Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    16. Siječanj 2016. 08:12

Lela super ti cori! A po danu kako spava i koji vam je razmak dojenja?! 

Meni se po noci ne budi al se pocne meskoljit pa ja dam cicku ;) u 21zaspala pa je za pol h cickala i oko 3 je sisala malo nesto u 5, u6,30 seneato mesklojila dam cicu uzme dva guca i nece i evo sad opet cicka! Ja sam uvaljuj cice!;€)

Bumbo0809
    16. Siječanj 2016. 08:19

Jutrooo mame...
    Hahaha bas si me nasmijala cvarak (ja samo uvaljujem cice) 😂😂

Evo moj mis se 1. put nakon 4 "mokra" jutra probudio ne popisken... Ocito su mu pufies 3 male (bar za noc!.. Ne propustaju nam dan). Sinoc sam stavila pampers zelene br.4 u evo suh napokon :)  bas je nekako preebrzo dosao do br 4.uhhh

plavojka
    16. Siječanj 2016. 08:39

Ovo je izgleda noc
    D

plavojka
    16. Siječanj 2016. 08:42

(Pobjegao mi post)
    Ovo je izgleda noc dobrog spavanja! Moj misko je odvalio od 23 do 8:20 s tim da je oko 6 par minuta cicao! 

Branchi nadam se da je i kod tebe bolja noc!

Kneginja, 20 sati spava, woow! Mi preko dana jedva sve skupa 3 sata skupimo al sve po sitno :) ali ok, noc dobro spava!

Branchi
    16. Siječanj 2016. 08:57

Kod nas isto bolja noc po nasim mjerilima, ne po vasim 😂
    Al bitno da je bolje 😊

Branchi
    16. Siječanj 2016. 09:11

Cure koji gel za rastvzubica koristite ili cete koristiti? Sta bi bilo kao najbolje?

Lela29
    16. Siječanj 2016. 09:14

Cvarak, po danu slabo spava, ako navuce uru ipo to je super, zato je noć odlicna, svaka. Ako kojim slucajem zaspe po danu duze, onda ima jedno noćno buđenje oko 4.
    A hrani se kroz jutro svako uru ipo, ako ne spava nervozna je, pa je ostatak dana svako uru na sisi. Par dana je papalasvako 2 sata, al nije zadrzala taj ritam.

Lela29
    16. Siječanj 2016. 09:21

...al meni se cini da svako drugo hranjenje posteno jede, između malo cugne, malo se mazi, malo duda. Rado bi joj to izbacila, al imam osjećaj da joj uskraćujem obrok koji joj je potreban.
    Nasa pedijatrica je rekla da se do 3. mj doji na zahtjev (iako jako potice dojenje), nije mi jasno kako bi je po njoj trebala hranit nakon toga, nisam pitala, nije me tad zanimalo. Nekako ne mogu zamislit da dojenoj bebi pokusam nametnuti raspored obroka kad nikad ne znam koliko pojede.

Ashley
    16. Siječanj 2016. 09:22

dobro jutro
    Branchi, mi koristimo Dentinox N gel, počeli smo sa jednim mazanjem, a sada smo na dva do tri puta (koliko piše na uputstvima da se može koristiti. Obično mu stavim ujutro iza prvog hranjenja, pa iza 16, i prije noćnog spavanja (ako vidim da mu treba, ali nije uvijek, jer već u to vrijeme super spava). Zadnjih nekoliko dana mu stavljam tako da stavim na  onu dudu za desne, na područje donjih jedinica i to mu stavim u usta i onda si on to malo požvaće.
    Sada, da li što pomaže, ne znam, ali mi je nakon toga ipak mirniji i ne gura rukice toliko u usta .
    Da li je to najbolje, nemam pojma, muž je otišao i ljekarnu i to su mu dali

Cvarak
    16. Siječanj 2016. 09:32

Bumbo pa da uvalim cicu i da mi se ne razbudi i nastavi corit, inace se stalno nes meskolji!! 

Lela imas pravo to sto se tice dojenja,mada ja nekad neznam jel gladna il je samo cendrava sto joj se spava pa uvijek ponudim cicku nekad uzme dva guca a nekad papa! 

Da dns tj nocas je zahladilo pa vjerovatno nasi mali meteoropati bolje spavaju! Cak je sinoc zaspala ko top i nije toliko ni cendrala! Da bar tako ostane do daljnjeg! Ma ja cim se ona u snu nes meskolji dam cicu sta ja zna bojim se da mi dijete nece bit gladno :)) sa svojih 7 i nes kila ;))  

Za zubice neznam kae dobro al dal ima potrebe mazat uopce jos s tim dok im bar 1 ne izbije ?!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.