HVALA svima i jos dobrih vijesti, prosli smo i kukove, odlican tjedan pregleda iza nas
Na Ia smo s kukovima a bili smo Ib. Doktor prezadovoljan, odlicni su, preporuca siroko povijanje do 6mj, i da izbjegavamo hodalicu
Bravo za vas Lidija
Mi u ponedjeljak prvi put idemo na pregled za kukove i iskreno se nadam da ce biti sve u redu jer nam je to prvi pregled. Ped nam nije htio dati prije upitnicu jer tvrdi da je sve u redu.
Lidija ajde super bas mi je drago!!! Ja kedva cekam da skinemo remencice! Moja curka se voli rastezat a to ju koci! Nocas smo malo bolje spavali,al po danu tak tak
Curee pomoc :S
Moj mis se napokon pokakio (jeej!)
Ali kakica mu smrdi na ocat/kvasinu.. Sto je uzrok tomu?? :///
helou žene
vidim i kod vas ordiniraju ti prevatanti kojekakvi...Kod nas ih nema..ali ima kod moje stare,u mom rodnom gradu..i to neeeenonrmalno puno. A moja stra zivi tu sama..i vječno je upozoravam na to...ali džabe...predobra je...prenaivna..uzasava me pomisao na takvo nesto...jer bi ona nasjela ko malo djete.
E da u biti kod nas tu je prije nekih mjesec dva bio slučaj,bilo je i po novianma..dva lika u uniformi policije su kucali baki u zgradi s izlikom da je u zgradi bila pljačka..da se lopov sakrio..moraju pretrazit stan..bla bla..i dok je jedan baki kao uzimao podatke drugi je cijeli stan okrenuo.Šta mi je još šokantnije ukrali su joj 100 tisuća kuna...a ono...jadna mala bakica penzionerka ahhahahha..svaki put me šokiraju cifre koje se nadju kod ljudi :D
Fala bogu baki nisu nista napravili...skuzila je tek sutradan...a ove nitko nije vise ni vidio ni čuo...strahota!
ja i moja curka smo sinoc legle u 23...i jutros se ustale u 11...postale smo ko navijene hahahha...a ja jedva uspijem nesto iskemijat za ručak kad se tako kasno ustanem :)
sreca jucer imala goste pa ostalo hrane za 3 dana :D
lupila sam bepanten..namazala dv aputa i nema više crvenila! super stvarno..fala svima na savjetu. Nisam imala pojma da je tako dobra mast. JA sam ju koristila prije nekoh dvadestet godina kad sam se tetovirala..tada sam ju i dobila u tatoo studiu...blage veze nisam imala da postoji beby verzija :D
vrime nam je bljak..neka vlaga i maglušćina...nismo bili vanka ...koma...oću sunce!! oću proliće!!
mi smo kod dr na 5 dana..bas me zanima sta cemo sve čut :D
zadnji put je dr bila kao zabrinuta jer je amla nije gledala i pratila.Djete jednostavno nije zanimala ona vec neke uvrnute lampe na plafonu...a btw u ordinaciji je bilo stravično svijetlo...sto tih lampica na plafonu..i sunce kroz prozor..tocno padalo na kezaljku za pregled...i ona se cudi sta mala nije gledala bas direktno nju i pratila njene neke pokrete.
A mala zmaj!! :D samo dr ne zivi s nama pa to ne moze skuzit u onih dvi i po minute koliko traje pregled heheh
Cure dajte nam recept kako da bebači odspavaju 4-5 sati u komadu haha :))))
Sortiraj odgovore
Najstariji