Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy2
    13. Siječanj 2016. 21:03

A mame znate li treba li se koji formular predati na hzzo ili tamo nesto ispunjavamo?

Sanjarica  super za dobre vijesti!!

Fluffy

Ail
    13. Siječanj 2016. 21:37

Branchi i Oliva4 čekamo vas 😆

Cvarak
    13. Siječanj 2016. 21:48

Da treba se iapunit tj trebate doc ti i muz i onfa muz daje auglasnost da se odrice svog dijela porodiljnog a majka uzima i nastavlja!  

Lela imam osjecaj da je mene elevit zatvaro zbog puno zeljeza jer sam ja jedva kakila u trudnoci a i sad nije da bas nesto ;)

Bumbo0809
    13. Siječanj 2016. 22:15

Mame postoji li ikakav skok u 4 mj il sta ja znam sta?? 

Moj mis je tolikoooo cijeli dan i noc nervozan da je to strasno (ovih 3-4 dana je takodjer,al.danas posebno). Ne znam kad je ovako u sklopu stalnoo nervozan i cica i cica i pljuje cicu pa place jer nije u ustima itd. I cijeli dan kad stiskam cice, nista ne izlazi :'((( i kad izlazi to je u 1 mlazu,a ne kao inace u 5-6 :(   ne znam sto se dogadja.. 
    Nisam ga nista rijedje stavljala ovih 3-4 dana na cice pa da se mlijeko moze smanjit. 
    Nikakoo da zaspe. 
    Sve do neki dan je isao spavati u 20,30-21, a sad  nece nikako da zaspe. Place stalno i kmeca :( ni nosanje ga ne smiriva,a cini mi se da ga cicanje jos vise uznemiri jer mi se cini da nista ne izlazi. 
    A nismo nikako imali problema s nocnim uspavljivanjem, uvijek bi na cici zaspao,ja ga prenijela u krevetic i to je to.

lady6
    13. Siječanj 2016. 23:33

Hvala cure na brziim odgovorima i pomoci! Necu onda jos paniku dizat oko prehlade. 

Oliva4
    13. Siječanj 2016. 23:56

Fluffy uz to što je cvarak rekla treba i rodni list djeteta (tako sam pročitala)..sad ne znam jel dovoljno samo kopiju ili treba i original..

kneginja
    14. Siječanj 2016. 01:21

e cure jel to produzenje porodiljnog važi samo za mame koje su bile zaposlene? ja sam kao nezaposlena na porodiljnom,,,,i kad sam dobila ono rjesenje pisalo je odobrava se porodiljno prvih 6 mjeseci..bla bla..pa onda odobrava se porodiljno sljedecih 6 mjeseci..bla bla...PA sam zvala zenu u hzzo..i pitala dal se nesto moram ajvljat nakon 6 mjeseci ,kaze ne ne..to ide automatski..al mi to moramo tako napisat...
    pa sad jel to o čem pričate za produzivanje samo za vas koje ste s posla isle na porodiljno ili ipak da provjerim i ja da ne bi izgubila džeparac hahahah

Čitam da tu netko nudi dijete na forumu??? Nisam išla gledat al ne mogu virovat...Ma u biti ako je neki biznis posrijedi ajme Boze i majko..nadam se na ce joj netko sjest za vrat...a ako je netko tko nije u stanju odgajaz djete...pa na taj način pokusava udomit..ne znam..mozda nije ni loše...al svejedno strava zvuči...bas ko na pijaci

Ja sam prije osuđivala žene koje se mogu odrec sjece ili ih dat na posvijenje...al od kad mi je najbolja frendica posvojila bebicu koje se mama odrekla vec u rodilištu(fala bogu jer je mogla ić direkt u proces posvojenja bez da vidi dom)...i od kad znam kako to dijete savršen zivot ima i koju kolicinu ljubavi dobija od sviju...toj mami koja ju je rodila mogu samo skinut kapu,da je bar imala hrabrosti je rodit..i dat joj šansu...Ko zna kako je kome...pa je primoran na taj korak..a sto je netko vec rekao,nismo svi ni stvoreni za majčinstvo.Ja i muz smo gledai za udomljavanje ..ali ne ispunjavamo sve uvjete...fali nam jedna soba...al bit ce i to ako Bog da uskoro..a onda cemo se ozbiljno bacit na taj posao.I bas udomljavanje..ne posvojenje...jer odk se posvoji djete..koliko to traje..moze se uljepšat zivot tj dio zivota nekom drugom djetetu

Moja mala bebara je postala ovih dana svojevoljna...vec vidim da ce to bit zvirka i po..i vec nas sve manta da su to čudesa...ono sto nece,ma nema te sile koja ce je natjerat da uradi...funcut mali :D

i moja pljuje..bali...i ispušta balončiće ka da se napila čarlija haha..sve je to od zubica

e da..dal se vasima desavalo crvenilo na guzi.mojoj ima par dana..počelo maaaalo malo...pa mrvicu vise...kao crvenilo pomalo točkasto..jako sitno...danas vidim jos malo....MAzem sudocremom...perem vodom...vidim ne smeta joj...al ne znam od cega..nista se nije mjenjalo.Iste pelene..isto ama bas sve ...

sestra mi kaze da su njeni  klinci znali to imat kad bi im kranuli zubici..kao da je ili mokraca ili stolica tad malo jača...ne znam samo od cega...
    jedina stavr koju smo uveli ima par dana je gelić za zube..ali toliko male količine da sumnjam da je od toga

svakako smo za par dana u pedice...ali ako koja ima slično iskustvo,da čujem kako rješavate

Branchi
    14. Siječanj 2016. 02:21

1 babarin jer kombiniram i male gaze i ne bljucka po njima, zna nekad kad ga dignem na podrig 😀

Bumbo a da ti nisu to zubici? Pa da zato tak oce-nece....nemoj se zamarat s tim kolko istisnes, to nikad nije mjerilo, bebe sa svojim vakuumom cuda izvuku

Kneginja radije ti pitaj za produzenje ili vidi na onoj str od hzzo-a, da ne bi bilo...znam da tata mora suglasnost da mama koristi drugih 6mj, mozda je to kod svih slucaj

Ian, super ti je kolac 😀

E kak spavam po sat, sat i pol, sanjam tako neke prelude snove! Ne znam ih ni prepricat, samo se probudim sva u cudu 😯

Ryanne
    14. Siječanj 2016. 08:30

Bumbo, mi smo 3 dana mladji od vas i isto mi se cini kao da smo u skoku. Ili to ili zubi. 

Jedemo svaka dva sata (nekad sat i pol) i danju i nocu. Prst, igracke, pelena, moja majica... uvijek su joj u ustima. Slini nenormalno.

Pedica nam je reka da zubi nece jos biti si mislim zar ta priprema tako dugo traje. 

Ja vec padam s nogu od tih nocnih hranjenja. Spavam sat i pol pa sam pol sata budna i tako do jutra.

kris555
    14. Siječanj 2016. 09:01

I mi lošije spavamo, češće cica po noći, po danu svaka dva sata uglavnom ko i inače.. Jednu večer sam mu dala bočicu i odspavao je 6 sati, al mu više nisam davala..
    Kneginja ja sam isto nezaposlena i treba ić produžit, znam da je i šogorica išla prije par mj. produživat a isto je nezaposlena.. tak da bolje otić za svaki slučaj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.