Mincy ni smo onda tu sve, cvarak, ti i ja 😀 nama je sutra 3 mjeseca i dva tjedna, a cvarak prekosutra 😎
Ashley, i ja pratim tu krivulju.
Prema WHO, sa tezinom smo na cetvrtoj krivulji (75 percentil), a sa visinom smo izmedji cetvrte i pete, cak naginjemo petoj, odnosno 95 percentilu. Veliki smo.
Sad, kakav su ti prosjeci pokazatelj, ne znam. Ali zabavno je pratiti.
Renata, i ja mislim da nismo u skoku jer znam da ga nema sa 4 mj, ali je ponasanje bome slicno.
Inace, i meni se dupe posusilo. Veli muz da malena ima vecu guzicu od mene. Haha. Tak da i ja pijem vitamine, i to Solgarove. Oni imaju i kalcija i sve. Narucila ih sa iherba (jer su kod nas strasno skupi).
A sto se kože tiče, mi od pocetka koristimo Topfer kupku u prahu od zobi (zob je super kao sto je Ashley rekla). I iako se kupamo bas svaki dan nemamo ni problema sa crvenilom ni sa suhom kozom. Ta kupka u Bipi dodje 60 kn, a meni je trajala skoro 3 mjeseca, a koristila sam je svaki dan. Ide samo pola cepa kupke.
Ashley, i ja pratim tu krivulju.![]()
Prema WHO, sa tezinom smo na cetvrtoj krivulji (75 percentil), a sa visinom smo izmedji cetvrte i pete, cak naginjemo petoj, odnosno 95 percentilu. Veliki smo.
Sad, kakav su ti prosjeci pokazatelj, ne znam. Ali zabavno je pratiti.Renata, i ja mislim da nismo u skoku jer znam da ga nema sa 4 mj, ali je ponasanje bome slicno.
Inace, i meni se dupe posusilo. Veli muz da malena ima vecu guzicu od mene. Haha. Tak da i ja pijem vitamine, i to Solgarove. Oni imaju i kalcija i sve. Narucila ih sa iherba (jer su kod nas strasno skupi).
A sto se kože tiče, mi od pocetka koristimo Topfer kupku u prahu od zobi (zob je super kao sto je Ashley rekla). I iako se kupamo bas svaki dan nemamo ni problema sa crvenilom ni sa suhom kozom. Ta kupka u Bipi dodje 60 kn, a meni je trajala skoro 3 mjeseca, a koristila sam je svaki dan. Ide samo pola cepa kupke.
Ryanne, u Feed baby PRO (ako imaš taj) pri dnu trake izbornika ima Settings, pa si možeš konvertirati u grame (Weight Unit), a i za sve ostalo možeš odabrati naše mjerne jedinice
i da, kao što sam jučer rekla, mala ti je komad i pol . Svaka čast
Ian, poslala sam ti sliku u poruci, ako ti još što zatreba, javi
I moja curka ima danas tocno 3 mj i 8 dana... Nismo se mjerili i vagali od pocetka 12 mj...tek u 2 mj imamo mjerenje i bas me zanima koliko je dobila... vidim da joj 62 robica knap...pa joj sve oblacim 68 velicinu a carapice bome moram 74 velicinu jer su joj 62/68 sve uske pa joj se onako urezu u nogice...bucka moja mala...
Inace ja neznam sta je A danas ali cijeli dan bi spavala danas samo...probudila se oko 11h jela,bila budna mozda pola sata i opet trazila da spava...stavila sam je u kinderbed a ona frajerica tutnula prstic u usta i zaspala...i eto je jos spava...
A ma ce i mama odmarat malo...
Ja vec neko vrijeme pokusavam promjenit sliku profila i potpis ali mi nikako ne prihvaca...neznam zasto...ima jos koja taj "problem"?
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Ashley, imam PRO verziji i postavljene metricke mjere. Tamo kod grafova, u donjem desnom kutu ima opcije Legend gdje je zapravo objasnjeno da te krivulje predstavljaju percentile. Trebalo mi je dosta da skuzim sto znace.
Sortiraj odgovore
Najstariji