Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ashley
    16. Siječanj 2016. 11:02

Mi dajemo, jer prije jedno 10ak dana je mali 10 minuta vrištao od boli (a znate da moj Bono uopće ne plaće). 10 minuta plaća je bilo strašno nešto i ne, neću dopustiti da ga boli zubno meso jer njemu izbija donja jedinica i da jadničak moj plače. Nisam takva mama. Ne pada mi napamet gledati dijete kako plače i ne poduzeti ništa što mu može olakšati bol.
    Zato sam mu i kupila i onu dudu i dala sve moguće žvačkalice koje postoje, da bi smanjila korištenje gela..
    Hvala na savjetu da se eventualno da drugo nešto drugo. Razmotriti ću taj prijedlog.
    Zasada nastavljam sa ovim.

kris555
    16. Siječanj 2016. 11:02

Ja sam isto kupila taj gel al ga nisam još koristila, ak bude baš jako cendrav kad zubi budu izbijali onda ću mu namazat. Meni je isto dr rekla da prije 6 mj neće izbit al gle ko zna nisu ni sve bebe iste, moj samo ruke gura i žvače ih i žulja hehe
    Ja isto svom ne dajem odma cicu čim se počne meškoljit jer zna nekad još 2 h odspavat :) kad zaplače onda mu dam.

Oliva4
    16. Siječanj 2016. 11:22

Moja isto sve zvače s tim da mislim da njoj neće još zubi..nisam primjetila da joj nešto posebno smeta..ali zašto ne, nije često, no zubi znaju izaći prije..mojoj nećakinji su odmah čim je napunila 4 mjeseca i meni i sestrama su isto ranije izbili..tako da su možda mogući i genetski zubi žurilice 😊

Moja princeza se već neko vrijeme tijekom noći budi svaka 2 sata za jest 😝 mislila sam da će prestat, ali očito ne..sad joj je kroz cijela 24 sata takav ritam..svaka 2 sata, a nekad i manje 😅

I krenula si neki dan lovit stopala, presmiješno i sad ih primi i dofura blizu usta, ali ih još ne može staviti pa onako u prazno otvara i zatvara usta i plazi jezik, a stopala 10 cm udaljena 😁😁

mayathequeen
    16. Siječanj 2016. 13:21

Hej curke!!
    Zubici i nas zezaju,svaki nas "kosta"par noci nespavanja..dok sa starijim nije bilo problema,sa 3,5 mj su mu samo izasle gornje i donje jedinice bez ikakve najave,tako da je kod svakog djeteta drugacije..ima i onaj Gengigel koji nema alkohol ni lidokain za razliku od Dentinoxa pa se moze i s tim probati ublaziti..sad nisam probala pa neznam jel pomaze..
    Ovo za zvonjenje po vratima-uzas,mi smo ugasili zvono ispred vrata jos prosle god u vrijeme fasnika i super!
    😘😘svima!

kneginja
    16. Siječanj 2016. 13:27

jutro ženice...i kod ans je zahladilo..bura dere u svih šesnaest :D

glede gelića za zube...netko je pitao dal preventivno mazat.Mazite onda kad skuzite da bebu bole desni i da je muče...nikako prije..jer gel je ljek. A to da ih boli cette skuzit vjerujte mi...moja je ima mjesec dana počela dobrano slinit i trpat ruke u usta..ali bez plakanja i grintanja.Dr mi je rekao da kad beba počme dobijat pljuvačku i balit to je znak da se desni razvijaju jače i da ce uskoro problemi sa zubicima,. To ne znaci da ce niknuti evo sad..ali da ce ih počet mučit ziher.
    ZAdnjih par tjedana moja se buba bas muči...sjde preko dana i nekako..alo predvecer..uuu...nema toga sta ne grize...ako joj tsavim dudu u usta..ugura je u sam kut desni i tako jako žvače da mislimda ce je odgrist..i kad vise nema efekta to žvakanje rasplače se jako...uzas jedan.Onda nastupa gel..malo prstom annesem na gornju i donu desan i obavezno odmah duda u usta....i super je smiri...iako su to stvarno male kolicine...ne znam kako bi je drugacije umirila..bas ima bolnu grimasu na licu kad krene ..miš mali

e da i nema pravila kad zubići niknu...kod vecine mojih necaka..vec su sa 3 mjeseca imali po dva zuba...jedan je dobio prvi zub tek sa 11 mjeseci i to prvi očnjak!! mislim da cak imam i sliku..izgleda presmjesno...I dr su ga vodili radi toga i rečeno je da je to sasvim normalno..da se tek nakon godinu dana ako ih nema treba počet brinut :)

a sad sta ce ko svome bebaču dat da mu bude lakše...to je privatna odluka svake od nas :D
    Mi koristimo Dentinox N Gel..i super je..mrvica jedna je smiri..vec dugo nam ova minijaturan tubica traje

ja se nadam da ce mojoj bembari uskor bar jedan provirit i da ce joj bit malo lakse onda...

Branchi
    16. Siječanj 2016. 13:52

Mi bili u setnji, vani je bas zubato sunce brrrrrr
    Jan cori vec skoro 2 sata, dnevni rekord 😀

Lela29
    16. Siječanj 2016. 17:29

Ja sam danas doživila najlipšu stvar na svitu od moje bebuške 😍 Muž sjedi na kauču drži je i šuška joj sa nekom šuškalicom, a ona smije li se smije 😄 Uzmem mob da ih malo snimam i govorim mu kako jedva cekam kad ce se počet smijati onako hihotajući se iz stomačića (ako znate na šta mislim) i evo ti nje od jednom, ko da me skužila... Izbaci najslađi glasni dugometražni hihot, pa opet i opet, ta šuškalica je čudo😆 I naravno da sam ukakala snimak, jer se uz njezino hihotanje cuje kako ja cmoljim 😃

Lela29
    16. Siječanj 2016. 18:36

Ajme Kneginja, i ja i muz smo pod dojmom cili dan, divotica 💞😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.