Mincy i ja cekam odgovor, pisite odgovor vi mame spavalice 😀
Mene sa ergom ne bole ledja, ali ergo je napravljen tak da je dobro i za bebu i za onog ko ju nosi 😀
Haha, nema recepta 😅 Moja ne spava po danu skoro nista, pa po noći odvali od 22 do 6, pa od 7 do 9. Ako kojim slucajem zaspe preko dana, spava od 23 do 4, pa od 5 do 8. Meni treba recept za spavanje po danu 😃
Ashley bole li tebe leđa kad malog u nosiljci nosiš? Ili nekog drugog tko fura bebače tako (ili u marami)? Ja sam svoju neki dan nosila u marami po konzumu dok smo kupovali i nakon pol sata su me leđa počela ubijat..ne znam treba li to tako bit ili sam ja nekako krivo to namjestila? 😝
Niti nimalo. Ergo je tako super napravljen da se sva težina odlično rasporedi i skoro se uopće ne osjeti težina bebe. Napisala sam SKORO UOPĆE, jer je to baš tako. Mali ima preko 6 kg i ja ih uopće ne osjetim. Mislim da najveća težina ustvari ide na kukove, jer ima taj neki široki remen oko struka i široke naramenice preko ramena i leđa, pa nema šanse da se nešto ureže ili da nešto žulja.
Curke cije bebice nece bocice, mozda su ove bocice rijesenje:
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=mame&id=867169
Lidija bravo za malenu bebicu!!! Bas mi je drago...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Lidija
Mame u koji polozaj stavite bebu kad joj se zagrca?
I zna li neka mama jel se moze Aventova duda stavit na Chiccovu bocicu (mislim jel odgovaraju dimenzije).
I slazem se s kneginjom za spavanje, bebama na bocicama je lakse uhvatit ritam zato se ne opterecujte jer bar jedu zdravije ;)
Fluffy
Ouu..onda je možda u marami problem 😣 zašto nitko ne kaže da bole leđa od nje 😝😝 a tak su mi slatke te marame..šareneee 😊😊
Branchi super su ove bocice! Negdje sam procitala da kad je beba gladna sisat ce i iz noznog palca karikirano jel, ali se slazem s tim. Tako da ove bebe sto ne zele bocicu zajebaju na veliko hahaha. Znam jednu bebu sto je ovisna o sisi nece bocicu, ni zlicicu ni casicu. Mama se ne smije nikud maknut. Ja mislim da bi ispalila tako. Doslovno di god zena ide, u zubara, doktora, banku itd mora vodit i dijete.
Ja sam bila u situaciji kad je moj odbijao sisu jer je navikao na bocicu. Negdje smo isli i nije bilo bocice ali ja sam imala jos mlijeka u prsima. Kad je poceo plakat bome je i iz sise vukao kao manit :)
Fluffy
Sortiraj odgovore
Najstariji