Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    14. Siječanj 2016. 19:28

Jucer sam otvorila paket pelena Libero,kupljene u plodinama...i odlicne su mi...jutros se bas puno pokakala i nista nije islo preko... Isto smo na 3 vec sigurnih mjesec dana... 

Ineska i mi smo vani dnevno oko sat-sat i pol max... uvijek izademo oko 13h i u komadu toliko setamo... Iskreno mislim da je to dosta za sada...posto je dosta zima...(beba takoder skoro 3,5 mjeseca)...  Ujutro ne izademo jer je ona spavalica koja spava do 11-12 pa ni ne stignemo prije a kasnije predvecer je vec mrak pa ne volim bas izlazit s njom u setnju...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

renata6
    14. Siječanj 2016. 19:31

Lidija super vijesti! držim fige sutra za kukove!

Branchi
    14. Siječanj 2016. 19:50

Mi isto idemo svski dan oko 13 (al ne zato jer spava do tad 😂, nego jer je onda najugodnije i taman obavimo do tad drugo jutarnje presvlacenje i hranjenje i malo zadrijema)....vani smo isto oko sat i pol i najbolje onda odcori. Meni isto pase setnja, a pas je najsretniji jer mu sad podnevna setnja traje duze 😀

jahanara
    14. Siječanj 2016. 20:28

Lidija odlicne vijesti

Fluffy vi ste bas veliki!  Kad citam o vasim bebama i kilazi, moja je neka mrsavica... 

Mi smo jos.uvijek na pelenama br 2. Probala sam joj staviti sinoc br3 al mi bas izgleda veliko, labavo stoji oko nogu ona lastika, a oko struka se trake preklapaju. I koristimo iz DMa i nisu nam nikad propustile.

Danas su nam se pojavile sitne crvene tockice po trbuhu, zna netko sto.bi moglo biti?

plavojka
    14. Siječanj 2016. 21:12

Lidija zivjele dobre vijesti, rk ih bude sto vise!

Tu imate razvojne tablice http://www.trudnoca.hr/razvojne-tablice-djeteta-dobi-od-0-24-mjeseca/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2015-12-10 
    Mi smo negdje pri gornjoj granici, vini mi se :D

Fluffy2
    14. Siječanj 2016. 21:38

Jahanara to mi zvuci kao osip od vrucine? Ustanovile smo da Bepanthen pomaze za sve pa probaj time namazat :)

Fluffy

kneginja
    14. Siječanj 2016. 21:49

po ovoj tablici je mola beba prevelika i preteska...a nigdu veze sa zdravom pameću..bas je onako..sva ko nacrtana :) ....ne znam koji me vrag nagovorio da ih gledam ahahhahah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.