Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kneginja
    11. Siječanj 2016. 14:55

koke moje jeste mi žive i zdrave :)

evo na nagovor par cura s foruma,malo sam vam svratila...
    kako ste mi? kako bebači :)

mene je Bog podario savršenim djetetom (za sad),beba koja samo papi i spaaaaaaaaava..
    .napreduje po školski...razvoj savršen..zadnjih par dana se smije na glas.ono bas 
    cerekanje dok joj zraka ne nestane...do suza..i to nam je taaaaaako super hahaha...sunce malo :D

malo sam vas citala par stranica u nazad...vidim sve je kao i prije...vecina vas je tu...ZAnima me 
    ,nisam uspjela skuzit,di je cura ( nevjerovatno al zaboravila sam nick)koja je zivjela u francuskoj..
    jel se javlja?..nje nije bilo jedno vrijeme nakon sto je rodila...nadam se da su i ona i beba super.

šta je sa Tenom i nMaren?..valjda sam dobro napisala...

Ukratko nasa zdnja tri mjeseca...hranjenje savrsenstvo..spavanje da ne spominjem...veceri ju legnem u 23
    i spava do 7 ujutro..kroz san ju presvucem i nahranim i nastavi do 11! danas je odvalila do podne...a kad 
    se probudi...to je show...smijanje..igranje..vec se par puta sama okrenula..tako da ju bas pazim jako gdje
     i kako ostavljam...jako napredna bebana...Uvelike kuzi crtice...tj crtić..najdebilni na ovome svijetu..onaj
     neki francuski ,na kockici..u biti obrazovno animirani filmic..nesto vezano za tijelo,u to gleda i ne trepće.
    ..svi ostali joj nisu napeti...mozda djete kuzi francuski ko ce ga znati hahaha,pa kako joj je gust pustim je 
    svako par dana da pogleda par minuta...dok ja obavim kakv poslic :)

Vec kuži i gadgete..mobitel..laptop..samo se okrece ako skuzi da je u blizini upaljeno nesto...i zeli uhvatit rukama..
    .al to ce joj bit strogo zabranjeno jedno duze vrijeme naravno

u ova tri mjeseca smo pregurali jednu opaku prehladu...di nam je prepametni pedijatar prepisao odmah antibiotike iako
     je crp bio 0,1...ali ja sam ipak mama svome djetetu i nisam joj htjela dat to smeće,vec je 5 dana intezivno bila na čaju
    (jako malo),ispumpavanju nosića usisivačem(savrseno) i proslo je sve samo od sebe ;)

Jedva čekam da propuzi..a mislim i ona..jer kad lezi na prsima toooliko se jadna trudi da puže a ne moze i na kraju poludi od bjesa i rasplače se hahah ..duša majkina :D

eto..tako ja skromno nahvalih svoje djete hahaha...pusa svima...

nadam se da cu se uspit ponovo tu lipo druzit ka i prije..bez soljenja mozgova i prosipanaj pameti jedni drugima...laganini i opusteno..ka i zadnju godinu dana ;)

Sanjarica
    11. Siječanj 2016. 15:40

Hej kneginja… Bas mi je drago da si se vratila... Inace Didi je bila ona cura koja zivi u Francuskoj...i nije se poslije javljala barem ne ovdje pa neznam sta je s njom... A sta se tice Tene neznam ali NmareN je opet trudna...ako se ne varam negdje pred ljeto ili na ljeto joj je termin...ako se dobro sjecam... Eto tako... Vidim dosta slicnosti tvoje curke sa svojom... Isto jako puno spava, jako je dobra (za sada...hahah) isto se pocela okretat na bok i stalno se smijulji... A sta se tice mobitela vec vidim da cu ga uskoro morat sakrivat jer ako je nosim i ako uzmem mob u ruku odmah ga pokusava zgrabit...hahah... 
    I dobro nam dosla natrag!! 

Inace da se osvrnem na zadnjim par postova... Dajte zenice nemojte se prepucavat i svadat..nema vam to smisla... Ja osobno sam jako zahvalna i sretna sta nam Renata redovito se javi i meni uvijek do sada je pomogla u par navrata i uvijek me smiri... 
    Zato kome se pojedini postovi ili misljenja ne svidaju neka ih slobodno iskomentira ali svadanja i prepucavanja nam na ovom forumu ne trebaju!! Meni osobno je ovo jedna mala oaza mira kamo svratim kad god imam kakvih pitanja,nedoumica ili samo da malo procitam sta ima kod vas i vasih bebica... I pa nek tako i ostane... Puse svima!! 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Cvarak
    11. Siječanj 2016. 15:46

Ej kneginja eto tebe nazad!! 

Joj moja M isto samo pajki danas i lijepo je papala, lovi igracke ko luda i trpa u usta! Cak dize nogice a i ima remncice,jaka moja curica jos ce ih razbit heheh!!! 

