dok se ja spremam za spavanje da ne skuzim sto radi, i hvala Bogu Dino se ne bi probudio nego bi se samo svi troje drzali za ruke i spavali, preeshow!! 

Mengu jos nisam dobila, ali mislim da bi mogla jer zadnjih dana bejbi spava od 9 navecer do cca 8 i 20 ujutro ( nadam se da ce tako i dalje) tako da tad ne dojim i nekako si mislim da je to kao manje dojenja u 24 h pa da bi menga mogla ubrzo. I ja nezz sto je tim nasim muzevima- moj meni isto- pa bas bi mogli odma na drugo, helloou triba mi odmora 😆

I ja jedva cekam lipse dane tj bar bez bure, tu kod mene ko da su pijavice neke, Dino se trza u kreveticu koliko se cuje, sinoc ga i probudilo. 

Je li vasi svi bebaci spavaju u vrecama? Dugih rukava ili bez rukava? Ja u Zadru nisam nasla niti jednu koja bi pasala, sve nesto ogromno i tanko 😕

plavojka
    17. Siječanj 2016. 22:45

Ivek, moj maleni je skratio vrijeme na cici sa 20ak minuta smo sad na nekih 10 ili cak i krace! Jedino navecer pred spavanje duze cica... 

Mi od pocetka spavamo u vreci, za sada bez rukava, kad je bilo ledeno onda i u rukavima. C&A ima super vrece i dobar izobor a i Mueller ima dobrih.. 

I netko je pitao koliko se cekaju one kapljice za zube, cini mi se da su muzu rekli 3 tjedna..

Oliva4
    17. Siječanj 2016. 23:23

joj i ja jedva čekam proljeće prvo pa onda i ljeto da se kupamooo :))) baš ne volim zimu i ne želim da opet padne snijeg :P to može sljedeće godine kad se mala bude mogla igrati na snijegu :)

ivek moja cica jako kratko uvijek..nikad duže od 5minuta, često i kraće..mislim da joj je dovoljno, jede svaka dva sata, rijetko kad je gladna prije..

zara ja imam jednu dugi i jednu kratkih i kombiniram ih, ovisno kako se koja pere.. jedino mijenjam što joj ispod, samo bodi ili bodi s jednodjelnim odjelcem ako je u onoj kratkih rukava.. ja sam ih dobila na poklon, nisam gledala po dućanima gdje ih ima..

plavojka ja sam pitala i hvala ti na odgovoru, mislim da ću ih ići naručiti u 2. mjesecu...

Zara6
    17. Siječanj 2016. 23:27

Tnx cure! I mi grijemo sobu tj cijelu kucu, bar nam je 25 stupnjeva uvik, ali zadnjih jutra se Dino budi sa jaako hladnim rukama pa sam pomislila da mu je ledeno u gornjem dijelu tijela jer ne pokrivam ga bas puno preko struka da se ne podvuce pod poplun.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.