Branchi, Sanjarica, Kris jel vi pazite na prehranu tj da jedete više sa žlicom? ni jutros ništa od kake. već sam postala opterećena s tim. non stop virim i pipam pelenu. i natakam se sa kompotom, suhim šljivama, čajevima...
Čim se probudi, krećemo sa receptom što je Oliva dala.
Mi smo evo danas oko 2.30 i u 6.00 kakali...
Sanjarica mislim da to jesu zubici :) jel place ili samo zvace sve? 😁
Moj maleni isti kaka 3-4 puta dnevno, osim po noci, po noci je ima jedno mjesec dana prestao kakati..
I ne jedem nista posebno cesto na zlicu...
Znam da su neke mama pisale da je bebicama pomoglo kad su one popile puuuno gustog od breskve ili marelice, pa mozda da probas s tim?
A ima i onaj polozaj bebe za kakanje, kako se moze nositu, ona fotkica, ne znam jesi li to vidjela?
probala sam sa gustim sokom u više navrata ali ništa od tog. nisam vidjela tu slikicu, može link?
Ja bas i ne pazim, ne jedem bas ono sto napuhuje tipa zelje, kelj, grah al ostalo jedem svasta i slatko i kavu pijem i malo suhomesnatog.. Probas sa gustim sokom.. Stavljaj bebicu na trbuh mozda joj i tak olaksas..
Mame kak vase bebice spavaju, jel se vrpolje ? Moj zaspi i onda se zna tak vrpoljit, ne znam zakaj, nekad se razbudi, nekad ne al je nemiran.
Evo ima fotka u ovom clanku! Mom malenom nosanje i drzanje tom polozaju nekad stvarno pomogne da se pokaka!
http://www.klinfo.hr/djeca-2/bebe/bez-pelena-od-prvog-dana-prirodno-primjenjiva-metoda-ili-nemoguca-misija/
Joj i moj se u zadnje vrijeme vrpolji u sred noci, ali u polusnu, pa ga ne diram.. A pred jutro stenje i prducka :)
Jahanara nemoj se brinuti, kad krene biti će svegaTjedan dana nije zabrinjavajuće jer iskoristivost mlijeka je velika i sve ide na bebu, jako malo otpada je koji se zapravo onda skuplja u crijevima, mi smo imali dvije pokakane pelene mjesečno.
Pokušaj ovaj način koje su cure stavile i probaj sok ujutro na tašte ili tipa prvog jutarnjeg podoja, onako popij pola litre gustog.
Sortiraj odgovore
Najstariji