Cure mi se pokakale! Hvala vam svima na savjetima!
Stavili smo toplu pelenu i noge na tibicu pa u onaj polozaj! A gusti je bio spreman za ujutro na taste!
Ryanne ja isto pijem iz dm-a vitamine a-z,ali bas zato sto nemaju kalcija sam kupila posebno kalcij od natural wealth-a..
Ne mogu vjerovati to za nudjenje djeteta-groznooo 😨😨
Jahanara odlično! 😁😁😁 drago mi je da se curičak napokon riješio mukice 😊
Ian kužim te..to mi je struka i svašta sam se nagledala i naslušala, ali ovako nešto još nisam vidjela..kao na tržnici 😞
Jahanara, jeij
Ryanne, hvala .
Tvoja malecna je wow, već sada pravi komad . Raste baš kako treba.
Ian, tvoj mali je dva mjeseca mlađi od Ryannine curke, a po nekom grafu kojeg imam to je i više nego odlično, zlatna sredina.
Možda je rođen kao i moj, kratak i zdepast ( 48cm, 3340g). Mi smo ga iz milja zvali "mali Buda" jer je bio skoro čelav, bez obrva i trepavica, izgledao je kao malena gejša ili nekakav Budin kipić). Presmiješno, kada se samo sjetim....
A u svakom slučaju, ne treba se time zamarati puno, osim ako beba ne jede. Svaka beba raste, neka sporije, neka brže, većinom je genetika za to zaslužna.
A što se tiče one dude silikonske, mali je gricka po 10-ak minuta pa ju pljucne, ali tako i običnu dudu. Ali sam joj pronašla još jednu funkciju, koristim ju da bi utrljala gel na desne. Za to je odlična. Stavim malo gela na područje dude koja ide dolje na jedinice i stavim mu u usta
Danas je opet bio prekrasan dan za šetnju, mi smo u klokanici uživali (znam da sam dosadna, ali ja vam ne mogu opisati koliko mi je ta nosiljka olakšala život, presretna do neba, slobodna, nesputana a Bono je stalno sa mnom-sada zvučim kao ona neka sa reklame koja hvali neki proizvod . Neću više, obečajem.
Ovo za nuđenje bebe na forumu!!! Nisam čitala, neću čitati, ne znam o čemu se radi, koji je povod tome svemu, iskreno niti se ne želim pačati u to, samo ću se uzrujati.
Nadam se da pravne službe i ovlaštene osobe za takve procedure rade svoje i da je to sa foruma proslijeđeno nekoj instituciji.
Ne osuđujem ako netko želi dati svoje dijete, pa nisu sve majke dobre majke, neke nemaju mogućnosti, milion razloga...ja ne bih mogla tako postupiti, ali da nema roditelja koji daju djecu, mnoge žene koje bi htjele imati bebu, ne bi mogle dobiti dijete. Nažalost i velika većine djece završi u domu za nezbrinutu djecu. Ma tragedija, eto uzrujala sam se...zato izbjegavam uopće tako nešto i komentirati, jer se na kraju samo rasplačem kada se sjetim napuštene dječice, nezbrinute, zlostavljane...
Kris pit cu svako jutro casu gustog prije kave, valjda ce se onda poboljsati probava.
Sova stavila sam joj mokru pelenu i vjezbala nogama dok se pelena ohladila tj postala mlaka pa jos jednom ponovila i u tom polozaju sam je drzala mozda 3 minute i pokakala se nakon nekih 15min. Probaj! Drzim fige da uspije kao i nama!
Ashley mi smo bili 52 dugi kad se rodio. Ma bude narastao, ne brine me to. A ako je na mene onda ništa čudno da je mali 😆
Ja sam dijete iz doma i da nije bilo moje mame koja me posvojila tko zna di bi ja sad bila ali svoje dijete ne bi dala ni zašto na svijetu. Jedino da umirem. Ali ne mogu ja o tome. Jer dobijem slom živaca oko toga.
Jahanara hvala Bogu da ste uspjele da se ne pati malena 😚
Isto nisam citala taj dio foruma di se nudi beba, bas strasno...ko zna koja je pozadina price, ali nije bas neki nacin.
Mi isto bilo u setnji ali u kolicima i gustali, a doma je onda jan zabavljao sam sebe pa me mama stogla pofarbat hehhe...tek je nakon 3.5 sata trazio onda cicu...
Fascinantno mi je da kad spava po danu se ne vrpolji, a po noci da...ok, po danu spava max sat vremena ali ipak
Pozz, curke! Opet ja padobranac....citam vas.kad stignem da znam sto me ceka. Imam dva pitanja. Nastavilq sam piti prije tri dana elevit i sad jel moguce da mi mala ima smrdljiviju kakicu i sa primjesom tamnije zelene? I dobila sam zvale u kutevima usana...zanima me jel mogu nju zaraziti? Pusom? I sa cim da to tretiram? Dobila sam toliko razlicitih info da sam sva zbunjena....hvala unaprijed
Sortiraj odgovore
Najstariji