Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy2
    14. Siječanj 2016. 15:56

Lidija napokon dobre vijesti, super! 

Mi smo na 4 po noci (zeleni pampers, znaci 10 sati bez problema nista ne propusta i guza mu je super. A preko dana smo na 3 dok ih ne potrosimo pa prelazimo odmah na 4.

Ja mislim da ce moj malac bit veci od mene tamo kad krene u prvi razred vec 

Pokusava stavit dudu u usta i uredno pogađa nos, preslatko... a u usta trpa sta god dohvati, mora ga se stalno drzat na oku.

E i mame ja ne znam kako cu dobit suglasnost supruga za produzenje porodiljnog kad ce on bit na brodu. Necu valjda ostat bez toga..hm

Fluffy

• Mincy
    14. Siječanj 2016. 16:18

Sad sam zabrinuta, kašljuca on malo, ali ne čujem da mu je nos zatvoren i da ima nešto unutra :( Budem vidjela još kasnije :(

Branchi
    14. Siječanj 2016. 16:41

Fluffy odi na hzzo pa pitaj, mozda mu mozes poslat mailom obrazac pa on potpise i scanira i napise jos neku suglasnost....sigurno je bilo takvih slucajeva i postoji rijesenje

Fluffy2
    14. Siječanj 2016. 16:47

Ocu onda prije nego sto ode. Samo sta mi se uopce ne ide tamo jer je uvijek kilometarski red pa sam mislila da mozda netko zna. :*

Fluffy

Sova5
    14. Siječanj 2016. 16:57

Moj je isto imao te sluzi i ja čitala da je to slina. I poceo je sad u zadnje vrijeme bas slinit. A balce, Bogu hvala, nema. Tak da sad nemam pojma... 

Mi smo isto slucajno prešli na 3 zeleni pampers. Ostali bez 2, a trgovine bile zatvorene i doma imali 3. Ja sam zadovoljna. Ako ne kaka po noci, ne diram ga. Tak da mi od ponoci od ujutro 7 bude u istoj peleni i sve super. Pelena ima valjda tonu kad ju skinem 

Bumbo0809
    14. Siječanj 2016. 17:22

Lidija odlicne vijesti!! 

Ja bas i nisam primjetila slinicu u peleni...

P.s.gdje gledate tu krivulju za duzinu/tezinu? Da pocirim i ja ;)

• Mincy
    14. Siječanj 2016. 17:48

Imamo i mi to za usisavač i zakon nam je, on je bio bolestan čim smo iz bolnice došli :( Mi koristimo dmove pelene i super su nam, zadovoljna sam

kris555
    14. Siječanj 2016. 18:45

Lidija bas mi je drago zbog vas!! 
    Ja ne kuzim kak je skoro svima 3 taman a nama velika :/ probali smo i pampers i bebe iz konzuma i iz lidla i sve su prevelike.. Valjda ima dosta kg malac, jer ce skoro 4 mj a mislim da ima oko 6,5 kg.. 
    Meni su najbolje pampers premium care mekane, ugodne i ne propustaju :)

• Ineska3
    14. Siječanj 2016. 19:07

Cure, koliko dnevno otprilike provedete s malcima vani? Mi smo sada po zimi u prosjeku dnevno 1 do 2 sata (ne uvijek u komadu), ali nekako mi se čini da je to možda malo premalo vremena na zraku (beba od 3.5 mjeseca)...Jel vi duže šetate?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.