Mincy i ja cekam odgovor, pisite odgovor vi mame spavalice 😀
Mene sa ergom ne bole ledja, ali ergo je napravljen tak da je dobro i za bebu i za onog ko ju nosi 😀
Mincy i ja cekam odgovor, pisite odgovor vi mame spavalice 😀
Mene sa ergom ne bole ledja, ali ergo je napravljen tak da je dobro i za bebu i za onog ko ju nosi 😀
vecinom bebači spavaju više ako nisu na siki :D Jer imaju redovno hranjenje..pa se i spavanje na brzaka sredi...kad je beba na sisi ,uglavnom,ne uvijek...spavanje je malo neurednije..ali kako rastu i to se sredi :D
vi sisalice imate taj uzitak da vam bebe papaju vase zdravo mliko..tako da nema i jare i pare hahahha šta bi vi sve aaa :D
moja stvarno puno spava...skoro 20 sati nekad dnevnooo..zadnjih dana maaalo manje po danu jer je zaigranija i znatiželjnija ..vidim da joj se spava a kao da joj žao zaspat.
čak sam bila i zabrinuta jel to normalno...i svi su mi rekli da ne da je normalno..nego nek se lupam nogom u dupe od srece hahahhaha
a eto...nek su oni nama živi i zdravi :D

Haha, nema recepta 😅 Moja ne spava po danu skoro nista, pa po noći odvali od 22 do 6, pa od 7 do 9. Ako kojim slucajem zaspe preko dana, spava od 23 do 4, pa od 5 do 8. Meni treba recept za spavanje po danu 😃

Ashley bole li tebe leđa kad malog u nosiljci nosiš? Ili nekog drugog tko fura bebače tako (ili u marami)? Ja sam svoju neki dan nosila u marami po konzumu dok smo kupovali i nakon pol sata su me leđa počela ubijat..ne znam treba li to tako bit ili sam ja nekako krivo to namjestila? 😝
Niti nimalo. Ergo je tako super napravljen da se sva težina odlično rasporedi i skoro se uopće ne osjeti težina bebe. Napisala sam SKORO UOPĆE, jer je to baš tako. Mali ima preko 6 kg i ja ih uopće ne osjetim. Mislim da najveća težina ustvari ide na kukove, jer ima taj neki široki remen oko struka i široke naramenice preko ramena i leđa, pa nema šanse da se nešto ureže ili da nešto žulja.
Ashley bole li tebe leđa kad malog u nosiljci nosiš? Ili nekog drugog tko fura bebače tako (ili u marami)? Ja sam svoju neki dan nosila u marami po konzumu dok smo kupovali i nakon pol sata su me leđa počela ubijat..ne znam treba li to tako bit ili sam ja nekako krivo to namjestila? 😝Niti nimalo. Ergo je tako super napravljen da se sva težina odlično rasporedi i skoro se uopće ne osjeti težina bebe. Napisala sam SKORO UOPĆE, jer je to baš tako. Mali ima preko 6 kg i ja ih uopće ne osjetim. Mislim da najveća težina ustvari ide na kukove, jer ima taj neki široki remen oko struka i široke naramenice preko ramena i leđa, pa nema šanse da se nešto ureže ili da nešto žulja.
Mi imamo pognae ergonomsku nosiljku i isto je super. Ja koja inače imam problema s kičmom je nosam po cijele dane a ima 8 kg. Super su te nosiljke, jesu malo skuplje, ali to nam je najbolje uloženi novac za bebu.

Curke cije bebice nece bocice, mozda su ove bocice rijesenje:
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=mame&id=867169

Lidija bravo za malenu bebicu!!! Bas mi je drago...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Lidija
Mame u koji polozaj stavite bebu kad joj se zagrca?
I zna li neka mama jel se moze Aventova duda stavit na Chiccovu bocicu (mislim jel odgovaraju dimenzije).
I slazem se s kneginjom za spavanje, bebama na bocicama je lakse uhvatit ritam zato se ne opterecujte jer bar jedu zdravije ;)
Fluffy
Ouu..onda je možda u marami problem 😣 zašto nitko ne kaže da bole leđa od nje 😝😝 a tak su mi slatke te marame..šareneee 😊😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji