Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kris555
    17. Siječanj 2016. 07:32

Ryanne mi smo isto prije kakvih mj dana ili manje spavali cak po 4-5h i onda mu se sve nesto poremetilo i budio bi se isto tak svaka 2h za cicu, evo sinoc je zaspao u 9 i probudio se tek u pola 4 jutros :) s tim da je cicao oko pola 7 sinoc.. Ja sam ostala u soku. Bude se to izreguliralo.. Nego mene desna cica pecka i bradavica me pecka, gledala sam mu usta i nema niceg, mislila sam da nije soor..

Sanjarica
    17. Siječanj 2016. 07:47

Jutro cure... Bas vam se divim pogotovo Branchy kad vidim kako se budite svakih sat-dva...svaka vam cast,ali vjerujem da ce to brzo doc na svoje...uhvatit ce i vase bebice neki ritam spavanja pa cete se lijepo naspavat... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Ryanne
    17. Siječanj 2016. 08:29

Moja je tocno 5 dana zaredom (oko Nove godine) spavala prvi san 4-5 sati. I to je bilo to. Ostatak vremena, u ovih 4 mj se budila i budi svaka 2 sata ili sat i pol.

Dakle, ovak to izgleda. Zaspi tek oko 22:30. Onda se budi nakon dva sata (ili sat i pol) i od 5h ujutro se budi svakih 15-20 min. Onda ju stavim k sebi u krevet i tako se mucimo do pola 8. 

Tako da Bumbo, a osobito Branchi, totalno te razumijem. Kriss, nadam se da ce se to izregulirati kako ti kazes...

Ja sam krepana. Ne mogu hodati ni misliti vise... Preko dana isto malo spava, osim ako nismo vani.

Fluffy2
    17. Siječanj 2016. 08:47

Draga Zara, znam kako ti je, odnosno ne znam jer sad imamo bebu pa je njihov odlazak puno tezi. Moj je jos tu, trebao ic za Bozic ali nije, moze svaki dan tako rec. I sad od Bozica mali vec narastao, toliko bi stvario propustio da je otisao ali uvijek ce oni nesto propustit. Mada mi se nekad cini da ce bit lakse kao ode kao sinoc npr, mali uhvatio noc i ia super naspavana zadnjih dana međutim muz sinoc nije mogao izdrzat da ga ne izljubi u snu i probudio ga, nakon toga buđenje svaka 3 sata..mali place a on spava ko top. Ja izgledam kao ocerupana kokos jutros bas sam ljuta na njega! Ali dobro ne mogu ni zamjerit jer je svjestan da uskoro ide. 

Mame neispavane drzite se..ja svojoj mami nisam spavala godinu ipo noc a ni muz svojoj mami tako da smo mi super prosli s dobrom bebom 

Fluffy

jahanara
    17. Siječanj 2016. 09:26

Jutro curke!

Moja T stvarno super spava preko noći, jedno ili nijedno buđenje ovisno o tome kad je zadnji put jela pa mi se događa da preko dana budem mrtva umorna, a mogu misliti kako je vama koje se po noći budite više puta.

Nego, meni stigla menga, nisam joj se baš nadala tako rano s obzirom na dojenje. Pročitala sam u nekom članku da s menstruacijom dolazi do smanjenja količine mlijeka. Iskreno se nadam da to nije istina. Jel ima koja mama da doji i da je dobila? jel uočila kakve promjene?

Bumbo0809
    17. Siječanj 2016. 09:50

Jahanara ja sam imala mengu do sad 4 puta i nisam primjetila malju kolicinu mlijeka.. Ako i bude,kao i uvijek stavi bebacicu na cicu vise puta i navuci ce ona sebi ;)

Lela29
    17. Siječanj 2016. 10:56

Ja zadnjih dana osjećam boluckanje u trbuhu, bas kao da trebam dobit, nadam se da neće tako brzo 😄
    Vidit cete, kad male budilice budu spavale cilu noć, nase spavalice ce se budit 😅
    Sjećam se kako sam prvih misec dana citala neke postove kako bebe spavaju cilu noć i bila ljubomorna ka pas 😄 moja se tada budila svaka 2 sata, jednu noć je samo produzila i od tada je tako, jedno ili ni jedno buđenje.

Oliva4
    17. Siječanj 2016. 10:59

Plavojka hvala za info..mislim da ću si i ja naručit pa da dođu do 3. mjeseca..šta su tebi rekli koliko se mora čekat?

Ryanne i curke kužim vas..očito su većina jesenskih beba pere ždere i partijaneri kojima ne treba sna😁, ali nadam se da će napokon produžit to vrijeme između papanja jer je i mene moja svu ispila 😝😝

kris555
    17. Siječanj 2016. 11:22

Ma doci ce sve to na svoje sa spavanjem. Bas jutros razmisljam kad smo dosli iz bolnice papao je svakih sat, dva kako kad i morao je spavati na nama i tak smo i mi spavali po noci s njim na rukama ili prsima. Onda se to promjenilo pa smo ga po noci morali nosat da zaspi. Sad po noci zaspi na ciki i samo ga spustim pokraj sebe. Mislila sam da to necu nikad docekat tak da s tim spavanjem se toliko toga mjenjalo u ova 4 mj, ima nade da ce uskoro i duze spavat!! :))) pozz svim umornim mamama

Garavica
    17. Siječanj 2016. 11:42

Drage mamice ja svoju malenu ocekujem za manje od 2mj pa se sigurno sjecate onih buba u uhu kad netko stavi ili nesto procitate na  internetu slucajno pa ako mi koja moze napisati iskustvo sa madracem za kinderbet da li ste imale od prethodnog dijeteta i kako ste ga osvjezile ili da li je koja dobila od nekoga iz obitelji tj.da li su djecica na rabljenom madracu bila ok u svakom smislu rijeci?hvala puno i zelim vam lijepe dane sa bebicama😊
    p.s.lijepim ovo na aktualnim mjestoma jer mi puno znaci saki vas odgovor i iskustvo.hvala vam.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.