Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    12. Siječanj 2016. 19:42

taj hemangiom (mi smo ga zvali jagodica hahah9 je imala curica od frendice,,,i to jako velik i izrazen na licu..i nalon nekoliko tura laserom (u rijeci) je rjeseno..danas nema niti naznake da je tu nekad bio..tako da se ne morate brinit...je malo dosadno..ali nista strasno

Ail
    12. Siječanj 2016. 20:58

Renata i knjeginja hvala na odgovorima

jahanara
    12. Siječanj 2016. 21:53

Pozdrav cure!
    Citam vas al nista ne stignem.napisati jer mi curu muci tibica. Proslo je tjedan dana a nismo kakali, i masiramo se i topla kupka i stiscemo noge na tibicu al nista...i bas ju muci, sva se grci i kenjkava je vecinu dana pa se samo nosamo i skakucemo po lopti. 

Pisali ste o kavi, cijelu trudnocu sam pila veliku salicu turske s malo mlijeka i tako sam nastavila i sada. Ne mogu bez te salice kave,...

Bebice vam super napreduju curke
    Mi tek na kraju 2.mj idemo na kontrolu, tko ce izdrzati do tad a da ne znam koliko je dobila...vagali smo se danas na sobnoj vagi a sad koliko je precizno takvo vaganje o tom po tom, al pokazalo nam 5100

plavojka
    12. Siječanj 2016. 22:18

Hemangiom i rodin ugriz nisu ista stvar!
    Nama je pedica rekla da je ovaj nas pitanje kozmetike, i da ona vjeruje da ce mu s vremenom izblijediti, pa da ona to ne bi nista dirala.. Tako da ako se nece mijenjati rj rasti ili ici iznad povrsine koze pustit cemo ga da zivi svoj zivot ;)

Oliva4
    12. Siječanj 2016. 22:52

Jahanara evo ako će ti pomoć ..ja sam danas svojoj stavila mokri topli ručnik na trbuh i tako dok joj je stajao sam joj malo pritiskala nogicama prema trbuhu i masirala..pokakala se pol sata nakon tog..a isto nije kakala od prošle nedjelje..nije da je muči trbuh kao tvoju, ali eto to sam danas napravila da ipak ne prođe baš 10 dana..sretno vam..nadam se da će tibica brzo proći 😳

Bumbo0809
    12. Siječanj 2016. 22:55

Curke nadam se da ce sve biti okej s hemangiomima! ;)

I moj mis nije kakao 3-4 dana i danas je napokon malo...
    Ja to nekako povezivam i s tim da im je sad debelo crijevo vece i da moze vise primiti sadrzaja 😂
    Jer vidim da i kod vas par je slucaj da bebe ne kakaju vise kao i prije.
    Moj G je znao po 5-6x dnevno prije.

jahanara
    12. Siječanj 2016. 23:08

Oliva hvala! Pokusat cu sutra tako!

Branchi
    13. Siječanj 2016. 03:05

Kaj mi jedini jos kakamo 3-4 puta dnevno??

Sanjarica
    13. Siječanj 2016. 07:10

Ne ne niste jedini...i moja kaki 3-4 puta dnevno a ponekad i vise se desi...hahah... 

Ja mislim da su njoj poceli zubici...znaci dole na dnu desni kod jedinice i dvojke joj je jako bijelkasto i tvrdo...pa sad neznam jel to to?

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

kris555
    13. Siječanj 2016. 07:35

Branchi i mi tako kakamo, mozda je jednom do sad prosao jedan dan bez kakice..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.