Curke moje, moja mala danas strajka na jednoj cici! hoce samo lijevu cicat , a desnu ne! To nam se dogadjalo i jucer, ali je navecer uzela desnu i cicala! Danas ujutro je normalno cicala iz nje i od jutros ne zeli ni pomirisati na nju! Neznam sta je to!
Branchi htjela sam te pitati koji flasicu dajes Janu da ju probam i ja kupiti mozda ce htjeti iz nje piti jer nikako nece prihvatiti flasicu!
Ivek, ja imam osjecaj da moja na obe strajka već par dana. Kad je stavim prvo se dobro izreve, nikako da je uhvati, pa moram skakutat po kući, pjevat joj da se smiri. Ne znam koji joj je klinac, tako već par dana svaki podoj.

Kneginja ja sam kupila od hippa brokulu i jabuku i rizine pahuljice, samo on jos ne drzi skroz sam glavu pa ne znam kak ce bit to hranjenje :D kak tvoja?
Kneginja ja sam kupila od hippa brokulu i jabuku i rizine pahuljice, samo on jos ne drzi skroz sam glavu pa ne znam kak ce bit to hranjenje :D kak tvoja?
moja drzi glavu sama i to jako dobro vec dobrih mjesec dana...jedino kad ju stavim potrbuske...digne se..i ne moze duze od 5 minuta...onda joj postane teska i legne..ali to je ok...ne bi ni ja mogla duze u tom polozaju hahahha
ma ja sam isto mislila kombinirat domace i te kupovne..ali sad sam bas prominila misljenje...mozda samo kad smo na putu joj dam kupovne,,al to akd bas počme jest kako treba...jesi pokusala davat vec?

Ivek, moj maleni je pio iz one
Tommy tippee! One kao najvise imitiraju obilik dojke..

Kneginja, ja namjeravam poceti sa kasicama kad mali bude imao 4 mj i tjedan dana. Ne namjeravam ih kupovati vec praviti.

Kneginja ako te zanima zašto smo savjetnice, upitaj redakciju...niti ja niti druge žene nismo to dužne objašnjavati...
Ivek probaj joj dati u nekom drugom položaju koji nije standardni ili pokušaj se izolirati u sobu i ponuditi u polusnu s puno puno maženja.
Lela idete prema skoku i to ti je normalno
Mary nažalost to je tako kako je, vidiš i sama.
Kneginja ako te zanima zašto smo savjetnice, upitaj redakciju…niti ja niti druge žene nismo to dužne objašnjavati…
Ivek probaj joj dati u nekom drugom položaju koji nije standardni ili pokušaj se izolirati u sobu i ponuditi u polusnu s puno puno maženja.
Lela idete prema skoku i to ti je normalno
Marynažalost to je tako kako je, vidiš i sama.
draga renata naravno da si duzna zenama koje cijene tvoje misljenje i savjet,i onima koje bi mozda cijenile ubuduce,objasniti čime si zasluzila titulu savjetnice...zaboga radi se o bebama..njihovom zdravlju..mamama..njihovim emocijama...prvim strahovima..i ako vec jesi savjetnica..trebalo bi bit normalno da imas i pokrice za to..ne kazem da nemas...samo kazem da je normalno da zenam to objasniš(iako nisam niti upitala ja....nemam pojma od kud to)
Pa kad me netko i za auto savjetuje raspitam se prije dal je taj netko kompetentan i radi čega...a kamoli necu kad je riječ o djetetu..kuzis.
evo upravo radi takvog tvog stava na sebe navlačis "lošu energiju"..to je to..ako me razumiš..

Ivek moj najvise voli aventove i pije nekad iz nuk-a....
I za te govore da najvise lice cici heheh....ali zato mu niti jedna duda nije zanimljiva, iako izgledaju ko ove na bocicama 😀

...sto se tice strajka, ja nekad ostavim recimo desnu pa da cica prije spavanja i on pocne i krene jamrat, pa mu dam lijevu i onda cica normalno i zaspe...znaci prije spavanja zna tak odbijat jednu nekad, ne znam koja mu je to fora 😊

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji