Lady6 nemoj mu usisavati ako nema smrkljica. Moj kihne svaki dan barem 2 puta hahah i to mi je tako slatko 😁
Oliva4 moj ne pljuje ali plaži jezik pa se malo zna zasliniti
Ja radim kolač pa mame navratite ako volite čokoladu i orahe 😉
Meni je tera sa hzzo-a dala papiric na kojem pise da dodjem kad bebula navrsi 5 mjeseci....tak da ja idem u 3 mjesecu, negdje pocetkom
Jan nije prehladjen ali mu se pred jutro nekak skupi svega, valjda od cicanja tak da cistimo nosic uvijek oko 6 ili 7, kako koji dan - fizioloska pa onaj usisavac na baterije, super mi je to, a i jan se cesto smije kad izvucemo bugi 😀
Ian, stizem, samo da uspavam jana (znaci negdje oko 22 hehe)...
Sto se tice slinjenja, svaki dan mu promijenim jedan onaj podbradak, nekad curne slina a nekad ko da je sapunicu progutao 😊
Ovak krajem dana vise zvace ruke i lovi nase i trpa ih u usta... Jedva cekam da ulovi nogu pa si nju strpa, to mi je bas slatko 😀
Čvarak, meni je elevit bio super za probavu zbog magnezija, čitavu trudnoću sam prošla bez zatvora, a i nakon.
Lady, vjeruj mi znat ćes ako se prehladi, srce me bolilo dok je moja imala prehladu, jadnica promuklo plakala, kihala, kasljala, hroptala, ajme. Kašalj ti je moguć zbog suhog zraka, vlaži prostoriju.
Branchi, samo jedan babarin? Ja bar 4 😅 bljucka, slini, pa malo povrati, ajme!
Znači tako..ima još pljuvača 😁 ajde, neka njih to veseli 😊 evo moja sad uz zvuk, udahne i onda ' aa bljljljljlj..'
Onda ću ići i ja tamo negdje sredinom/krajem 2. mjeseca na hzzo..mislim da ne bi trebalo biti kasno, ipak je to mjesec dana prije isteka..super..hvala na info 😊
Ian apsolutno! Stižem na kolač, pazi šta si rekla 😁
Ajme Branchi, 1 babarin na dan... o tome mogu samo sanjati... Ja ih barem 5-6 promijenim.... slini da to nije za vjerovat, a kad mu pipam desne nema nista... Sad je poceo i razgledavat okolo dok jede pa mu moram lovati usta s bocicom, pa mu curi, pa bljucne... samo babarine i gaze perem..
I rekao je mm da cemo malom na sve majcice i bodije, na desni rukav prisiti gaze jer uredno nakon jela visak izbaci na svoj rukav. Ne bi bljucnuo na pelenu, nema tih para. Rukav je sladji. I to ne bi bio problem da se voli presvlaciti.
Naanaa, ja svojoj lovam usta sa sisom, zamisli to 😄 isto zvirka okolo stalno.
Upravo sam vidila da si je nažuljala prst na ruci, stalno siše šaku
Sortiraj odgovore
Najstariji