Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy2
    13. Siječanj 2016. 10:50

Ian tetrice sam kupila u Adaxa, a imas ih kakvih god pozelis od Malog Anđela. Mozes narucit preko weba ili fejsa. Ja sam 10 komada platila 110 kn.

Fluffy

kris555
    13. Siječanj 2016. 10:50

Ja sam sarene tetre kupila u intersparu il imas za naruciti na mali andjeo, imas ih na fejsu imaju i posteljinu itd

Ashley
    13. Siječanj 2016. 10:52

Rodin ugriz
    Rodin ugriz gnijezda su najsitnijih krvnih žila − kapilara − koja se pojavljuju u obliku malenih, ružičastih, ravnih i glatkih promjena na koži. Ima ih trećina novorođenčadi. Najčešće mjesto nastanka jest stražnja strana vrata na rubu vlasišta, te koža između očiju (naziva se još i "poljubac anđela" u anglosaskoj literaturi), zatim čela, korijena nosa, gornje usnice ili gornje vjeđe. Neke promjene blijede kako dijete raste, no one na stražnjoj strani vrata obično ostaju. Ne zahtijevaju nikakav daljnji postupak

Mrlje boje bijele kave
    Glatke i ovalne promjene čija boja varira od vrlo svijetle do tamnije smeđe − tako su i dobile ime cafe-au-lait − kava s mlijekom. Javljaju se po trupu, guzi i nogama. S vremenom poprimaju tamniju boju i rastu. Uglavnom se ne smatraju problemom, no ako dijete ima više takvih promjena i ako su veće od veličine novčića od 10 lipa, potrebno se konzultirati s pedijatrom. Naime, tada je moguće da su povezane s neurofibromatozom, odnosno da su dio McCune-Albrightova sindroma.

sve je to C/P 
    ostalo o mrljama i kožnom znamenju pri rođenju

http://www.roditelji.hr/beba/0-3-mjeseca/kozno-znamenje-od-rodenja/

*ako nisam smjela staviti link druge neke stranice, ispričavam se uredništvu klokanice, jako mi je žao, ali treba znati razlikovati što je što

jahanara
    13. Siječanj 2016. 11:02

A jel ih drzite tako dok se ne pokakaju ili malo drzite pa pustite?

Branchi
    13. Siječanj 2016. 11:02

Mincy tak i mi - nekad se umiri, nekad interveniram....i sad isto recimo spava po da u skoro sat vremena, sto je rijetkost 😀
    ...i ne vrpolji se, a po noci da hm....

Ian, znaci vakuum moze dovesti do epilepsije?? Mi smo isto bili na vakuum, uzv mozga nakon rodjenja je bio uredan...jesu vama rekli da morate jos neke pretrage ili ponoviti uzv?
    Nama je u otpusnom pisalo da je sve u redu, a pedica je rekla da zasad ne trebamo

Oliva4
    13. Siječanj 2016. 12:00

Jahanara e da..nakon što sam radila to što sam ti rekla sam je držala na trbuhu ovako kao na linku koji je plavojka poslala..sjedila sam na kauču i tako je držala jer sam skužila zadnjih par puta da se tako pokakala, u tom položaju..

Moja kad se krene meškoljit u snu i izgleda kao da će se probuditi, a ako sam je nedavno hranila, onda joj samo dam dudu i ona nastavi spavat..smiješna je kad tako krene glavicom brzo lijevo-desno micat i dizat nogice u zrak, a u vreći je 😂

Ian što stvarno?? Pa to moram vidjet..ne možeš vjerovat.. 😳

Ryanne
    13. Siječanj 2016. 12:16

Pozdrav mame
    Nije me bilo par dana i bome imam što čitati.

Evo, i mi smo bili na sistematskom i imamo 7100 g i dugi smo 66 cm.

Pričale ste o kavi, ja dnevno popijem svije velike turske s mlijekom. Što se prehrane tiče, jedem što stignem. Počela sam piti Solgarove prenatalne vitamine da me malo dignu jer sam koma, umorna, neispavana. Moja curka noću ne spava duže od 2 sata u komadu, a danju spava par puta po 20 min.
    Ne znam koja od vas pije (mislim da Branchi) DM-ove vitamine, ali koliko sam vidjela, one baš nemaju kalcija, a mislim da nam je on sad prijeko potreban. Mene bole sve kosti. Haha.

Kneginja, drago mi je što si se vratila i da ti je malena tako dobra.

Ashley, mali Bono napreduje, vidim. On mi je baš onako po školski. Budeš vidla kad ga budu mame počele vrbovati za zeta. Haha.

Moja curka je inače prava dobrica i stvarno rijetko plače (osim kad je ful umorna ili zahtijeva pažnju), ali toliko malo i slabo spava da ja padam s nogu. Spava jedino vani u šetnji, ali to zahtijeva da ja hodam. Tako da ja niš ne odmorim.
    Obožava biti u baby gymu, okreće se na trbuh, igra, glava joj je konstantno u zraku, priča sve u šesnaest.. strašno sam ponosna na nju.

Ja ću biti s njom doma do prve godine, a onda kreće u jaslice i već mi se sad srce kida od pomisli da je ostavim tamo. Ali to je život..

Što se dohrane tiče, isto krećemo sa 6. mjeseci.

Ail
    13. Siječanj 2016. 12:47

Oliva4 da, ma ja ne mogu vjerovati što sve gmize po svijetu i kažu za sebe da su ljudi. Ma to ni spodobe nisu a kamoli ljudi. Fuj
    Ryanne duži ste od nas 10 cm 😆 i teži 2 kile. Moj dečko voli biti u njihaljci a baby gym sam mislila kupiti kada napuni 3 mjeseca, samo nisam pametna koliko mu je to potrebno. Što se tiče šarenih tetra budem pogledala u Adaxu hvala na savjetu 😊

plavojka
    13. Siječanj 2016. 13:37

Ja sam sarene tetroce dobila na poklon i to iz baby centra ili magic babya, nisam ziher..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.