Lidija napokon dobre vijesti, super!
Mi smo na 4 po noci (zeleni pampers, znaci 10 sati bez problema nista ne propusta i guza mu je super. A preko dana smo na 3 dok ih ne potrosimo pa prelazimo odmah na 4.
Ja mislim da ce moj malac bit veci od mene tamo kad krene u prvi razred vec
Pokusava stavit dudu u usta i uredno pogađa nos, preslatko... a u usta trpa sta god dohvati, mora ga se stalno drzat na oku.
E i mame ja ne znam kako cu dobit suglasnost supruga za produzenje porodiljnog kad ce on bit na brodu. Necu valjda ostat bez toga..hm
Fluffy
Sad sam zabrinuta, kašljuca on malo, ali ne čujem da mu je nos zatvoren i da ima nešto unutra :( Budem vidjela još kasnije :(
Fluffy odi na hzzo pa pitaj, mozda mu mozes poslat mailom obrazac pa on potpise i scanira i napise jos neku suglasnost....sigurno je bilo takvih slucajeva i postoji rijesenje
Ocu onda prije nego sto ode. Samo sta mi se uopce ne ide tamo jer je uvijek kilometarski red pa sam mislila da mozda netko zna. :*
Fluffy
Moj je isto imao te sluzi i ja čitala da je to slina. I poceo je sad u zadnje vrijeme bas slinit. A balce, Bogu hvala, nema. Tak da sad nemam pojma...
Mi smo isto slucajno prešli na 3 zeleni pampers. Ostali bez 2, a trgovine bile zatvorene i doma imali 3. Ja sam zadovoljna. Ako ne kaka po noci, ne diram ga. Tak da mi od ponoci od ujutro 7 bude u istoj peleni i sve super. Pelena ima valjda tonu kad ju skinem
Lidija odlicne vijesti!!
Ja bas i nisam primjetila slinicu u peleni...
P.s.gdje gledate tu krivulju za duzinu/tezinu? Da pocirim i ja ;)
Imamo i mi to za usisavač i zakon nam je, on je bio bolestan čim smo iz bolnice došli :( Mi koristimo dmove pelene i super su nam, zadovoljna sam
Lidija bas mi je drago zbog vas!!
Ja ne kuzim kak je skoro svima 3 taman a nama velika :/ probali smo i pampers i bebe iz konzuma i iz lidla i sve su prevelike.. Valjda ima dosta kg malac, jer ce skoro 4 mj a mislim da ima oko 6,5 kg..
Meni su najbolje pampers premium care mekane, ugodne i ne propustaju :)
Cure, koliko dnevno otprilike provedete s malcima vani? Mi smo sada po zimi u prosjeku dnevno 1 do 2 sata (ne uvijek u komadu), ali nekako mi se čini da je to možda malo premalo vremena na zraku (beba od 3.5 mjeseca)...Jel vi duže šetate?
Sortiraj odgovore
Najstariji