Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    18. Siječanj 2016. 18:31

izgleda da sam ja jedina tu koja kuha svaki dan...nije bas da uzivam..ali sta cu haha..kad muz vec radi dva posla da ja uzivam..moram mu bar skuvat ;)
    ali meni stvarno mala to dozvoljava...(ukoliko se mama ustane prije 11 hahaha)

nego...ja danas probala mojoj bubi napavit prvu kašicu....
    i skuham jabuku na vodi...kratko..i dodam u to finu palentu...onako narjetko..i smiksam kad je bilo gotovo..onako je bilo blago tekuća kašica
    ma mislim se ajd da pronam samo oće li znat sta da radi...
    ljudi moji...
    hahhahah
    mala se najela ko velika...mozda nisam trebala odmah dat toliko...pojela je mozda kolicine  malo vise od pola kupovne kasice
    ali svaki put kad bi makla kašiku..urlala je...ne plakala vec urlala..i počela se trest....ono...daaaaaaaaaaaaj hahahha
    mene odusevilo...nisam se bas nadala ovako dobroj reakciji...iako vec duze vrijeme tvrdim svima oko sebe da ona meni tako zrelo djeluje i samostalno da je to čudo 

i eto...sad sam odlučila...mjenjam plan hranjenja...nece vise bit....15 h, 19h,23 i u krpe..vec cu sad 15 boca, 18 kašica...21 boca i ranije u krpe :D

samo me zanima kakvo ce se kašica odrazit na probavu..ako jos i to bude super..niko sritniji od mene...bočica ovog smrdljivog mlika dnevno manje :D

e da..samo je prvih par žličica onako plazila jezik..to je taj urodjeni pokret...nakon par minuta ne vise...super uzima žlicu..super guta....ajme mojoj srići nema kraja :D

kris555
    18. Siječanj 2016. 18:51

Renata pridruzujem se mantranju za plus!! ;) 

Kneginja ti imas srece kaj imas spavalicu malu ;) a za kasicu super hehe
    Ja sam svom bas danas probala dat jabuku samo se kiselio haha kisela je jabuka bas sam probala.. 
    Ja isto ne kuhan svaki dan, kad stignem onda da.. 
    Nego jesu vam bebilice u kosarama u kolicima ili ih stavljate u sportski dio?

Naanaa2
    18. Siječanj 2016. 19:00

Cure, trebam misljenje i savjet.... Danas treci dan da smo malac i ja kod bake i djeda, na moru. I vec treci dan ista stvar: malac je nervozan, kenjkav, placljiv- nikako mu ugoditi. Ali nakon spavanca oko 5-6 sati on je drugo dijete. Ni traga nervozi. Ne znam sto je. Puno slini, tokom dana ne vadi ruke iz usta (ugura ih obje), stalno jezikom po donjim desnima...  Mama kaze zubi su. Ali sta ga ne bi trebalo onda muciti i navecer? Kuzim da mu je promjena okoline, ali treci dan isto ponasanje. Ne znam moze li biti do toga sto je kod mojih u stanu tokom dana puno svjetlije nego kod nas, pa mu to smeta. Sad vec bubam gluposti jer mi nije jasno sto se promjeni nakon tog popodnevnog spavanca. Sto vi mislite?

kneginja
    18. Siječanj 2016. 19:04

Naanaa2

Cure, trebam misljenje i savjet…. Danas treci dan da smo malac i ja kod bake i djeda, na moru. I vec treci dan ista stvar: malac je nervozan, kenjkav, placljiv- nikako mu ugoditi. Ali nakon spavanca oko 5-6 sati on je drugo dijete. Ni traga nervozi. Ne znam sto je. Puno slini, tokom dana ne vadi ruke iz usta (ugura ih obje), stalno jezikom po donjim desnima…  Mama kaze zubi su. Ali sta ga ne bi trebalo onda muciti i navecer? Kuzim da mu je promjena okoline, ali treci dan isto ponasanje. Ne znam moze li biti do toga sto je kod mojih u stanu tokom dana puno svjetlije nego kod nas, pa mu to smeta. Sad vec bubam gluposti jer mi nije jasno sto se promjeni nakon tog popodnevnog spavanca. Sto vi mislite?

