Hvala Plavojka! probat ćemo! prvo topli ručnik pa taj položaj i nadam se da će krenuti!
Ni ja ne pazim baš na prehranu, pa sam mislila da ima to veze, al koliko vidim ne pazite ni vi pa nemate problema.
I moja se vrpolji u snu, traje manje od minute i nastavi dalje mirno spavati.
Hvala Renata! Ne bi se toliko ni brinula da nju to ne muči. probat ću i gusti na tašte sutra ujutro ako ne pomogne ovo što su cure napisale.
Koliko je zapravo normalno bez stolice? negdje piše 1 tjedan, negdje 10 dana a naišla sam i na članke gdje se spominje 2 tjedna.
Ja niti ne pazim bas na prehranu....jedem uglavnom sve osim ljesnjaka i slatkog kamo se on nalazi...jer je onda i ona imala problema malo s kakanjem...ali jako puno pijem tokom dana...kompota sigurno bar 2 lit dnevno+bar pola litre soka od marelice/jabuke... Pa neznam jel to ima kakve veze...
Branchy ne place ne,ali zato trpa sve u usta sta stigne... Cak kad je dignem na rame za podrignut ona povuce tetra pelenu u usta i zvace...😂
Zato i nisam sigurna dal su zubici jer kazu da djeca placu i budu dosta nervozna kad izbijaju a ona se za sada ponasa normalno kao i uvijek...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Ja ne pazim pretjerano sta jedem, pokusavam vise povrca, voce bas i ne hehe, jedem onu rizu s cokoladom hehe....ali pijem puno vode i ovih cajeva roiboos i komorac i svaki dan juhu....pa valjda zato ima cesce kakicu...
Jan se isto dosta vrpolji po noci ali se cesto i probudi....onda ga umiri ili cica ili nosanje pa nunanje ili presvlacenje pelene jer se nakon vrpoljenja sprdi i pokaka.....a nekad (rijetko) nastavi i corit
Ne znam jel njega nes onda muci ili boli kad se probudi ili ima samo laganiji san? Mislim da bi bio nervozniji da ga nes bas muci?
...isto sve zvace, tak i tu tetru s kojom ga nosimo hehe, a cesto si ugura i ono kaj ima oko vrata za slinu 😀 ujutro mi je zgrabio ruku i zvakao prst, a ja sam jos malo odrijemala 😂
Opet smo losije spavali, a on super raspolozen...i super mi je ona lezaljka, samo sam ga premjestala po sobama i uspjela usisat i stavit kuhat cuspajz..da mi je samo znat kak mu malo ocvrsnut san, da se ne budi ko vasi kad se vrpolji
Jutro mame!
Mi smo spavali od 21-7 pa nastavili do 9. Isto se zna vrpoljit pa mu promjenim polozaj, ako je na leđima stavim ga na stomak i obrnuto i umiri se.
I da on kaki samo u ovom polozaju koji je plavojka navela :)
Fluffy
Ma moj se isto tak vrpolji i ne spava bas kak se spada jer mi sad kak se cesce budi i to vrpolji spava vise po danu.
Ian, šarene tetra pelene možeš naručiti na facebooku na onoj stranici mali anđeo :)
Moj bebač extra nemirno spava, znači, nekada se stalno vrti,meškolji, ne znam da mi bi ga uzela, da li da ga ostavim da se smiri,pa kako kada napravim, nekada mu dam sisati a nekada se smiri...
Sortiraj odgovore
Najstariji