Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy2
    17. Siječanj 2016. 14:59

Ja sam bila na regularnom pregledu nakon 7 tjedana od poroda i rekao mi je gin da se maternica vratila na mjesto i da je sve u redu. Prije mjesec dana sam prestala dojit ali mengu nisan jos dobila. Prije trudnoce je bila tocna kao sat i trajala po 3 dana. Tako da mene isto sad malo pere da nisam MOZDA trudna.

Fluffy

Sanjarica
    17. Siječanj 2016. 15:11

Ma znam da da se moze ostat trudna bez beda i ako nisi jos dobila mengu...eto moja prijateljica...imala malu od 6 mj...menge jos nigdje...i nije je ni bilo jer je vec bila 3 mj trudna kad je saznala...tak da...treba se pazit... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

kneginja
    17. Siječanj 2016. 15:20

da da to je definitivno istina da se moze osatta trudan i bez menge u tom razdoblju...tako je moj buraz u jednoj godini dobio dvoje dječice hahahha...nevista ostala trudna nakon misec dana :D

a valjda ce doc...ma ono..nije da bas patim za njom al eto hahah..ipak kad ja imam mengu svaki misec nekako se osječam zdravije :D

Ail
    17. Siječanj 2016. 17:18

Mi smo danas oborili rekord u spavanju od ponoć do 8. 😊 Branchi i mame nespavalice nemojte me ubiti 😂
    Sto se tiče menge možete biti trudne a da ju imate 😆 tako je meni sa Ianom bili a sad ćemo vidjeti kakva je situacija. Moram se naručiti kod ginekologa, nadam se samo da mu nije gužva.

Fluffy2
    17. Siječanj 2016. 17:49

Ja uopce ne mogu zamislit ginekoloski pregled, na ovom prvom sam plakala kao malo dijete ali sreca imam super gina. Uzasan strah!

Fluffy

Fluffy2
    17. Siječanj 2016. 18:22

Kneginja nisi briseve radila nakon poroda? Ja jesam i bilo sve ok, sad me neka upalica capala. 
    I meni je to bilo uzasno, koliko god me bolilo toliko sam bila svjesna svega da mi je muka a pogotovo od ginekologa zenskog roda! Meni moj gin kaze, ma ti si moja njeznica! Hahaha
    Ja ne znam sta je mome muzu pa ga nije briga bas ocemo napravit drugu bebu a ja sam zrela za psihiterapiju nakon poroda 😂
    Alo daj pusti me malo da dođem sebi.

Ajme jedva cekam proljece, izlazak s bebom je prava pustolovina po ovoj zimi. Obuci ga, pa ga u autu skini, zavezi, pa opet odvezi obuci itd. Dođem doma kao da sam kopala a ne bila u setnji 🙈
    Blazeno ljeto!

Fluffy

kneginja
    17. Siječanj 2016. 18:30

nisan radila briseve,,,,nisam ni znala da je to pod mus...
    mozda mi nije niko spomenio jer sam rodila na carski..pa ona doli nije ni bitna hahahhaha

vidicu sve kad se vratim sa "godisnjeg"
    a i ja ejdva čekam prolice...vise nego lito...lito ce me opet spizdit ko i svako...mrzim vrucinu :(

Sanjarica
    17. Siječanj 2016. 18:50

Ja niti nisam nikakve briseve radila...nakon 6 tjedana od carskog sam isla na pregled...malo me pogledao s uzv i to je to...rekao mi gin da je maternica vec na mjestu i da se vratim u 3. mj da napravimo papa test...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.