Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavojka
    12. Siječanj 2016. 08:50

Oliva evo i mene je neka prehlada satrala.. Nos zacepljen, grlo pecka.. Temp jos nisam mjerila.. Ali da, mozemo lupocet/lekadol, ista stvar drugi proizvodjac!

Mene nos ubija, ne mogu ga nikako odstopati.. Sto vama pomaze?

I dajte, ajmo se stvarno postedit trzavica, meni je ovaj forum mjesecima sigurna i mirna luka i voljela bi da takva i ostane.

kris555
    12. Siječanj 2016. 08:56

plavojka, preporučila bi ti da jedeš češnjak a za nos se inhaliraj (zakuhaj neki čaj, ručnik preko glave i nek se pari) 10-ak min i tak par puta dnevno.

Ja pijem tursku, nekad s mlijekom nekad bez, neki put i dvije popijem al mu ne smeta, tak sam i u trudnoći pila.

Ashley
    12. Siječanj 2016. 09:21

doooobro jutro, drage mamice, nadam se da ste se dobro naspavale i da su bebice također fino spavale
    oo, Kneginja, vratila se ti nama  :). Neka, neka. Super je to.
    Curičak ti je premedena, ali u svakom pogledu

A hrana, kašice i papice..ajoj, i nas to uskoro čeka.
     I da i meni smrdi ono umjetno mlijeko i odurnog mi je okusa (probala sam ga samo jednom  kada sam kapnula na ruku da provjerim toplinu i došlo mi je muka - sorry na ovakvom izrazu, ali stvarno je fuj) i žao mi je što je Bono samo na njemu, ali morati će još neko vrijeme. Nisam niti sama pametna kada ću uvesti, ali ću razgovarati sa tetom čuvalicom (med.sestra na pedijatriji) i sa pedijatricom te frendicama koje imaju starije curičkice ću pitati kada su počele sa kašicama. Naravno i vas čije su bebe na ADu , a starije su od Bona ću definitivno pratiti po tom pogledu.
    Definitivno mislim kuhati i žicat ću vas sve recepte.  Frendica koja ima malenu od 9 mjeseci isključivo isto kuha papicu, pa ću i nju užicati neki receptić i podijeliti ga.

I da, i ja sam se već neko vrijeme pitala di nam je DeeDee. Nadam se da je ženica super i da joj je bebica super. Stvarno mi fale te neke ženice koje više ne pišu, ali barem si nam se ti vratila  :). 

Mi smo jučer uživali u điru, uspjela sam kupiti mužu poklon za rođendan, sebi čizmice-konačno, papigici hranu i kupila sam onaj nastavak za dudu koji se prikopča na robicu da duda ne bi ispala na pod (odlično rješenje za dudu u  šetnji u klokanici). Našla sam neku jeftinu za 19 kn u dm, a ima ih i puno skupljih a ne vidim razliku, osim u marki. Da je bilo Aventove možda bi nju kupila, jer imam Aventove dude i bočice, ali je nije bilo. Aventovu sam poslije pronašla u nekom dječijem dućanu i koštala je oko 40 kn. Razlika velika u cijeni za špagicu sa kvačicom.

Doma sam upotrijebila tu špagicu sa kvačicom  za "žvačkalicu" (tako zovem one grickalice za desne) te ju objesila na baby gym uz ostale igračke, pa sada Bono umjesto da žvače ostale igračke/šuškalice uzme to i drži u rukicama i žvače, a kada pusti, ne padne oko njega, kao do sada, nego ostane visiti, pa ju može ponovo uzeti kada poželi.
    Uz to, vidjela sam jučer u Bipi, a nisam kupila (i sada sam ljuta na sebe) nešto kao duda, a ustvari je duda za desne, pa ću to danas uzeti. Ima li koja od vas možda iskustva sa time?

Oooo, kako je lijep dan danas, odo i danas u đir, vjerojatno opet sa klokanicom, ali danas pješice, biti ćemo malo na zraku i gledati prirodu i obići obližnje dućane

kneginja
    12. Siječanj 2016. 09:27

Ashley  ako kupiš to čudo za zubiće...pliz recenzije :D da si i mi nabavimo..moja buba radi zumi trpa sve zivo u usta i žvače strašno jako...žao mi prstića njenih haha pojest će ih dok joj niknu :D

moj buraz je djeci drzao one ogrlice od jantara ili tako nesto..nisam sad ziher sastav..i stavrno klinci nisu nikad beknuli radi zubića...e sad...jel to slučajnost...ili je stvarno pomoglo  ne znam...ja se boji stavljat ove nase iz apoteke jer su na kopči...a kod buraza (kanada) su kopčice dva mala magnetića...koja se u slučaju zatezanja odmah otkače i ne mogu ne daj boze izazvati gušenje...
    pitala vec na par mjesta i kazu da nemaju takve :/

Ashley
    12. Siječanj 2016. 09:39

Kupiti ću danas, pa javim kako Bono reagira. Znam kako ti je i Bono je to radio, obje šake odjednom u zube, ili ako ne šake, onda stavi one igračke, dekicu...svašta. Baš mi se jučer i cima iz bolnice javila (njen je mališan jedan dan od moga stariji, pa isto, ruke non-stop u ustima). Počele "muke po zubima"
    Da, dobro si me sjetila, Jantar...čitala sam i ja nešto o tome, samo se ne mogu sjetiti kuda se stavlja , oko vrata ili može bilo gdje. Ako može bilo gdje, imam nekih narukvica, na lastiku, pa bi mu eventualno možda oko pasa stavila? pronjuškati ću i ebay, pa javim
    Znam da je crveni koralj za temperaturu, kao mala imala sam narukvicu od crvenog koralja, baš radi toga. Sada nam to nije potrebno jer je MM kupio dva digitalna toplomjera preko ebaya (jedan izgleda kao pištolj-sa laserom, toplo ga preporučujem,  a drugi je onako, običan i isto je neloš).

kris555
    12. Siječanj 2016. 09:50

Ja imam doma tu kao dudu a ima onak ko za gristi za zube, ali mi se to nekako čini još preveliko za njega pa mu nisam davala. Šogorica mi je dala, ima za ove zubiće kaj iza rastu i za ove naprijed, al meni je to veliko nekako, nemam pojma. Njemu su isto stalno ruke u ustima i žvače ih ko lud, i mora obavezno slinček imat jer smoči pola bodija..

Bumbo0809
    12. Siječanj 2016. 09:54

Jedva cekam kad ces javiti Ashley za tu dudu za desne... Moj isto trpa svee sto mu pod ruku dodje! Ruke su mu omiljenje i trpa ih ibe pa ga ja zezam da su mu to male budjole 😂😂
    Tako sam i ja Ashley kupila od babylove za desne i doslo je 17kn dok su druge marke punoo skuplje,a sluze istoj svrsi...
    Morat cu mu jos neku kupit da gricka za zubice..
    Nama ce svekar iz Njemacke poslati ogrlicu od jantara i jedva cekam kad ce i nadam se da ce bit 1 od onih beba koja nece imati muke sa zubicima 😊

Kod nas nema sunca sve nesto tmurno smrc smrc.. Jedva cekam lijepo vrijeme i opet vani s njim 😊

Branchi
    12. Siječanj 2016. 10:08

U zagrebu je proljece - sunce, juzina, i samo mastam o moru 😀
    Za zubice sam uzela ono kaj se ohladi u frizideru, to si primi i voli cuclat i nesto tanko sto lakse primi, ali kak je tanko, ugura i to i ruku drugu u usta hehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.