Pozz, curke! Opet ja padobranac....citam vas.kad stignem da znam sto me ceka. Imam dva pitanja. Nastavilq sam piti prije tri dana elevit i sad jel moguce da mi mala ima smrdljiviju kakicu i sa primjesom tamnije zelene? I dobila sam zvale u kutevima usana...zanima me jel mogu nju zaraziti? Pusom? I sa cim da to tretiram? Dobila sam toliko razlicitih info da sam sva zbunjena....hvala unaprijed
Pozz, curke! Opet ja padobranac….citam vas.kad stignem da znam sto me ceka. Imam dva pitanja. Nastavilq sam piti prije tri dana elevit i sad jel moguce da mi mala ima smrdljiviju kakicu i sa primjesom tamnije zelene? I dobila sam zvale u kutevima usana…zanima me jel mogu nju zaraziti? Pusom? I sa cim da to tretiram? Dobila sam toliko razlicitih info da sam sva zbunjena….hvala unaprijed
Ja sam mazala sa bepatenom onim za bebe. I prošlo mi je i nisam prenijela na bebu a ljubila sam ga. Probaj s tim mazati ili sa sudocrem ako imaš.

Pozz, curke! Opet ja padobranac….citam vas.kad stignem da znam sto me ceka. Imam dva pitanja. Nastavilq sam piti prije tri dana elevit i sad jel moguce da mi mala ima smrdljiviju kakicu i sa primjesom
tamnije zelene? I dobila sam zvale u kutevima usana…zanima me jel mogu nju zaraziti? Pusom? I sa cim da to tretiram? Dobila sam toliko razlicitih info da sam sva zbunjena….hvala unaprijed
Ja sam pila elevit nakon poroda, kakica je bila ok. A sto se tice ovog drugog...pukla mi usna u kantunu i to se nekako prosirilo, upalilo. Otisla u apoteku, kaze ona meni samo krema na recept, to su baakterije. Nikako ja otić u dr., i tako stalo skoro 20 dana, otpadne krastica, stvori se nova. Kaze meni prija da namazem sa kremom za guzu. Navecer namazala, ujutro samo trag ranice, za 3 dana potpuno nestalo. Koristim jgl kremu za guzu, a pretpostavljam da ce svaka pomoć.

Jahanara wooohooohoo!! Drago mi je da je upalilo!
Lady6 mislim da ako su samo zval a ne herpes da ne mozes prenijeti, ali mozda netko zna bolje... A meni se one znaju pojaviti kada mi pukne usnica u kutevima i to mi je uvijek znak da mi je zeljezo full nisko! Tad znam da moram po recepr za heferol :))
Mi danas isli na sistematski i cijepljenje i poljubili vrata :(
Pise na vratima da dr nema zbog hitnog slucaja i da zovemo u pon..
Uglavnom kak stvari stoje necemo se cijepiti do treceg mjeseca, ne znam jel to neki problem, nadam se da necemo kaskat s tim..

Pozzz...evo nas iz rijeke s kontrole... Dakle...uzv mozga i abdomena se radi da se vidi dali slucajno postoji i unutarnji hemangiom a najcesce se nalazi onda na jetri ili na mozgu...ali bogu hvala mi ga nemamo... Krv smo takoder vadili i sve je ok.. .sta se tice hemangioma pratit ce ga dalje i ako se ne povuce do god dana-max do drugog rodendana ic cemo u Zg na lasersko uklanjanje...
A eto usred svega toga otkrili su joj mali sum na srcu... Pa cemo i to malo morat pratit... Ali i ja i mama i brat ga imamo pa nije kao ni cudno da ga i ona ima...
Toliko od nas...idemo papati...
Sanjarica super da je sve u redu 😊 nadam se da će nestati a i šum na srcu u pubertetu može nestati 😄

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Moze i cinkova pasta za zvale ili melem! Ja sam dns pocela opet pot elevit al pol tablete bas mi trebaju neki vitamini!
Samo se nadam da me nece zatvorit jako !

