Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavojka
    13. Siječanj 2016. 17:33

Jahanara wooohooohoo!! Drago mi je da je upalilo!

Lady6 mislim da ako su samo zval a ne herpes da ne mozes prenijeti, ali mozda netko zna bolje... A meni se one znaju pojaviti kada mi pukne usnica u kutevima i to mi je uvijek znak da mi je zeljezo full nisko! Tad znam da moram po recepr za heferol :))

Mi danas isli na sistematski i cijepljenje i poljubili vrata :(
    Pise na vratima da dr nema zbog hitnog slucaja i da zovemo u pon.. 
    Uglavnom kak stvari stoje necemo se cijepiti do treceg mjeseca, ne znam jel to neki problem, nadam se da necemo kaskat s tim..

Sanjarica
    13. Siječanj 2016. 17:53

Pozzz...evo nas iz rijeke s kontrole... Dakle...uzv mozga i abdomena se radi da se vidi dali slucajno postoji i unutarnji hemangiom a najcesce se nalazi onda na jetri ili na mozgu...ali bogu hvala mi ga nemamo... Krv smo takoder vadili i sve je ok.. .sta se tice hemangioma pratit ce ga dalje i ako se ne povuce do god dana-max do drugog rodendana ic cemo u Zg na lasersko uklanjanje... 
    A eto usred svega toga otkrili su joj mali sum na srcu... Pa cemo i to malo morat pratit... Ali i ja i mama i brat ga imamo pa nije kao ni cudno da ga i ona ima... 
    Toliko od nas...idemo papati... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Cvarak
    13. Siječanj 2016. 18:47

Moze i cinkova pasta za zvale ili melem! Ja sam dns pocela opet pot elevit al pol tablete bas mi trebaju neki vitamini! 

Samo se nadam da me nece zatvorit jako !

renata6
    13. Siječanj 2016. 18:47

jahanara super!

Sanjarica drago mi je da nije nigdje drugdje, pratite i dalje, vjerujem da će sve biti u najboljem redu!
    Lady pad imuniteta i negdje mora nešto izbiti, mrvicu melema ili ovako kremice kaj su cure napisale i mislim da bi trebalo proći, bitno je spriječiti da ponovo puca. A stolica ti može ako ju je bebica imala duže u crijevima pa je promijenila boju, oksidirala je.

lady6
    13. Siječanj 2016. 19:08

Hvala...sve kreme koje ste navele imam pa cu probati....zato me i zbunilo jer kazu da su to bakterije i da treba tretirati...al bitno da malenu ne mogu zaraziti. 
    Znate li onda od cega bi njena stolica mogla biti smrdljivija i sa zelenim. Samo ju dojim a nisam nista novo jela.
    I jos jedno pitanjce...nisam sigurna da li je prehladena...kise, tu i tamo zakaslje (moglo bi i od sline mozda biti) a nosic nije mokar iako sam danas u lijevoj nosnici vidjela vlaznu smolicu koja je ispala kad je kihnula. Da li da uzmem aspirator i probam? Jos ga nismo koristili

Oliva4
    13. Siječanj 2016. 19:27

E curke ja si nešto danas razmišljam koliko ranije trebam ići na hzzo da bi produžila porodiljni..dakle, ovih drugih 6 mjeseci..znam da prvi dio traje do navršenih 6 mjeseci života djeteta, ali sam zaboravila što mi je teta na hzzo rekla kad muž i ja trebamo doći za produljenje..znate li vi možda? Sve što ja znam je da se mora otići prije isteka 6 mjeseci, a na netu su različite informacije kad ići..najčešće se spominje da se ide kada dijete navrši 5 mjeseci, tj. uđe u 6. mjesec života..

I pljuju li vaši bebači? 😁 znači ova moja kreštavica izbaci jezik van, nabaci kes i baš kao pljuje..i radi balončiće..mene u lice šprica na udaljenosti od pola metra 😂😂 sve zaslini i zašprica..vidim da je to zabavlja, ali nemam pojma zašto to radi 😂

jahanara
    13. Siječanj 2016. 19:27

Sanjarica odlično za nalaz! A šum na srcu je česta pojava kod djece, a još kažeš da ga i obiteljski imate. Malo ćete pratiti i bit će to sve super!

Meni isto puknula usna u kutu prije par dana i prošlo, mazala samo labelom. A trebala bi se ugledati na vas pa počet piti neke vitamine...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.