Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kris555
    18. Siječanj 2016. 18:51

Renata pridruzujem se mantranju za plus!! ;) 

Kneginja ti imas srece kaj imas spavalicu malu ;) a za kasicu super hehe
    Ja sam svom bas danas probala dat jabuku samo se kiselio haha kisela je jabuka bas sam probala.. 
    Ja isto ne kuhan svaki dan, kad stignem onda da.. 
    Nego jesu vam bebilice u kosarama u kolicima ili ih stavljate u sportski dio?

Naanaa2
    18. Siječanj 2016. 19:00

Cure, trebam misljenje i savjet.... Danas treci dan da smo malac i ja kod bake i djeda, na moru. I vec treci dan ista stvar: malac je nervozan, kenjkav, placljiv- nikako mu ugoditi. Ali nakon spavanca oko 5-6 sati on je drugo dijete. Ni traga nervozi. Ne znam sto je. Puno slini, tokom dana ne vadi ruke iz usta (ugura ih obje), stalno jezikom po donjim desnima...  Mama kaze zubi su. Ali sta ga ne bi trebalo onda muciti i navecer? Kuzim da mu je promjena okoline, ali treci dan isto ponasanje. Ne znam moze li biti do toga sto je kod mojih u stanu tokom dana puno svjetlije nego kod nas, pa mu to smeta. Sad vec bubam gluposti jer mi nije jasno sto se promjeni nakon tog popodnevnog spavanca. Sto vi mislite?

Naanaa2
    18. Siječanj 2016. 19:23

Moj ce 21-og 4 mjeseca.... Do navecer je borba, da se nas cetvero oko njega angaziramo i zabavljaj i nosaj i nema sto ne izvodimo, al nista ne pomaze. A nevecer milina od djeteta. Samo se smije, prica- vidis na njemu da je sretan i zadovoljan.

Naanaa2
    18. Siječanj 2016. 19:35

Dal da onda i ja njemu mazem desne ili ne jos? Nisam proucavala te gelove, pa ne znam. Al ja sam vec luda pomalo i ne znam koliko ce ovo trajati. Izdrzala sam grcice, i plac i nervozu i sve. Mjesec dana je bio super i sad zubici. Ocito ga smeta i boli kad je nervozan. Pa hoce li mu ti gelovi malo olaksati? Koji je dobar?

Naanaa2
    18. Siječanj 2016. 19:37

A kad dudla dudu samo skripi njome po desnima. Dajem mu i one ohladjene zvakalice al one ga umire na minutu- dvije i opet nervoza.

Branchi
    18. Siječanj 2016. 20:10

Kak hranite bebule sad kad jos ne sjede? Ne namjeravam jos pocet, tek iza 6-og mj, ali vjerujem da ni onda jos nece sjedit bas pa ne znam kako to izvest 😀 mene prpa zagrcavanja i tih stvari ali o tom potom hehheh

Bumbo0809
    18. Siječanj 2016. 20:42

Renata i ja drzim fige da vrlo brzo bude plusic! 

Ja bas ne razmisljam da brzo dodje i druga beba (osim naravno ako nam se dogodi, onda znam da cu bit radosna! Bas kako je netko rekao gdje ima za 1 ima i za 2 :) ) volila bi da se mogu posvetit u potpunosti mom malom misu... Ja i moj brat smo razlike 2,5god i bas mi se svidja takva razlika..
    Ali ima vremena i za moje drugo radjanje..u 6.mj sam napunila 24,a muz u 7.mj 28 tako daa :) samo ne bi volila.ostat na jednoj bebi kao sto je npr muz jedinac i moja mama jedinica.. Oboje govore sa baaas zale za sestrom il bratom. Ali eto,takve su bile okolnosti.

Naanaa- identicna stvar! Vec 3.dan moj mis je totalno drugo dijete! Po cijeliiii dan je uzasno kenjkav..nikakav polozaj ga ne smiruje (osim cicanje za kratko vrijeme..a i to nije kako Bog zapovijeda posto puno gleda oko sebe). Ja si sve mislim da su to zubici jer bas bude veseo i sretan kad mu ja prstom masiram desne il kad mu s grickalicama masiram. Vcrs sam uzela novu i oprala je i rashladila i stavila mu u usta-a njemu osmijeh od uha do uha i gricka li ga gricka. Tako da se mislim i ja kupiti gel samo jos nzn koji. Brat radi u ljekarni i rekao mi je da dosta ljudi uzimaju calgel, a 2.je dentinox (mislim da se tako pise :P )

kneginja
    18. Siječanj 2016. 21:15

Branchi   ja sam svoju danas sjela u onu sjedalicu...u kojoj je inače preko dana...najsličnija jajetu..ako nemas sjedalicu sjedi bebu u jaje i daji joj

moja se nije zagrcavala fala Bogu...bas je super prihvatila...prvih par žličica je kao jezikom vani plazila..normalno..to je urodjeni potez protiv gušenja...ali nakon 3-4 žličice nije više...samo je mljacakala i mljacakla ahahah...ajme savrseno mi je bilo gedat....totalno iznenadjena ..oči širom otvorene...mlati nogicama da zeli jos....ma strasno...bas pozitiva ...a vec sam bila spremna na odbijanje..onda bi pričekala jos koji tjedan pa ponovo..
    a nakon papice..nekih uru dvi se tako isprdeckala hahah..kakav espumisan kakvi semantin....valjda od kuruze :D

i ponovo je veceras imala stolicu...a inače uvike ima samo jednu...
    Boze daj nam i nastavak ovako...sad cu ovaj tjedan tu kašicu..pa cu sljedecu slanu...da vidimo kako ce ragirat :D
    nisam imala pojma da cu ovako gustat u hranjenju :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.