Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    11. Siječanj 2016. 18:38

Moja od Aventove bocice tj dudice nije htijel nikako pit mlijeko...onda mi je netko ovdje cini mi se rekao da probam sa Nukovom i to onom anti colic... I odmah ju je prihvatila...dosta je duda kraca od Aventove pa mozda zato...a i kazu da je dosta slicna dojci pa da mozda s njom probas Iva… 

Ja isto planiram pocet pomalo cisto par zlicica dnevno sa povrcem sad kad napuni 4 mj... A ta riza? To mislite na neku drugu rizu,ne ovu nasu normalnu je tako? Smjesno ali nisam upoznata...haha... A sta se tice ostalih kasica planiram ih doma kuhat i miksat... 
    E kad budete krenule s vocem tipa jabuka i kruska,ocete kuhat voce pa onda to smiksat ili naribat svjeze? Kako? Moram sve to  jos dobro proucit... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Cvarak
    11. Siječanj 2016. 18:40

Moja nece ni tommy tippe ni avent...samo cica to je najbolja hrana :) 

A kasice cu uvodit tek iza 6 mj i to cu radit,probat cu sa povrcem pocet! To jos moram malo istrazit sta je najbolje!

Lela29
    11. Siječanj 2016. 18:59

Ja isto ne mislim letit sa kasicama, uopće jos o tome ne razmisljam, kontala sam isto kao cvarak, sa 6 mj. Neka nje na siki, bit će vremena za miksanje.

kneginja
    11. Siječanj 2016. 19:27

Naanaa i aj mislim kuhati kašice...eventualno za putovanja koristit te "umjetne"

sanjarica ja cu kuhati sve i voce i povrce u prvim papicama...mislim da za tako male i nije sirovo..to cu kasnije uvodit,pogotovo u sezoni proljetnih voćkica..jedva čekam. A rizu normalnu mislim davat....raskuhavat ju u kasicu pa pomalo...ma sve su to u startu toliko male kolicine..čisto da se beba navikava...daj boze da bude htjela :D

lela29 kako sam razumila ti jos dojiš...to je divotica..da sam bar ja,vjerovatno mi ne bi jos palo na pamet...to mi i je jedan od razloga zasto jedva cekam dohranu..jer mi se ovo mlijeko koje pije doslovce gadi...Moja je na umjetnom ...i super napreduje i sve je to ok..ali akd krenem prat bočicu pa osjetim onaj doslovce smrad te hrane...prestravim se svaki put iznova...ko stočna hrana ima miris..strasno...tako da molim boga da moja bembara prihvati kasice...da joj dajem sto manje ovog umjetnog ruznog mlijeka
    sada mi stavrno djeluje kao beba koja će prihvatit i volit papice i kašice..a sta ce stvarno bit...e to ćemo tek vidit haha :D

renata6
    11. Siječanj 2016. 19:53

Kneginja pročitaj članak o nama i sve će ti biti jasno kako sve funkcionira, cure su ti stavile link.
    One cure s kojima kontaktiram ovdje i na drugi način sa svime su upućene, ne razgovaram s nekim a da se nisam upoznala tako da ne trebam ponavljati.
    Žao mi je što sam na tebe ostavila loš utjecaj i što imaš takvo mišljenje o meni, ali prihvaćam da je to tako, zapravo bi mi bilo čudno da je drugačije jer nismo svi isti.

i nadam se da zaključujemo raspravu o meni jer je stvarno bizarno da se mojim imenom pune stranice kad ima puno važnijih tema

Branchi
    11. Siječanj 2016. 20:32

Cure jel pujete vi kavu s kofeinom, tipa nescafe? 
    Ja zasad pijem samo capucino ali mi fali nesto mrvu jace...

Mi se evo kupali, dok se kupao i poslje trackao s kremom (tj bio gol), sve super..kad sam ga krenula oblacit - kaos 😀 ...cini mi se da bi on nazad u kadu hehe

...a kada je vec pomalo tijesna 😁

Cvarak
    11. Siječanj 2016. 20:40

Ja pijem ness bez kofeina 😜 

Mada bi nekad neku finuu kavicu popila hehhe!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.