jahanara super!
Sanjarica drago mi je da nije nigdje drugdje, pratite i dalje, vjerujem da će sve biti u najboljem redu!
Lady pad imuniteta i negdje mora nešto izbiti, mrvicu melema ili ovako kremice kaj su cure napisale i mislim da bi trebalo proći, bitno je spriječiti da ponovo puca. A stolica ti može ako ju je bebica imala duže u crijevima pa je promijenila boju, oksidirala je.
Hvala...sve kreme koje ste navele imam pa cu probati....zato me i zbunilo jer kazu da su to bakterije i da treba tretirati...al bitno da malenu ne mogu zaraziti.
Znate li onda od cega bi njena stolica mogla biti smrdljivija i sa zelenim. Samo ju dojim a nisam nista novo jela.
I jos jedno pitanjce...nisam sigurna da li je prehladena...kise, tu i tamo zakaslje (moglo bi i od sline mozda biti) a nosic nije mokar iako sam danas u lijevoj nosnici vidjela vlaznu smolicu koja je ispala kad je kihnula. Da li da uzmem aspirator i probam? Jos ga nismo koristili
Hvala…sve kreme koje ste navele imam pa cu probati….zato me i zbunilo jer kazu da su to bakterije i da treba tretirati…al bitno da malenu ne mogu zaraziti.
Znate li onda od cega bi njena stolica mogla biti smrdljivija i sa zelenim. Samo ju dojim a nisam nista novo jela.
I jos jedno pitanjce…nisam sigurna da li je prehladena…kise, tu i tamo zakaslje (moglo bi i od sline mozda biti) a nosic nije mokar iako sam danas u lijevoj nosnici vidjela vlaznu smolicu koja je ispala kad je kihnula. Da li da uzmem aspirator i probam? Jos ga nismo koristili
Ma joj moja stvarno često kiše i zakašlje se, a to joj je baš od sline..nekako mi se čini da sve bebice dosta kišu..ja te šmrkljiće izvadim onom običnom pumpicom što se stisne i pusti, a aspirator dosad nisam ni jednom koristila..nije bila prehlađena niti slinava..

E curke ja si nešto danas razmišljam koliko ranije trebam ići na hzzo da bi produžila porodiljni..dakle, ovih drugih 6 mjeseci..znam da prvi dio traje do navršenih 6 mjeseci života djeteta, ali sam zaboravila što mi je teta na hzzo rekla kad muž i ja trebamo doći za produljenje..znate li vi možda? Sve što ja znam je da se mora otići prije isteka 6 mjeseci, a na netu su različite informacije kad ići..najčešće se spominje da se ide kada dijete navrši 5 mjeseci, tj. uđe u 6. mjesec života..
I pljuju li vaši bebači? 😁 znači ova moja kreštavica izbaci jezik van, nabaci kes i baš kao pljuje..i radi balončiće..mene u lice šprica na udaljenosti od pola metra 😂😂 sve zaslini i zašprica..vidim da je to zabavlja, ali nemam pojma zašto to radi 😂
E curke ja si nešto danas razmišljam koliko ranije trebam ići na hzzo da bi produžila porodiljni..dakle, ovih drugih 6 mjeseci..znam da prvi dio traje do navršenih 6 mjeseci života djeteta, ali sam zaboravila što mi je teta na hzzo rekla kad muž i ja trebamo doći za produljenje..znate li vi možda? Sve što ja znam je da se mora otići prije isteka 6 mjeseci, a na netu su različite informacije kad ići..najčešće se spominje da se ide kada dijete navrši 5 mjeseci, tj. uđe u 6. mjesec života..
I pljuju li vaši bebači? 😁 znači ova moja kreštavica izbaci jezik van, nabaci kes i baš kao pljuje..i radi balončiće..mene u lice šprica na udaljenosti od pola metra 😂😂 sve zaslini i zašprica..vidim da je to zabavlja, ali nemam pojma zašto to radi 😂
za hzzo se nisam interesirala jer ne planiram koristiti drugih 6 mjeseci, ali čula sam informaciju da čak i sa 4.mjeseca se traži rodiljni dopust. nisam provjeravala jer mi ne treba. s obzirom na toliko različitih informacija bilo bi najbolje nazvati pa pitati.
moja pljuje da je to strašno nešto, cijeli pod mi je zaflekan... isto radi balončiće i to joj je jako zabavno. valjda im je to neka faza.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji