Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    11. Siječanj 2016. 20:57

A kofein je bas kao big no? ...mozda bi jan od toga bas spavao hehe....uvijek kontra 😂

Sanjarica
    11. Siječanj 2016. 21:52

Haha...nikad neznas...mozda bi na njega djelovalo suprotno pa bi spavao... 
    Ja sam neki dan popila kavu...onu kao tursku...pola salice kave i pola mlijeka...bila je dosta jaka... Al bome mala cijelo popodne je odspavala svega 15 min...i bila hiperaktivna...hahah...neznam mozda se bas potrefio takav joj neki dan..ali ipak mislim da je ti bilo bas zbog te moje kave...inace popijem Ness od vanilije i sve bude ok... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Sova5
    11. Siječanj 2016. 22:00

Ja pijem tu i tamo onu 3u1. Nisam primjetila da utječe na njega. A isto sam neki dan popila tursku s mlijekom i sve je bilo normalno. Pa probaj i vidjet ces. Mene je isto bilo uzasno strah, ali volim kavu pa sam pokušala.

Lela29
    11. Siječanj 2016. 22:10

Ja sam prije 5-6 dana ponovo pocela pit tursku, jednu dnevno, pola pola sa mlijekom. Po danu spava ok, sinoc mi je kasno zaspala, evo sad je jos budna, al ne virujem da je kava krivac.

Mary36
    11. Siječanj 2016. 22:14

Ja sam prije trudnoće bila teška kavopija. Nakon što sam rodila nisam pila neko vrijeme i onda sam opet krenula po jednu tursku dnevno. Nisam primjetila neku razliku ako je popijem ili ne.

• Mincy
    11. Siječanj 2016. 22:26

Ja svako jutro popijem nescafe,normalnu, sa kofeinom, i nisam ništa primjetila... Nekada spava bolje, nekada gore, ali nije to do kave kada je pijem svaki dan..

Mary36
    11. Siječanj 2016. 22:35

I samo da se još osvrnem...ne mogu si pomoći...Ako vam postovi Renate ili neke druge savjetnice nisu pomogli ne znači da nisu nekome drugome i da treba umanjivati njihovu vrijednost. Stvar je na kraju kako se na to gleda: kneginja vidi pametovanje, ja vidim nekoga tko je spreman sto puta ponoviti isto da bi nekome pomogao. Dovoljno ti je pročitati par stranica teme problemi s dojenjem i sve će ti biti jasno. Činjenica je da je na ovom forumu veliki broj mama od savjetnica dobio pomoć glede dojenja koje nije nimalo jednostavno za ženu koja je prvi puta majka. Naravno da svatko može poslušati savjet ili ne, pa to je njegov izbor i svatko bira kome će vjerovati. Da su im savjeti nekompetentni i ne pomažu ne bi dobivale niti toliko upita niti bi mame bile toliko zadovoljne i zahvalne. Mene su recimo spasile s mastitisom - nigdje drugdje nisam dobila tako dobre savjete kao ovdje koji su mi zaista pomogli.

Bumbo0809
    11. Siječanj 2016. 22:41

Pozdrav cure :) mi smo danas bili na kontroli s 4 mj.. G sad ima 6800g i 67cm 😊 znaci sve ukupno od rodjenja se udebljao 3500g i narastao 16cm 😊 bas sam sretna!
    Ali sam se onda rastuzila (mozda cete rec da sam luda) kad mi je rekla da vec od 5 mj kad navrsi pocnemo s dohranom..kao da je to sad po novom,a ne sa 6mj. Nekako osjecam da mu s tim pomalo pocinjem manje trebati 😢 ne znam jel me razumijete?! Znam da su to male kolicine i da je za pocetak to samo 1 obrok,ali eto... Kasnije sam radi toga i zaplakala. 
    Ja sam planirala s 6mj tako da si ostavim vremena jos za planiranje te dohrane kako i sta. Mislim jos hocu li poslusati pedijatricu ili ipak po svom poceti s 6 mj.
    Planiram sama sve pripremati,a ne kupovati kasice.

Sto se kave tice ja obavezno pijem 1 tursku s mlijekom ujutro! I evo ima par dana sam pocela i popodne 1 ness od vanilije i nisam primjetila nikakvu razliku kod misa.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.