one kojima bebe nece bočicu da uzmu ili dudu,super je trik sa kap dvi espumisana na njoj..kako je sladak,bebe u vecini slučajeva odma prihvate :)
moja je najsritnija na MUM bočicom..em jeftina em lagana..a kupila sma 4 vrste kad su grčići bili u điru...najgorom se pokazala dr Braun,staklena...katastrofa..teska..usko grlo..beba duda jednu bočicu uru vrimena...skupa ko sam vrag..i na rkaju uopće ne pomaže grčićima ka sta je kuju u zvjezde...
tako da...nicem vise ne virujem na rič :)
Kneginja ja sam kupila ru dr brown i kad smo isli nekud izdojila se i davala mu iz te bocice i nije mi htio iz nje, pa dudica je tak duga i velika koma :) ja imam nukovu i ona mu je ok, dudice imamo iz mullera, dma i aventove..
I kupila sam onu nuby izdajalicu ne znam jel netko koristi ili je koristio mozda?
Knjeginja ja sam imala super iskustvo sa dr. Brown's bočicama. I mali ih je bolje prihvatio nego aventove. I pomogli su nam sa grčevima. Kada su nas počeli hvatati iz njih je pio pa smo ih se riješili nikada mu ništa za grčeve nisam davala od pripravaka. Sada pije iz bilo koje mu dam. Njemu je svejedno bitno da može piti 😁
Branichi pogledaj poruke ☺
Moj je onda neki mali čudak hahah on i dude cucla one za 6 mjeseci a ima 2 😂 te male neće prekratko mu je i onda se bori sa dudom pa bude nervozan
Jutro mamice! Ja se probudila u 6 naspavana... moja mrva jos dronja, sinoc od 22 sata, bez buđenja, sise će mi eksplodirat. Svako malo izdojim par mlazova da si olaksam, kvrge se stvorile, zao mi je budit, valjda ce brzo 😄
Sortiraj odgovore
Najstariji