Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renata6
    14. Siječanj 2016. 09:07

Bumbo, Ryanne ako ste prošle skok sa 3 teško da ga imate i sa 4mj Ovo vam je od ove velike južine, promjene vremena, bebice to jako osjete, ima nekoliko cura sa istim problemima. Bebe su razdražljive, sunce pići, to ima utječe i na toplinu u tijelu pa se i znoje, uglavnom nervoza, ne spavanje i razdražljivost na stotu.
    Zubi su jedan dugotrajni proces, rijetko koji izbije prije petog, šestog mjeseca bez obzira na slinjenje, mokre bradice i trljanje.
    Kneginja ako smijem navesti izbaci sudokrem u ovom periodu, guzu čim više bez pelena ili luftati na svakom presvlačenju, staviti mrvicu bepantena i lagano utrljati.

• Mincy
    14. Siječanj 2016. 10:01

Cure koje pijete vitamine iz dm-a, kako se točno zovu, i znači bez problema ih mi koje dojimo možemo piti? Moram početi nešto koristiti, strašno sam mršava, slaba, isisa ovaj moj sve iz mene :) pa da malo nadođem :)

Bumbo0809
    14. Siječanj 2016. 10:20

Mincy zovu se a-z mama i prejeftine su..nekih 17kn

Renata hvala na odgovoru! Nadam se da je u tome stvar i kod Ryanne i kod mene! Posto stvarno ne mogu objasnit ovo njegovo ponasanje.. Evo i jutros hoce da cica pa izbaci pa mu sve u lice iscuri (hvala Bogu nacicao je jucer i sinoc mlijeka 😊)a ljuti se jer mu nije u ustima i izvrce se prema natrag skroz ://

Branchi
    14. Siječanj 2016. 10:40

Znaci bebule su nam meteoropati 😀
    Ja pijem te iz dm-a, meni su super, drze me zivom uz minimalno spavanja 😀
    Jedino da, imaju malo kalcija pa pijem vise mlijeka i jogurta, a uzet cu valjda i neki sumeci

kneginja
    14. Siječanj 2016. 10:42

joj kad čitam vaskoje ste mrsave nakon poroda aaaaaaaaaa hahahha...a ja muku mucin da skinem višak ...kod mene su vec pripreme za mozebitnu skoru drugi trudnoću...pa sam izbacila sve nezdravo...Da bar postoji neki način da svoje mkile poaljem vama koje ste u inadnjih dana imam filing da se beba skroz prominila...zahtjeva više pažnje...hoce non stop bit "na nogama" naravno aj je drzim u zraku ..ali mora s nečim dodirivat lagano nesto ..kravet..stol..tek tad je sretna ko malo prase :D

Polozaji u naručju ..polulezeci ili bilo kakvi "bebasti" više ne dolaze u obzir kod nje...sili se da sjedne...čak se iz ležećeg položaja pokusava sama dić u sjedeći...jednom je pri tom i prdecnula pa sam umirala od smjeha....

Prečudna mi je zadnjih dana..ko da je odjednom sazrela više nego uobičajeno...doslovce svaki dan neka novost...Jedva čekam (a i ona očito) kad ce moc sjedit...bit ce svima lakse :D
    U biti do ima apr dana bila je skroz nezahtjevna jednostavna beba s kojom smo odmarali i tjelo i dušu..a sada...jedva skuham ručak ahhahhah...

Naanaa2
    14. Siječanj 2016. 10:52

Kneginja, mazi malenoj guzu ili to gdje su izbile piknice sa bepanthenom. Mome su tako prije dva tjedna izbilo par na preponama, prvo sam mazala sudocremom- nista. Pa sa bepanthenom i proslo za dva dana.

Cvarak
    14. Siječanj 2016. 10:55

Mi isto ludimo dan i noc kae ovo gore od skoka!! NeZnam al te jesenske bebe su mali nasi cudaci samo nas zaje... ;)) pocela se po noci meskoljit budit po danu cica panece pa oce pa zavija a jojjj!!! I stalno je nosam skoro pa 8kg ima a ja ko stapic uzas! Sve mi odpada ruke noge ledja...da nemam sise izgledala bi ko curica iz 5razreda:)

• Mincy
    14. Siječanj 2016. 10:55

I moja beba tako nekada povuče dva puta, pljune, izvija se natrag, ja spremim, on ljut, ja opet van, povuče dva puta, zvjerka okolo, i tako u krug :)
    Da, baš zadnjih dana zahtijeva pažnju, znači igrati će se on sa igračkama ali da sam ja pokraj, čim me ne vidi kenjkanje, nekada nemogu na wc otići, a nekada se sama sebi divim koliko sam toga stigla pokraj njega :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.