Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lilianaa
    14. Siječanj 2016. 14:50

Da se pohvalim hehe  mala mi danas pocela igrat se igrackama, odnosno ima njihaljku i nad njom su igracke i samo ih je nekad nekad pogledala, ali nista previse ni predugo i danas se okrenem da ocistim nesto i ona se pocela igrat odnosno lupat u igracku i onda gleda kak odskace pa kad se smiri opet lupi i tak pola sata, bas mi bilo drago hehe 
    i da, bili smo na uzv mozga, cista nestala i sve je super, jos sutra da prodemo kukove i bit cemo na konju

kris555
    14. Siječanj 2016. 14:54

Mincy moj kad je prehladjen bio je imao sluzavu stolicu mislim da su to smrklji bili.
    Ashley jel i vi nosite pelene 3? Moj ima preko 6 kg i stavim mu 3, al izgleda mi jos uvijek prevelika.. 
    I sad kak stalno zvace prste i ruke dobio je nekoliko pristica na bradi :/ jel da tretiram to s necim il pustim da samo prodje?

Ashley
    14. Siječanj 2016. 15:08

Ryanne

Ashley, imam PRO verziji i postavljene metricke mjere. Tamo kod grafova, u donjem desnom kutu ima opcije Legend gdje je zapravo objasnjeno da te krivulje predstavljaju percentile. Trebalo mi je dosta da skuzim sto znace. 

jap, mea culpa, u pravu si. Po defaultu sam mislila, bez da sam razmislila o čemu si pisala. 

Lidija, super, baš mi je drago za tvoju curicu. Sada će ona uloviti zalet i već za par dana poslagati igračke po boji  (ok, naravno pretjerujem). Nudi joj igračke te koje vise, ako imaš neke koje zvone i šuškaju...to će joj tek biti zanimljivo. 

Kriss, mi smo na pampers zelenom,br. 3 već mjesec i nešto. Tome je muž kriv jer je otišao kupiti pelene, i donio trojku. Kako nisam imala neku drugu, stavila sam 3 iako mi je izgledala ogromna za njega, ali 3 su ispale odlične. Niti jedna do sada nije propustila, posebno mi je to bitno za preko noći, jer on sada spava i po 8-9 sati u komadu, pelena je dupkom puna, a guza i robica suhi.

lilianaa
    14. Siječanj 2016. 15:09

Sluz se javlja nekad kod infekcija i bolesti, mi imamo zacepljen nosic i puno smoljaca od rodilista i oni valjda kad gutne dolaze u probavni trakt tak da je nama cesto sluz u stolici

Ail
    14. Siječanj 2016. 15:26

Lidija87 čestitke na super vijestima. Ashley hvala na slikici 
    Neko je pitao za trojku pelena mi ju koristimo a imamo 5 kg i njega stiska , tj vidi mu se onako crta od tih pelene a dosta je duboka tako da ja nemam pojma što da radimo. Moj je po krivulji sa težinom u prosjeku a dužinom ide prema doljnjoj vrijednosti. To je zato jer su vaše bebe velike 😛 a moj jadan nema na koga biti visok 😂 morat će tražiti nisku curu 😆

Branchi
    14. Siječanj 2016. 15:42

Lidija super za uzv i igrackice 😀

Mi isto nekad imamo sluzi kad mu ima i u nosicu, sve je to normalno

Bili smo u setnji, opet je bas zahladilo, jedva cekam da opet padne snijeg ❄️

Idem bas vidjeti te krivulje, di smo mi 😊

Oliva4
    14. Siječanj 2016. 15:44

Ian hahaha..u pravu si, sve su neke velike bebe..ali kako god tvoj mali i moja curka onda nikako ne bi mogli bit zajedno 😂😂..mislim da je ona sad negdje iznad 66,67 cm, a kile rekla bi preko 8 (vagala se s njom na kućnoj, ispalo je da ima 8800, ali to ne vjerujem 😁)..tek za dva tjedna kod pedice..brijem da ću joj sad počet skoro s pelenama br. 4, ove su joj se pošteno počele urezivat 😝😝

Oliva4
    14. Siječanj 2016. 15:46

E i lidija drago mi je zbog super vijesti 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.