Ej cura,imam pitanje..peckaju li vas bradavice i ovako kad ne dojite? Meni baš to malkice smeta,a i mala kad primi bradavicu često peče i boli,nekad prođe,nekad ne..dojim tri tjedna pa znam da treba vremena dok ne otvrdnu bradavice i to..ali ovo peckanje izvan dojenja me zabrinjava..ne znam jel normalno..bojim se da nije onaj soor..bebulja nema ništa po ustima,a ja imam oko obje bradavice ko neke zarezane brazde..i isto iz jedne cike baš teško cica..mislim da ništa mlijeka i ne ide i odbacuje ju često i plače na njoj ponekad..tu mi se svako malo stvaraju i grudice unutar iako ih stalno masiram..nakon kratkog vremena eto grudica opet i to uvijek na istoj strani cike..što se vama čini? Ima li neka slično iskustvo?
Oliva meni znaju nekak bit ful osjetljive, to sto ti kazes ko da pecka al samo ponekad il kad mi bude hladno. I zna me proc neki trnci kroz bradavice i onda mi krene mlijeko curit haha al mislim da nije to to o cem ti pricas ..
Ja isto imam kvrzice od petka jos na jednoj ciki i masiram i nikak mi ne prolazi :/
Ha čuj prije nego sam ovo gore napisala je mi iscurilo mlijeko iz jedne sise...hahha evo sad i iz druge! :D iz ove koja bas ne funkcionira najbolje i jadna je izdeformirana..ajde možda mala šta i izvuče.. :D ne curi mi uvijek kad me zapeče,ali evo sad ću baš pratit..cike sam jedno vrijeme luftala,al zadnjih par dana i ne..dosadilo mi da mi stalno okolo mašu,al iizgleda da ću morat..tako mi lakše :p
Dobar dan…ja sam ovdje nova…termin mi je 19.11. :-D
Imam pitanje ovako otvorila sam koplikacije u trudnoci krajem 5 mjeseca, 31.7 mi je prekinut radni odnos i sad ja dobivam jos uvjek naknadu za komplikacije u visini place sad me zanima kada ja imam pravo otvoiti porodiljni jel ja mram ic na burzu se piravljivati ili??
Mozda nisam bas jasna…al ne kužim ni ja sama…jer mi je prva trudnoca
Samo da pohvalim Biobazinu kremu za bradavice, nakon svakog podoja ili izdajanja namazem i super su mi bradavice. Masazu prsiju obavljam dok se tusiram u toploj vodi, puno je ugodnije i lakse!
Fluffy
Fluffy, meni nisu pomogle ni Biobaza ni Lansinoh krema nego Babylove. A najjeftinija je.
Ovisi o vrsti koze ocito..
Jel mazete cime svoje bebe? Moja ima mjestimicno suhu kozu i zasad sam joj znala namazati prirodnim Alverde Baby uljem, ali mislim da bi visr pomogla neka kremica. A zelim izbjeci kemikalije.
Sortiraj odgovore
Najstariji