Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ryanne
    15. Listopad 2015. 13:58

Mmama2, koji brend ulja koristis?

Oliva4
    15. Listopad 2015. 14:13

Ja koristim hippovo bademovo ulje..suha koža i parutanje je otišlo nakon jednog mazanja i kupanja..

Branchi
    15. Listopad 2015. 15:32

Nama je patronazna rekla da kapnemo kap bademovog ulja u vodu s kojom ga peremo (zasad jos nismo na kupanju nego s vaticama) i ne peruta se koza. Mislim da cemo tako nastaviti i sa kadicom (krecemo sutra). Od kad se koriste kremice ili krece s mazanjem bas uljem? Mi smo tek dva tjedna danas napunili 💕

E da, i koje su vam pelene najbolje? Nama su zelene pampers vise puta propustile, premium care se cine malo bolje, a planiramk sad probati i baby love....

Kiara5
    15. Listopad 2015. 15:38

Cure moje drage evo i mene!!! 
    Rodila prosli petak ali nikako stic se doc javit i na ovaj forum!!! 

Ja i moja cura se super snalazimo, imamo MALE muke po dojenju, jer ja neman bas puno mlika, ali trudimo se da to dodje na svoje!!! Ostalo je sve super, kaže patronažna da lipo napredujemo i da je sve pet!!! 

I bas smo sretne i zadovoljne!!!

Bumbo0809
    15. Listopad 2015. 15:54

Pozdrav mame :) nova sam ovdje...
    Htjela bih vas pitate za savjete u vezi grcica. Bebac ima mjesec i tjedan dana.. Grcevi su poceli rano pa sam kupila sab simplex kapi po preporuci pedijatra,ali meni se cini da mu je od njih jos gore.. Poslije svakoog podoja se bolno grci i ima punoo vjetrova.. Danas i jucer sam mu ih prestala davat i i dalje su tu,al cini mi se malooo blazi..
    Ja ne znam vise sto da radim (znaci te kapi, masaza trbuha u smjeru kazaljke na satu, noge podizem prema trbuhu, nosenje, pustanje zvukova maternice i fena) al cini mi se da nista ne pomaze :-(

Bumbo0809
    15. Listopad 2015. 15:57

Zaboravila sam napomenut da ga samo dojim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.