identično moja mala..kad je uvate zubi...samo kenjka...plačljiva...nista jioj ne paše..nijedn apoza nijedno drzanje...i onda nakon sta to prodje(uglavnom joj namazem i legim s njom na krevet dok ne prodje)drugo djete..veseal..mirna...duša moja

a nema rpavila kad je hvata..uglavnom popodne...ali bude i jutri nekada
    ne brini se...zube su to garant
    vidim bebe su nam tu negdje..moja ce 23 napunit 4 miseca...to je to razdoblje

Naanaa2
    18. Siječanj 2016. 19:23

Moj ce 21-og 4 mjeseca.... Do navecer je borba, da se nas cetvero oko njega angaziramo i zabavljaj i nosaj i nema sto ne izvodimo, al nista ne pomaze. A nevecer milina od djeteta. Samo se smije, prica- vidis na njemu da je sretan i zadovoljan.

Naanaa2
    18. Siječanj 2016. 19:35

Dal da onda i ja njemu mazem desne ili ne jos? Nisam proucavala te gelove, pa ne znam. Al ja sam vec luda pomalo i ne znam koliko ce ovo trajati. Izdrzala sam grcice, i plac i nervozu i sve. Mjesec dana je bio super i sad zubici. Ocito ga smeta i boli kad je nervozan. Pa hoce li mu ti gelovi malo olaksati? Koji je dobar?

Naanaa2
    18. Siječanj 2016. 19:37

A kad dudla dudu samo skripi njome po desnima. Dajem mu i one ohladjene zvakalice al one ga umire na minutu- dvije i opet nervoza.

kneginja
    18. Siječanj 2016. 20:02

Naanaa2

A kad dudla dudu samo skripi njome po desnima. Dajem mu i one ohladjene zvakalice al one ga umire na minutu- dvije i opet nervoza.

oo po to ti je definitnvo pokazatelj da su zubici :)
    ma kreni s gelom..malo namazes desni gore i dolje(ako uspijes jer je bebe lizu hahah)...i odmah mu tutni dudu...smirit ce se za sekundicu
    mi koristimo onaj obicni iz apoteke..pitala gel za zubice...par stranice prije pise koji je...sad mi nije na ruku da vidim ime...ali i nema ih milijun ...par vrsta za izbor...nama je ovaj super

Branchi
    18. Siječanj 2016. 20:10

Kak hranite bebule sad kad jos ne sjede? Ne namjeravam jos pocet, tek iza 6-og mj, ali vjerujem da ni onda jos nece sjedit bas pa ne znam kako to izvest 😀 mene prpa zagrcavanja i tih stvari ali o tom potom hehheh

Bumbo0809
    18. Siječanj 2016. 20:42

Renata i ja drzim fige da vrlo brzo bude plusic! 

Ja bas ne razmisljam da brzo dodje i druga beba (osim naravno ako nam se dogodi, onda znam da cu bit radosna! Bas kako je netko rekao gdje ima za 1 ima i za 2 :) ) volila bi da se mogu posvetit u potpunosti mom malom misu... Ja i moj brat smo razlike 2,5god i bas mi se svidja takva razlika..
    Ali ima vremena i za moje drugo radjanje..u 6.mj sam napunila 24,a muz u 7.mj 28 tako daa :) samo ne bi volila.ostat na jednoj bebi kao sto je npr muz jedinac i moja mama jedinica.. Oboje govore sa baaas zale za sestrom il bratom. Ali eto,takve su bile okolnosti.

Naanaa- identicna stvar! Vec 3.dan moj mis je totalno drugo dijete! Po cijeliiii dan je uzasno kenjkav..nikakav polozaj ga ne smiruje (osim cicanje za kratko vrijeme..a i to nije kako Bog zapovijeda posto puno gleda oko sebe). Ja si sve mislim da su to zubici jer bas bude veseo i sretan kad mu ja prstom masiram desne il kad mu s grickalicama masiram. Vcrs sam uzela novu i oprala je i rashladila i stavila mu u usta-a njemu osmijeh od uha do uha i gricka li ga gricka. Tako da se mislim i ja kupiti gel samo jos nzn koji. Brat radi u ljekarni i rekao mi je da dosta ljudi uzimaju calgel, a 2.je dentinox (mislim da se tako pise :P )

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI