Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kris555
    11. Siječanj 2016. 17:44

Kneginja ja sam kupila od hippa brokulu i jabuku i rizine pahuljice, samo on jos ne drzi skroz sam glavu pa ne znam kak ce bit to hranjenje :D kak tvoja?

plavojka
    11. Siječanj 2016. 17:57

Ivek, moj maleni je pio iz one
    Tommy tippee! One kao najvise imitiraju obilik dojke..

Naanaa2
    11. Siječanj 2016. 18:07

Kneginja, ja namjeravam poceti sa kasicama kad mali bude imao 4 mj i tjedan dana. Ne namjeravam ih kupovati vec praviti.

renata6
    11. Siječanj 2016. 18:08

Kneginja ako te zanima zašto smo savjetnice, upitaj redakciju...niti ja niti druge žene nismo to dužne objašnjavati...
    Ivek probaj joj dati u nekom drugom položaju koji nije standardni ili pokušaj se izolirati u sobu i ponuditi u polusnu s puno puno maženja.
    Lela idete prema skoku i to ti je normalno
    Mary nažalost to je tako kako je, vidiš i sama.

Branchi
    11. Siječanj 2016. 18:15

Ivek moj najvise voli aventove i pije nekad iz nuk-a....
    I za te govore da najvise lice cici heheh....ali zato mu niti jedna duda nije zanimljiva, iako izgledaju ko ove na bocicama 😀

Branchi
    11. Siječanj 2016. 18:16

...sto se tice strajka, ja nekad ostavim recimo desnu pa da cica prije spavanja i on pocne i krene jamrat, pa mu dam lijevu i onda cica normalno i zaspe...znaci prije spavanja zna tak odbijat jednu nekad, ne znam koja mu je to fora 😊

Lela29
    11. Siječanj 2016. 18:22

Renata,, pa da, tek sad u potpisu vidim da nam stize 3. mj... kud prije!?...a ja se pitam sto joj je, uh kako vrime leti.....

Mojoj je svejedno koja boca, avent, mam. Kad je pukne neće ni jednu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.