Tnx cure! I mi grijemo sobu tj cijelu kucu, bar nam je 25 stupnjeva uvik, ali zadnjih jutra se Dino budi sa jaako hladnim rukama pa sam pomislila da mu je ledeno u gornjem dijelu tijela jer ne pokrivam ga bas puno preko struka da se ne podvuce pod poplun.
Oliva ma oduvijek cica tako kratko ili je imala duze cicanje p je sada skratila?
Ja isto svoju stavim u vrecu, moja je bez rukava i jos joj stavim nekada i dekicu preko ako mislim da joj je hladno! Isto su joj nekada rukice hladne, ali ona stavlja rukice u usta pa ja mislim da je znog toga.

Bebicama jos nije cirkulacija tip top tak da im rukice i nogice nisu mjerilo topline- taknite ih iza vrata ili po ledjima, to je pokazatelj...
Ajme 25 u sobi 😀 nama je po danu 20/21, po noci 19...al dobro, meni je stalno vruce i on zbacuje sve sa sebe kad je toplije tak da mi nismo mjerilo
Cure mi odvalili 4 sata..ali kad se sve zbroji cijelu noc 😂
2.5 sata pa dugo nis, samo dremuckanja i onda prije 7 opet malo duze. Sva sreca da se kad dignem roletu valja od smijeha, inace bi prosvikala....uzivajte u ovom hladnom suncanom jutruuuu...ja moram ic dogovarat nes s majstorima, a tak bi se izlezavala 😓

Branchi svaka cast! 😊 napokon i vama duze spavanje!
A moj mis se i sinoc kao i preksinoc budio svako sat vremena, ja nzn kako oci drzim otvorene 😴 dizala sam se sve ukupno 8 puta!!!😕😕😕

Branchi sorry krivo sam razumjela na 1.citanje! 😕😕 Evo vidis da ne znsm gdje mi je glava, gdje pamet itd

Hehe ma nema frke....ja sad zalim za budjenjem svakih sat vremena 😀

Jutro cure! Kod nas dere bura, 0 stupnjeva, a filing je -10 😞
Prvi put da smo cilu noć grijali, drzali smo na 20 stupnjeva i bas je bilo ugodno. Al inace u stanu imamo stare prozore, ne drze bas toplinu, kad je ovako hladno, nikako ugrijati preko 21 stupanj. Jucer je nisam tila kupat, jutros dok sunce pici, nalozit cu i klimu uz radijatore i bućnit je, bit ce veselo 😆
S obzirom da bi moja visila na sisi 24 h dnevno, skidam je nakon 20 min, al citajući vase postove, mogla bi joj i skratit.
Danas je mojoj ljubici 3 mj ❤

Ja ne skidam bas sa cicke dok ne pusti! Mi smo imali do 4 dobar spavanac a poslije stalno neko meskoljenje pa malo cicanje pa vise ni ja ne znam sta!

Da ja svoju ne skinem, ona bi doslovno visila stalno na meni. Jos nisam dozivila da se makla 😅 Pedijatrica mi je rekla da je ne drzim duze od 20 min, da ona 95 % obroka pojede u prvih 5 min. Jedino je navecer pustim duze, da se uspava.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji