Ahahah, ajde nisam jedina koja roni suze na svaku slatkocu koji maleni izvede :)
A sto je najbolje i muz mi je takav, mi se u duetu rastulimo :)))
Lela ja isto ne trzam dok mali ne zavice! Dok je god miran i tiho, pravim se da me nema :D
E, cure, za zubice, prijateljica mi je preporucila jedne homeopatske kapi iz kanade, njena malena ima 8 mj, preko. nekoliko zuba i kaze da su joj super pomagale. Kapne se jedna kap na desni i kaze da je malena instant prestala vikati! Kod nas ih sigurno prodaju lekarne Lavanda mia (ima na bukovackoj i jos dvije u zg) a mozda ima jos neka. Trenutno ih nema na zalihi ali se mogu naruciti, ja jesam i taman ce nam stici kad bi mogle zatrebati.
Ovo su kapljice: http://www.betterbabyhealth.ca/kids-0-9tm-teething-by-homeocan.html
Ian, i moja je mala mrgudica, imamo cilu kolekciju fotkica njenih mrgudnih faca, kako opako izgleda kad jednu obrvu digne, drugu spusti, hahaha...al isto je mala smijalica u zadnje vrime. Sa mnom se smije, al ne tako kao sa muzem. Kad on dođe s posla, samo ga pogleda, on joj se jos ne obrati, ona odma baci kes. Ne mogu virovat da beba od 3 mj zna ko ce se s njom glupirat i izaziva ga. 😄
Moj se isto samo tati smije naglas, a kad ovaj uđe na vrata odmah izbacuje iz usta bocu/dudu i ne skida pogled s njega. Ako ga ovaj ne dozivljava pocme se glasat da obrati pozornost na sebe 😁
Fluffy
Plavojka thnx za info, bas cu pogledat...
Jan se dosta smije i super da je tako jer bi inace bila zabrinuta zbog nespavanja 😀
I najvise se smije meni pa tinova mama to cesto prokomentira kao - ej i mi smo tu, nemoj samo mamu gledat 😂
...isto kad tata dodje s posla samo pilji u njega, preslatko mi je to...a smijeh sve vise kombinira sa gugutanjem i nekim vriskovima i pricom 💕
Neki susjed ima tulum pa nikak zaspat kak spada 😡
Hello cure!
Moj bebac lipo spava, ali zato ja nikako..muza sam jucer otpratila na brod- sad smo 4 mj sami i tesko mi i zaspati samoj 😢mislim da i Dino kuzi da tate trenutno nema, jutros ga je trazio pogledom po krevetu ( ili sam ja to zabrijala) Fluffy kad ce tvoj muzic na brod? Ima tu jos zena ciji su muzevi na nekom terenskom poslu?
Ful bi bilo dobro da se mogu postavljati videa da vidimo osmjehice svih bebaca. Dino se glasno smije i krici + guguce pa se naguta zraka i pocne stucati, janje moje malo 😄 Sto se tice izbijanja zubica- dosta slini, ruje stalno trpa u usta pa se veceras uspavao tako umjesto sa dudom. Zadnjih dana muku mucim predvecer s njim- gladan a nece doji nego se okrece, oce gleda tv, pa ja ugasim- pa onda zvirka okolo pa opet odbija cicu, nezz zbilja, mislila sam da nam je skok prosao, a ocito nije.
Danas imamo 2 mj i 16 dana, a u srijedu nam je drugi pregled, mjerila sam ga krojackim metrom i mislim da ima oko 65-66 cm i vagali smo se skupa na sobnoj vagi ( najprije ja sama pa s njim) i mislim da ima oko 6 kg sto bi znacilo da je cca 11-12 cm od rodjenja narasta i dobio 2170 grama- jos da vidimo jesu nam mjere tocne hehe.
Cure, mi smo i dalje na hranjenju svaka 2 sata. Iza 21h mi je zaspala i evo pola 3 su, a ja vec drugi put vadim cicu. Premorena sam.
A imala je fazu kad je nocu spavala po 4-5 sati u komadu...
Ryanne znam da nije utjeha, ali mi se budimo jednom nakon 2 sata, ostalo nakon sat ili sat i pol....prije smo znali imat i 3 sata, sad vec dugo ne...
Inace ok to podnosim jer uvijek malo spavam, ali sad me bas glava rastura, valjda i od promjene vremena i nespavanja, skupilo se sve 😴
Ryanne bas te razumijem... Evo mi se veceras svako sat- sat ipo budimo, ja ne mogu sjest i drzat ga dok sisa koliko sam iscrpljena a prije smo znali odspavat 5-6-7h u komadu.. I preksinoc je opet 5h i ja se ponadala nastavit ce tako, kad ono nista od mojeg nadanja.
Ni ne brojim koliko sam se puta digla i dala mu cicu!! Iako sigurnooo nije gladan tolikoo puta
Sortiraj odgovore
Najstariji