Ja njoj nedam da gleda tv da ne kvari svoje okice pa ju kolko uspijem micem da ne bulji bas mada smo cesto u boravku!! 

Pocela se jako smijat i guguce ko velika cak misli da je i rekla maam par puta hehhe i u snu se stalno nesto smije hehhe!!

nenana
    11. Siječanj 2016. 16:49

Kneginja bas sam se pitala gdje si!! Aa ono ti imas savršenu bebu!! Mi smo se noćas opet budili u pol 1 pa u 4 pa u 8 :( tak da jos čekam cijelu noc spavanje!! Tena se ne javlja..NMare trudna a Kosee je isto super ali vise ne navraća na forum!

Mene su isto oprali radi dojenja, mislim da je to bilo kad i tebe  i to mi bas nije ok..ionako sam bila u teškoj depri zbog svega inonda mi jos netko kaze nisi se dovoljno trudila...ah ali dobro..

Ne zelim nikoga napadati ali mene samo zanima vas par mama kao sto su Renata i Mamma2 sto ste uključene na puno tema da li ste vi u nekoj suradnji s Klokanicom pa radite kao savjetnice, vi ste po nečemu stručnjaci, pedijatri ili samo iskusne mame? Čisto me zanima da znam..vidim da vas cesto pitaju za savjete pa me zanima?!

Lela29
    11. Siječanj 2016. 17:13

Pozz Kneginja! 😉

Nenana, mislim da su renata i mamma savjetnice klokanice, ako su one mame sa linka, a vjerujem da jesu (za renatu znam)...
    https://klokanica.24sata.hr/roditelji/sretna-mama/mame-savjetnice-odgovaraju-na-vasa-pitanja-2506
    Moju malu tare južina danas, cila je grintava, sad je zaspala, nadam se da ce duze od 20 min, da se malo odmorim 😆

Mary36
    11. Siječanj 2016. 17:17

https://klokanica.24sata.hr/roditelji/sretna-mama/mame-savjetnice-odgovaraju-na-vasa-pitanja-2506

Iskreno mi je žao što do ovakvih prepirki dolazi ovdje gdje smo vjerujem sve mame koje od sebe daju najbolje što znaju svojoj djeci. Mislim da nam je ovo svima utočište od upravo takvih svađa. Isto tako me čude postovi žena kojima smeta rasprava o dojenju ili dohrani kad se očito nalaze na forumu Bebe (pročitajte podnaslov o čemu se ovdje raspravlja - podnaslov sadrži baš gle te riječi). Ne kužim baš, na forumu si gdje se raspravlja o dojenju a smetaju te savjetnice za dojenje. Meni je jasno da neke žene to što nisu dojile duboko pogađa i da trebaju i zaslužuju podršku a ne osudu od drugih žena i možda se ne osjećaju da su je tu dobile (što je isto tako žalosno), ali po mom skromnom mišljenju to nisu razlozi za vrijeđanje drugih.

kneginja
    11. Siječanj 2016. 17:34

pitanje za mame koje misle u skorije vrijeme uvesti kasice bebama...kako mislite počet...Ja sam odlučila prvo sa rižom...mrkvom i tikvicama...ali ejdno po jedno da vidim kako na sta reagira...po par žličica dnevno..ako bude uopće htjela hahahah...

slučajno sam naletjela na curu (ne iz Hr) koja ima blizak doticaj sa proizvodnjom kašica koje mozemo kupiti u trgovinama...i rekla mi je da to bebi ne dajem...da je to nista...ali doslovce nista!..samo "ubijena"osnovna namirnica sa malo šećera...
    bas me šokirala..mislim znam da nije zdravo ali da je tako loše nisam mislila...kaze da se namirnice tretiraju toliko jako i dugo dok se u njima ne ubije ama bas sve sta bi moglo izazvat iakkvo kvarenje..i doda se cukar...uzas...i to nam reklamiraju pod zdravo hahaha :D (ovo mi je ispicala kad sam ju pitala kako dovraga kašica od banane ima boju banane a nije pocrnila hahahha)

vidit cemo sa pedijatricom za desetak dana..kada navrsava 4 mjeseca...ona meni djeluje jako zrela beba,koja bi bas mogla početi..kašičicu prima super ko da je vec jela sa njom mjesecima..pa ako se dr složi pokusat cu...
    nekako se bas veselim tome :D

ivek 30
    11. Siječanj 2016. 17:43

Curke moje, moja mala danas strajka na jednoj cici! hoce samo lijevu cicat , a desnu ne! To nam se dogadjalo i jucer, ali je navecer uzela desnu i cicala! Danas ujutro je normalno cicala iz nje i od jutros ne zeli ni pomirisati na nju! Neznam sta je to!
    Branchi htjela sam te pitati koji flasicu dajes Janu da ju probam i ja kupiti mozda ce htjeti iz nje piti jer nikako nece prihvatiti flasicu!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.