Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    18. Siječanj 2016. 15:37

Renata svi mantramo za plusic tebi skoro i nama svima malo kasnije 💕

Jan isto prakticki nikad ne odbija cicu, zna jamrat na njoj ali jede....nama su podoji i dalje nekad i pol sata i bas onako gusta uz cicu. 

Danas je corio po danu dva puta po dva sata hehe, bas me zanima kakva nas noc ceka

Sanjarica
    18. Siječanj 2016. 15:41

Ma i ja nebi htijela veliku razliku medu djecom...prvenstveno nas malo financije zezaju..tj ja se moram vratit na posao cim mala napuni godinu i onda bi trebala radit barem godinu dana da ne izgubim poziciju...ali ajd...vidjet cemo... 

Kneginja po tvom postu sam zakljucila da mozes birat hoces li sljedece na carski ili prirodno? Kako to? Jer ja sam rodila u puli i tamo izvode carski samo kad je hitno a u Rijeci su jos strozi sta se tice toga... Tako da ako nema stvarno potrebe ne rade carski porod.. 
    A to su mi dve bolnice blizu kamo ja mogu ic rodit...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Sova5
    18. Siječanj 2016. 15:56

Dan žemske 

Ovaj moj mali počeo spavat s poluotvorenim očima  Cijelo vrijeme imam osjećaj da me škica gdje sam, hahahahaha 

Vi već svi o drugoj bebi. Majketi, ja još nisam preživjela ni prve grčeve, tak da mi drugi nisu baš još ni u petama. Iako nisam ni ja baš u cvijetu mladosti- ove godine punim 31 god.  

Curke s muževima terencima- skidam kapu. Moj tata je terenac i navikla sam da ga nema. Nemam traume kao što to djeca u američkim filmovima imaju ako im starci ne dođu na jednu tekmu, ali znam kak je mami bilo teško. I još uvijek je... Moj radi od jutra do sutra i isto sam sama po cijele dane, ali barem mi za vikend pomogne. Tak da svaka čast 

Cure, jel si vi stignete skuhat? Ja recimo danas ništa. Danas mi je ručak kinderlada i kruh 

Cvarak
    18. Siječanj 2016. 15:59

Ja dajem cicku al navlaci pa nece pa uzme pa pljune.....i moram ju unuat i tek onda dat sisu. Malo me to sad brine 🤔

Cvarak
    18. Siječanj 2016. 16:04

Stignem skuhat ak pocnem u 10 i ak odspava popodne pa do 1 bude nes al to sve nes nabrzaka!! Al bas i ne kuham 😜Muz mi nosi jest il on kuha. Cak smo dns imali razmak izmedju dojenja od 3h i malo se nes javi ja ponudim i nece ko da strajka i moram ju ununat i onda je spistim meskolji se i dam cicu 😳

Oliva4
    18. Siječanj 2016. 16:20

Renata i ja držim fige za skori plusić:)

Cvarak, moja odmah krene na ciku kad joj dam 😄 ali mislim da nema razloga za zabrinutost..tvoja mala samo ne želi papat nervozna ☺ odmjerena je :)

Ian stvarno, svaka ti čast, ja sam s 19 samo tulumarila..ne bi bilo dobro da sam tad dijete dobila 😝iako nisam ni sad nešto ozbiljnija 😂😂

E kad smo kod kuhanja, danas radim svoj prvi kruh! Znači ovaj porodiljni od mene radi domaćicu :D i baš se pitam kakav će ispast..za sad izgleda obečavajuće..sad ću ga i pečnicu gurnut, drž te fige 😁 inače ne kuham svaki dan, ovisno kako stignem i koliko volje imam..

E bila sam u lidlu danas, imaju sad dosta jeftine bodije baš ove naše veličine (2 za 35kn)..ja uzela 2 malo veća da ima za poslije..ima i druge robice, ali to nisam baš gledala..

Cvarak
    18. Siječanj 2016. 16:28

Pola h je sad
    Bila na sisi e neznam
    Mislim da strajka! Nece jest kad je budna 😳

Sanjarica
    18. Siječanj 2016. 16:29

Kuhat??! Sta je to??? Hahahah....salim se...ali ne kuham svaki dan iskreno... Decko taloder uglavnom radi po cijele dane a kuhat sama za sebe mi nije gust... Natjeram se tu i tamo ali rijetko... Mama mi redovito posalje rucak...blazena bila... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Sanjarica
    18. Siječanj 2016. 16:31

Dogovoreno Kneginja!!! Sljedeci porod mi ti sredujes preko veze... Heheh...

!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.