Hahaha nase bebice kao da kopiraju jedne od drugih. Tako i moja zna vristat na cici, dva puta povuce pa ljuto baci pa je trazi pa tako u krug i onda ja cijelo vrijeme vicem ššššš pa tako bar nesto pojede.
Vec par dana se nacicavamo i tako i zaspemo i u snu cickamo. Tako da nekad i 2 sata lezimo i nema mrdanja. I to preko dana, po noci brzo pojede i nastavi spavati.
Mincy tako i mojabeba isto ponasanje! A neznam mozda uopce nije glafna neg umorna ma jojjj !!! E bila sam mrsava kad sam zatrudnila. Al brijem da cu sad bit jos mrsavija uzas!!
Kneginja, ne znam da li bi pomoglo, obzirom da nismo imali pelenski osip, ali mi je teta čuvalica (koja je medicinska sestra na pedijatriji), preporučila da maloga kupam u BALMADOL kupka
http://www.spirig.com.hr/balmandol.html
: pomaže kod prištića, suhe kože i svrbeža. Mi odonda kupamo maloga u tome. Uz to je rekla neka povremeno stavim u kupku šaku oljuštene zobi, jer zob otpušta nešto u vodi (nisam zapamtila, nema veze). Kupi oljuštenu zob, stavi šaku u čarapu (najlonku), napuni kadicu vrućom vodom, stavi zob i dok voda u kadici ne bude odgovarajuće topline za bebu zob će otpustiti to što treba...ne znam hoće li pomoći, ali eto, možda pomogne.
Mislim da pelenski osip traje neko vrijeme, pa treba svakom lijeku, kremici vremena da pomogne i zalijeći izritiranu kožu.
a možeš o ovo pokušati: to mi je frendica danas preporučila kada sam ju pitala da li joj je malena imala pelenski osip i čime je liječila
A-DERMA DERMALIBUOR
+ OBNAVLJAJUĆA KREMA: ona je baš za pelenski osip i sadrži zob
http://www.oktal-pharma.hr/hr/zastupstva/proizvod/215/
Mincy koliko tvoja beba sad ima?!
Za osip i cevenilo bephanten odlican pomogo u roku 2 dana!
Branchi dobit ćeš slike od kolača u privatno da se zasladite ti i Jan 😁
Sto se tiče pelenskog osipa mi ga nismo imali ali mu se pimpek znao zacrveniti i namazala bi sa bepatenom jednom deblji sloj i odmah bi se povukao blažena ta mast! Ashley ili neka mama kojoj je beba na ad zna li se vama desiti da beba pomakne razmak između sati a nije povećala količinu popijenog? Moj čovječuljak je imao danas razmak od 5 i pol sati a popio je 120 ml inače nam je razmak bio 3 sata na tu dozu? Je li to normalno ili je neki skok ili nešto lijevo? Pelene su mu ok svaka je zapisana.
Evo mi smo bili u pedijatra, njemu je sad 3 mjeseca i 10 dana, 63 cm i 6950 g.
Produzio je sam vrijeme između hranjenja na 4,4.30 sata. Također je izbacio 2 bocice po noci. Kolicina je ostala ista.
Fluffy
Ashley imaš te krivulje kao sliku ili samo na toj aplikaciji? Ako imaš kao slike pošalješ mi plz? Ma on je super , temperaturu nema i sve je normalno kao i prije samo to hranjenje. Mi smo prešli muku kada se rodio jeo je po 10, 20 ml u početku, koma! Ako se za kojih tjedan dana ne popravi situacija ići ćemo privatno vaditi mokraću. Da vodim stanje. On sa 2 mjeseca pije 130 ml u prosjeku (napravim mu 150 vode) nekad zna manje nekad više
Sortiraj odgovore
Najstariji