jutro cure
bas sam i ja tila pitat vezano za mengu...ja imala prvi pput 11.12.prvi par dana bzze...po kar..pa neka 3-4 dana malo jače...i od tada nista...S tim da ja ne dojim i imala sam carski...tako da ....
bas me prpa toga...sve mislim da je to vec trebalo bit redovito ...moram do dr a sve odgadjam
icu tamo negdje početkom drugog...do tada cu glumit da je sve u redu
Znsm ds jr Ashley kao i ja...carski i nedojenje..ima li jos koja mama tu ?
Kneginja, ja sam na carski i ne dojim. Prvu mengu sam dobila 18.11, drugu 20.12. Prva je bila obilna, da sam prva dva dana doslovno svakih sat vremena mijenjala ulozak. Ziva fontana. Druga je bila normalna, kao i prije trudnoce.
Izmedju te dvije menge sam bila na pregledu i doktorica mi je rekla da mi se moze dogoditi sljedecih par mjeseci da mi ne bude redovna.
Danas je 17-ti, ali nema jos nikakvih naznaka da ce uskoro doc.
Dobila sam 03.11, a rodila 08.10,nisam dojila i to je sam jedva i skužila jer dva dana prije sam prestala krvariti (nakon carskog reza). Bila je više manje normalna, nešto obilnija nego inače, ali ništa zabrinjavajuće.
Imali smo muž i ja odnose između (kondom obavezan), pa sam obzirom da je kasnila, bila možda i zabrinuta, da li je menopauza (iako me to baš i ne pere ili da sam trudna, ali kako? ako smo sa kondomom?). Ali iskreno nisam se previše zamarala time, jer znam da su mnogim ženama neredovite nakon poroda
Sljedeću sam dobila 03.01., i to sam užasno krvarila, svaki sat mijenjala uložak (kao NaaNaa2) : drugi i treći dan, trajale je 5 dana kako mi i inače traje.
Kneginja, ne brij o menopauzi, nema šanse da je menopauza, niti pod razno. Doći će, za tjedan, dva...nebitno (osim ako nisi trudna)
Garavica ja sam kupila nove madrace (za doma i kod bake), jako povoljne od firme Oriolik! Imaju besplatnu dostavu u stan, pogledaj na netu!
Iskustvo sa starim madracom je imala frendica, i znam da je ona svoj cistila sa onim usisavacem na paru i kaze da je bio skroz ok! I nije primijetila neku razliku, vazno ti je da je cvrst i citav!
Jeste vi sve dobile vec mengu? Ja sam takoder rodila na carski ali dojim...ima to kakve veze previse? Jos je uglavnom nisam dobila...
Kazem sad decku tu cure s klokanice uglavnom vec dobile mengu a ja nista jos...a on onako veselo pa mozda si vec opet trudna pa je nemas...hahahha...budala...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sortiraj odgovore
Najstariji