Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kris555
    13. Siječanj 2016. 07:35

Branchi i mi tako kakamo, mozda je jednom do sad prosao jedan dan bez kakice..

jahanara
    13. Siječanj 2016. 07:47

Branchi, Sanjarica, Kris jel vi pazite na prehranu tj da jedete više sa žlicom?  ni jutros ništa od kake. već sam postala opterećena s tim. non stop virim i pipam pelenu. i natakam se sa kompotom, suhim šljivama, čajevima...
    Čim se probudi, krećemo sa receptom što je Oliva dala.

Branchi
    13. Siječanj 2016. 07:48

Mi smo evo danas oko 2.30 i u 6.00 kakali...
    Sanjarica mislim da to jesu zubici :) jel place ili samo zvace sve? 😁

plavojka
    13. Siječanj 2016. 08:16

Moj maleni isti kaka 3-4 puta dnevno, osim po noci, po noci je ima jedno mjesec dana prestao kakati..

I ne jedem nista posebno cesto na zlicu... 
    Znam da su neke mama pisale da je bebicama pomoglo kad su one popile puuuno gustog od breskve ili marelice, pa mozda da probas s tim? 
    A ima i onaj polozaj bebe za kakanje, kako se moze nositu, ona fotkica, ne znam jesi li to vidjela?

jahanara
    13. Siječanj 2016. 08:24

probala sam sa gustim sokom u više navrata ali ništa od tog. nisam vidjela tu slikicu, može link?

plavojka
    13. Siječanj 2016. 08:26

kris555
    13. Siječanj 2016. 08:27

Ja bas i ne pazim, ne jedem bas ono sto napuhuje tipa zelje, kelj, grah al ostalo jedem svasta i slatko i kavu pijem i malo suhomesnatog.. Probas sa gustim sokom.. Stavljaj bebicu na trbuh mozda joj i tak olaksas..
    Mame kak vase bebice spavaju, jel se vrpolje ? Moj zaspi i onda se zna tak vrpoljit, ne znam zakaj, nekad se razbudi, nekad ne al je nemiran.

Cvarak
    13. Siječanj 2016. 08:30

kris555

Ja bas i ne pazim, ne jedem bas ono sto napuhuje tipa zelje, kelj, grah al ostalo jedem svasta i slatko i kavu pijem i malo suhomesnatog.. Probas sa gustim sokom.. Stavljaj bebicu na trbuh mozda joj i tak olaksas..
    Mame kak vase bebice spavaju, jel se vrpolje ? Moj zaspi i onda se zna tak vrpoljit, ne znam zakaj, nekad se razbudi, nekad ne al je nemiran.

Da zna se vrpoljit pa znam dat cicku pa se umiri! Ili se tokom sna vrpolji kad prducka!

plavojka
    13. Siječanj 2016. 08:31

Evo ima fotka u ovom clanku! Mom malenom nosanje i drzanje tom polozaju nekad stvarno pomogne da se pokaka!

http://www.klinfo.hr/djeca-2/bebe/bez-pelena-od-prvog-dana-prirodno-primjenjiva-metoda-ili-nemoguca-misija/

plavojka
    13. Siječanj 2016. 08:33

Joj i moj se u zadnje vrijeme vrpolji u sred noci, ali u polusnu, pa ga ne diram.. A pred jutro stenje i prducka :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI