Upravo sam i ja mislila pitat za te gelove. To stavljate preventivno prije izbijanja zubica? Ja sam mislila da si oni guraju ruke u usta jer istrazuju a ne zbog toga jer ih nesto smeta.
Ja sam jucer bila strasno nervozna i naravno bio je i mali, nikako ga smirit ali eto noc je bila super 👍
Primjetila sam dok sam dojila i kad bi me neka starija zena ili tipa godiste moje mame pitala svako koliko mi beba jede i kad bi ja rekla pa kad god oce, svaka bi se pocela smijat uz komentar ah vi mlade mame i dojenje na zahtjev! Sto su one pustale svoje bebe da placu i hranile ih striktno svaka tri sata?? 😏
Fluffy
Ma prije su bila druga pravila, kao nemoj hranit dijete ispod 3 sata i te spike...i davala se voda ili caj ako bi beba plakala.
Mi preko dana imamo razmake 3 ili 2 sata jer se lijepo zaigra ili proucava sve, a onda krajem dana vise trazi, od recimo 18 nadalje...za noc sve znate heheh
Ja saljem tina da uzme jos neku zvakalicu sad u kozmu i taj gel pa nek imamo...janu je bas tvrdo dole di treba izac zubic
Ma ti gelovi se stavljaju bas kad vidite da se bijeli zubic i da izbija prije ne! Oni su sad u fazi da sline i guraju ruke u usta! A zubici tek iza 4 mj pocnu al ugl oko 5-6mj! Tako da nema potrebe dijete filat gelom ako bas ne vidite zubic.
nama je čak pedijatar rekao nikako ne dentonix jer je pun analgetika, naš pedijatar ima 5 djece pa je dosta flexi u nekim stvarima, veli izbijanje zubića je prirodan proces ako vidite da ga baš jako, jako muče eventualno pomoći sa nekakvim prirodnim gelovima, homeopatskim i sl, nikakvi ljekovi a nikako ne preventivno dok zubić još ustvari i ne ide.. 4, 5 mjeseci je faza ruke-usta-ruke i to kaj sline i trpaju ruke i sve kaj dohvate u usta nema veze sa zubićima već je normalna razvojna faza
url=https://lilypie.com]
Jutro cureeee... Ja moram pohvalit svoju curku i rec da konacno vise ne ide spavat tek oko 1 ujutro nego izmedu 22,30-23 h... I budenje oko 7-8 za papat pa jos spavana do 10-11... Bome sam sretna...mislim da ce mi drugo djete ako ga jedan dan budem imala bit tolika nespavalica da mi nadoknadi sve za ovo moje malo zlato...hehehe...
Malo sam racunala i ispada mi da mi tokom 24 sata imamo samo 6 obroka... Znaci nocni razmak od 7-8 sati pa nakon 4 sata a po danu svakih 3 h jede....pa mi to izgleda nekako malo s obzirom da je samo na ciki...
Cvarak a da je probas pustit malo da vidis sta ce bit kad se pocne meskoljit...jer i moja se zna pocet meskoljit pa joj ocito treba samo malo vremena dok promjeni pozu spavanja pa se nakon par min smiri... Pa ak ti bas ne pocne plakat da vidis mozda bi se i ona sama smirila...
Ja sad cekam da se moja mala probudi pa da idemo malo vani...konacno lijepo
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Moja se isto zna meskoljit, al ja ne trzam dok ne vikne 😄 (zlocesta mama!)
Cvarak to i ja radim ;) samo mi je bio smijesan nacin na koji si napisala :))
Ja cujem mog misa dok se kao meskolji i isto mu dam papat odma (osim kad sam mrtvaaa pa cekam oce zaplakati il ce samo promijenit polozaj :P)
Dobro da ste napisale da se ti gelovi ne daju preventivno jer ni ja nisam planirala i vidim tu da neko od vas stavlja...ja sam mislila pricekati dok bas ne vidim da zubic izbija.
Ja sam mislila kupit pa da imamo kad zagusti, ne jos...taj denta mi se ne cini bas, ne volim kad u uputama pise vise nuspojava hehe, al vidjet cemo
Isto razmisljam dal ici u setnju ili ne,tina boli grlo pa jamra da on nemre hehe
Sortiraj odgovore
Najstariji