Curke bebice vam super rastu! Mi smo sutra kod pedice, cijepljenje i mjerenje, vec me panika!
Sanjarica i Cvarak i moj maleni ima hemangiom, na lijevoj potkoljenici, nije ispupcen ni malo, i sada nam je svjetliji nego kad smo dosli iz rodilista!
E cure, kozmo vikend, za bebe minus 30%
http://www.kozmo.hr/novosti/prikazi-572-vikend-akcija-151---1701
Jel to ono crveno na glavici iza sto se zove jos kao i rodin ugriz? Moj to isto ima i pedijatar u bolnici mi je rekao da je to normalno i da se povuče do prve godine. Sta to moze predstavljati problem?
Bebice rastu i rastu, već su prave male buhtlice!
Sanjarice sretno i javi, baš me zanima zašto uzv?
Sova moje dijete ima tzv rodin ugriz, ono je svjetlo smeđe boje, okruglog oblika, ima na šaci manje i leđima veće, kako raste mrvicu se povećalo ali jako lijepo i specifični izgleda, to se ne miče, ostaje tako na koži i ne stvara nikakve probleme. Po ljeti mrvicu se manje vidi jer ostatak kože potamni. Skužili smo i da nećak ima na istim mjestima kao i S pa može biti i da genetika tu ima prste.
Zna li koja mama kako konvulzije izgledaju kod beba? Nešto sam čitala da može imati beba zaleden pogled u konvulzijama? Je li to istina? Renata znaš li ti što o tome?
Nama nije nista ispupcano sam ke ko flekica velika iza na glavici al aj nece se to od kose vidjet al taman sad ima rupu na tom dijelu joj je otpada kosica i ima malo na sesnom kapku oka....to ju ke andjeo poljubio to se jos zove i andjeoski poljubac ili rodin ugriz!!
Sortiraj odgovore
Najstariji