Oliva ma oduvijek cica tako kratko ili je imala duze cicanje p je sada skratila?
Ja isto svoju stavim u vrecu, moja je bez rukava i jos joj stavim nekada i dekicu preko ako mislim da joj je hladno! Isto su joj nekada rukice hladne, ali ona stavlja rukice u usta pa ja mislim da je znog toga.
Bebicama jos nije cirkulacija tip top tak da im rukice i nogice nisu mjerilo topline- taknite ih iza vrata ili po ledjima, to je pokazatelj...
Ajme 25 u sobi 😀 nama je po danu 20/21, po noci 19...al dobro, meni je stalno vruce i on zbacuje sve sa sebe kad je toplije tak da mi nismo mjerilo
Cure mi odvalili 4 sata..ali kad se sve zbroji cijelu noc 😂
2.5 sata pa dugo nis, samo dremuckanja i onda prije 7 opet malo duze. Sva sreca da se kad dignem roletu valja od smijeha, inace bi prosvikala....uzivajte u ovom hladnom suncanom jutruuuu...ja moram ic dogovarat nes s majstorima, a tak bi se izlezavala 😓
Branchi svaka cast! 😊 napokon i vama duze spavanje!
A moj mis se i sinoc kao i preksinoc budio svako sat vremena, ja nzn kako oci drzim otvorene 😴 dizala sam se sve ukupno 8 puta!!!😕😕😕
Branchi sorry krivo sam razumjela na 1.citanje! 😕😕 Evo vidis da ne znsm gdje mi je glava, gdje pamet itd
Hehe ma nema frke....ja sad zalim za budjenjem svakih sat vremena 😀
Jutro cure! Kod nas dere bura, 0 stupnjeva, a filing je -10 😞
Prvi put da smo cilu noć grijali, drzali smo na 20 stupnjeva i bas je bilo ugodno. Al inace u stanu imamo stare prozore, ne drze bas toplinu, kad je ovako hladno, nikako ugrijati preko 21 stupanj. Jucer je nisam tila kupat, jutros dok sunce pici, nalozit cu i klimu uz radijatore i bućnit je, bit ce veselo 😆
S obzirom da bi moja visila na sisi 24 h dnevno, skidam je nakon 20 min, al citajući vase postove, mogla bi joj i skratit.
Danas je mojoj ljubici 3 mj ❤
Ja ne skidam bas sa cicke dok ne pusti! Mi smo imali do 4 dobar spavanac a poslije stalno neko meskoljenje pa malo cicanje pa vise ni ja ne znam sta!
Da ja svoju ne skinem, ona bi doslovno visila stalno na meni. Jos nisam dozivila da se makla 😅 Pedijatrica mi je rekla da je ne drzim duze od 20 min, da ona 95 % obroka pojede u prvih 5 min. Jedino je navecer pustim duze, da se uspava.
Drage mame, da se osvrnem na temu menstruacije.
Naime, dojim evo vec tri mjeseca i nisam ju jos dobila. Zanimljivo je to da redovito ovuliram. Bila sam s 2 mjeseca na pregledu kod ginekologa da vidi jel sve u redu i u tom trenutku sam ovulirala, a od menstruacije ni M. Tako da, drage moje, mozete zatrudniti iako nema gospodice Crvene jer cim vi ovulirate moguce je i zacece. Pazite se, jer trudnice koje zatrudne u razmaku manjem od dvije godine, pogotovo razmaku manjem od 6mjeseci do godinu dana, moguce da imaju komplikacije, da dijete ima problema, a moguce je da im dijete i ode jer se taj zid maternice i sve uz to jos nije do kraja obnovilo, a zenskom tijelu treba dvije godine od poroda da dode u stanje kakvo je bilo prije. Procitajte si malo o tome, ja jesam jer sam planirala drugo dijete zbog godina, ali nakon citanja clanaka, predomislila sam se. Nemojte misliti da pametujem i nemam nikakvih namjera nekome nesto naloziti, samo zelim pomoci i drugima jer primjerice ja to nisam znala. Nemojte ubiti glasnika hehe
Naisla sam na sljedece tvrdnje koje su me rastuzile (nek ne citaju mame koje su osjetljive na tu temu): "Istraživanja su pokazala da kod žena koje s drugim djetetom zatrudne u razmaku manjem od godinu i pol, postoji veća mogućnost da će drugo dijete biti rođeno preuranjeno, s manjom ili premalom porođajnom težinom."
"Istraživanje o drugom djetetu koje se u Kaliforniji provodilo tijekom deset godina, pokazalo je da postoji tri puta veća vjerojatnost da će drugom djetetu biti dijagnosticiran autizam, ako je majka zatrudnjela u roku godine dana nakon rođenja prvog djeteta."
"Prerano rodena djeca i djeca niske porodajne tezine (manje od 2500g) pod povecanim su rizikom od smrti u prvoj godini zivota, veceg pobola i smetnji u rastu i razvoju."
"Pametno bi bilo malo pričekati, jer neke tegobe u drugoj trudnoći mogu biti izraženije - primjerice, problemi s venama, promjene na kostima i zglobovima. Čak i ako se ne manifestiraju odmah, ostavit će posljedice."
"Prekratko vrijeme između dvije trudnoće ne omogućuje stvaranje potrebnih zaliha nužnih hranjivih tvari kod majke. Posljedice može ostaviti i hormonska neravnoteža tijekom postnatalnog razdoblja te fizički stres povezan s dojenjem."
"Još više zabrinjava činjenica da je dojenačka smrtnost u rizičnoj skupini bila veća za čak 64 posto u odnosu na djecu majki koje nisu požurile s drugom trudnoćom. Rizik od urođenih mana je bio veći za 14 posto."
Ja sam htjela raditi uskoro na bebi, jer smo ovo dugo cekali a nismo vise u nekom cvijetu mladosti a voljela bih imati jos jedno i da moja mala ima bracu ili seku na kojeg se moze osloniti, ali eto. Zanima me vase misljenje o tome kad je najbolje vrijeme za drugo dijete.
Sortiraj odgovore
Najstariji