Fluffy imaš pravo, sigurno od tople pelene koju sam joj jučer stavljala na tibicu
Cure kak ste spavale? Mi nikak 😁
I sad jan napokon zadrijemao i netko mi zvoni na vrata, pas poceo lajat....ja otvorim a lik neki sav zbunjen ispituje nes za struju, cudno nesto. U biti dobro da je jolie lajala pa se uplasio i poceo nes ma nije bitno, bude on drugi put dosao...pazite kome otvarate ako nemate psa 😀
...sad opet pokusavam uspavat jana, borba
Branchi, mi smo nocas nakon tjedan dana napokon uspjeli spavati dva puta po 3 sata u komadu.
Ujutro se probudila u 8 i sad sam ju tek uspavala na cici. Vec znam da ce spavati mozda kojih 20 min i probuditi se ful odmorna. Hehe
Branchi u nasoj ulici ista stvar, zvonio neki lik i rekao da je za struju. Moja susjeda zvala HEP provjerit i rekli su da nikoga nisu slali na teren. Zatim je nazvala policiju i odmah su dosli i nekoliko kuca dalje su uhvatili lika i s njim u postaju. Ne otvarajte nikome!
Ja sam se naspavala super, bebac je uhvatio noc ima par dana. Suosjecam s vasom nesanicom, drzite se mame brzo ce i to proc!
Mi izađemo svaki dan osim ako pada kisa. Nekad setamo a nekad samo popijem kavu u kaficu na zraku. On lijepo spava zabudan i udise svjezi zrak a mama malo gusta.
Fluffy
Ajme za poludit! Cula sam za ta lazna predstavljanja ali bas da ce meni doc....valjda se lik prepao i mene- podocnjaci, rascupana, pas laje, dijete place a ja izgledam nadrkano jer je probudio jana 😂
...sad je malo zadrijemao, vidjet cu dal cemo ici malo u setnju, ipak vani najbolje spava
Super da vase bebule spavaju lijepo 😊
Hahaha
..jeste me nasmijale za rano jutro...hahah... Mi smo spavalo super...zaspala u 23h i probudila se tek jutros u 9h,jela i opet zaspala...
Mozda neka zna...inace sam dobrovoljni darivatelj krvi...znam da u trudnoci nesmijem davat krv pa nisam ni davala...ali neznam dal sad dok dojim smijem ili isto ne?? U pon je darivanje pa me zanima...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Dan jesenske mame :)
Mi smo sinoc napokon nakon duzeg perioda budjenja svako sat ipo-2, spavali 5ipo h 1. San zatim 3h 2. I 3. san...alelujaaa!!!😊
Vidjet cemo hoce li se ocaj period nastaviti il se opet vraca na nespavanje..
mi super spavamo, imamo jedno buđenje za hranjenje po noći i ujutro između 7-8 i tada ostajemo budne. stvarno se divim vama žene koje se svako malo budite po noći i onda još normalno funkcionirate u toku dana.
što se tiče zvonjave na vratima, nikome ne otvaram, čak ne idem ni vidjeti tko je. obitelj,prijatelji,gosti se uvijek najave pa znamo otprilike vrijeme kad treba otvoriti. baš sam malo zločesta hihihi...
Mi smo po običaju imali 2 puta po 5 sati spavanja 😁 spavalica na mamu i tatu. A što se tiče hepa i nama je došao taj čovječuljak i to po mraku. Sva sreća pa svekar radi u Hepu i stjerao ga.
Sortiraj odgovore
Najstariji