Mincy ni smo onda tu sve, cvarak, ti i ja 😀 nama je sutra 3 mjeseca i dva tjedna, a cvarak prekosutra 😎

Ashley, i ja pratim tu krivulju.
Prema WHO, sa tezinom smo na cetvrtoj krivulji (75 percentil), a sa visinom smo izmedji cetvrte i pete, cak naginjemo petoj, odnosno 95 percentilu. Veliki smo.
Sad, kakav su ti prosjeci pokazatelj, ne znam. Ali zabavno je pratiti.
Renata, i ja mislim da nismo u skoku jer znam da ga nema sa 4 mj, ali je ponasanje bome slicno.
Inace, i meni se dupe posusilo. Veli muz da malena ima vecu guzicu od mene. Haha. Tak da i ja pijem vitamine, i to Solgarove. Oni imaju i kalcija i sve. Narucila ih sa iherba (jer su kod nas strasno skupi).
A sto se kože tiče, mi od pocetka koristimo Topfer kupku u prahu od zobi (zob je super kao sto je Ashley rekla). I iako se kupamo bas svaki dan nemamo ni problema sa crvenilom ni sa suhom kozom. Ta kupka u Bipi dodje 60 kn, a meni je trajala skoro 3 mjeseca, a koristila sam je svaki dan. Ide samo pola cepa kupke.

Ashley, i ja pratim tu krivulju.![]()
Prema WHO, sa tezinom smo na cetvrtoj krivulji (75 percentil), a sa visinom smo izmedji cetvrte i pete, cak naginjemo petoj, odnosno 95 percentilu. Veliki smo.
Sad, kakav su ti prosjeci pokazatelj, ne znam. Ali zabavno je pratiti.Renata, i ja mislim da nismo u skoku jer znam da ga nema sa 4 mj, ali je ponasanje bome slicno.
Inace, i meni se dupe posusilo. Veli muz da malena ima vecu guzicu od mene. Haha. Tak da i ja pijem vitamine, i to Solgarove. Oni imaju i kalcija i sve. Narucila ih sa iherba (jer su kod nas strasno skupi).
A sto se kože tiče, mi od pocetka koristimo Topfer kupku u prahu od zobi (zob je super kao sto je Ashley rekla). I iako se kupamo bas svaki dan nemamo ni problema sa crvenilom ni sa suhom kozom. Ta kupka u Bipi dodje 60 kn, a meni je trajala skoro 3 mjeseca, a koristila sam je svaki dan. Ide samo pola cepa kupke.
Ryanne, u Feed baby PRO (ako imaš taj) pri dnu trake izbornika ima Settings, pa si možeš konvertirati u grame (Weight Unit), a i za sve ostalo možeš odabrati naše mjerne jedinice
i da, kao što sam jučer rekla, mala ti je komad i pol . Svaka čast
Ian, poslala sam ti sliku u poruci, ako ti još što zatreba, javi

I moja curka ima danas tocno 3 mj i 8 dana... Nismo se mjerili i vagali od pocetka 12 mj...tek u 2 mj imamo mjerenje i bas me zanima koliko je dobila... vidim da joj 62 robica knap...pa joj sve oblacim 68 velicinu a carapice bome moram 74 velicinu jer su joj 62/68 sve uske pa joj se onako urezu u nogice...bucka moja mala...
Inace ja neznam sta je A danas ali cijeli dan bi spavala danas samo...probudila se oko 11h jela,bila budna mozda pola sata i opet trazila da spava...stavila sam je u kinderbed a ona frajerica tutnula prstic u usta i zaspala...i eto je jos spava...
A ma ce i mama odmarat malo...
Ja vec neko vrijeme pokusavam promjenit sliku profila i potpis ali mi nikako ne prihvaca...neznam zasto...ima jos koja taj "problem"?

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Ashley, imam PRO verziji i postavljene metricke mjere. Tamo kod grafova, u donjem desnom kutu ima opcije Legend gdje je zapravo objasnjeno da te krivulje predstavljaju percentile. Trebalo mi je dosta da skuzim sto znace.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji