Jucer sam otvorila paket pelena Libero,kupljene u plodinama...i odlicne su mi...jutros se bas puno pokakala i nista nije islo preko... Isto smo na 3 vec sigurnih mjesec dana...
Ineska i mi smo vani dnevno oko sat-sat i pol max... uvijek izademo oko 13h i u komadu toliko setamo... Iskreno mislim da je to dosta za sada...posto je dosta zima...(beba takoder skoro 3,5 mjeseca)... Ujutro ne izademo jer je ona spavalica koja spava do 11-12 pa ni ne stignemo prije a kasnije predvecer je vec mrak pa ne volim bas izlazit s njom u setnju...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Mi isto idemo svski dan oko 13 (al ne zato jer spava do tad 😂, nego jer je onda najugodnije i taman obavimo do tad drugo jutarnje presvlacenje i hranjenje i malo zadrijema)....vani smo isto oko sat i pol i najbolje onda odcori. Meni isto pase setnja, a pas je najsretniji jer mu sad podnevna setnja traje duze 😀
Lidija odlicne vijesti
Fluffy vi ste bas veliki! Kad citam o vasim bebama i kilazi, moja je neka mrsavica...
Mi smo jos.uvijek na pelenama br 2. Probala sam joj staviti sinoc br3 al mi bas izgleda veliko, labavo stoji oko nogu ona lastika, a oko struka se trake preklapaju. I koristimo iz DMa i nisu nam nikad propustile.
Danas su nam se pojavile sitne crvene tockice po trbuhu, zna netko sto.bi moglo biti?
Lidija zivjele dobre vijesti, rk ih bude sto vise!
Tu imate razvojne tablice http://www.trudnoca.hr/razvojne-tablice-djeteta-dobi-od-0-24-mjeseca/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2015-12-10
Mi smo negdje pri gornjoj granici, vini mi se :D
Jahanara to mi zvuci kao osip od vrucine? Ustanovile smo da Bepanthen pomaze za sve pa probaj time namazat :)
Fluffy
po ovoj tablici je mola beba prevelika i preteska...a nigdu veze sa zdravom pameću..bas je onako..sva ko nacrtana :) ....ne znam koji me vrag nagovorio da ih gledam ahahhahah
Sortiraj odgovore
Najstariji