Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fluffy2
    12. Siječanj 2016. 10:36

Knegija mislim da su i kod mene hormoni, stitnjaca luduje.

Evo ja danas kupila to za zvakanje sto ide u frizider, isto ce si rucice jadan pojest haha. Pa van javim. Ima od 3+ i 4+, i to sam izabrala najuzi oblik da mu moze stat u usta jer ima i velikih sirokih oblika ;)

Fluffy

kneginja
    12. Siječanj 2016. 10:45

a ja sam za početak kupila onu najjeftiniju u DM..kao zvijezda napunjena vodom..al ju ne gladim..debela caa 1,5 cm i nikako da je utrpa u  usta...ali kad joj dodje..strpa obe čake i zine ko lav hahah...ovo joj valjda nije po guštu :D

e da..kako vama bebe (pretpostavljam da je vecina3-3 i po miseca otprilike) hvataju rukicama...jel radite vjezbe sa njima il to prepustate vremenu da sami razviju.
    ja sam skuzila kad je malo vjezbam da je doslovce iz minute u minutu sve sposobnija...i to mi je bas fora...a mislila sam da je neću tlačit sa tim...ovako stavrno kuzi sve na brzake
    znači mislim na ciljano hvatanje..npr igračke koja je u zraku..ili par cm od njih.

Fluffy2
    12. Siječanj 2016. 11:09

Ja ne preskacem vjezbanje svakodnevno, radimo gimnastiku rucicama i nozicama, hvatanje itd i isto primjetim razliku iz dana u dan sve je sposobniji i da bas je super to. Srecom ne buni se, voli svasta radit :)
    Uspije i sam drzat plasticnu bocicu objema rukama. Ako ga ne dozivljavamo odmah nas zove da mu se obratimo. Ja sam vise njezna s njim, tepam mu i mazim ga a tata je grublji u igri i vise se njemu smije. Bas je slatka ta razlika. Ako mu se igra gleda tatu i zove ga a kad je gladan ili mu se spava u mene gleda hahah

Fluffy

Bumbo0809
    12. Siječanj 2016. 11:54

Kneginja,vidis nisam znala da imaju te s magneticima! Dobra im je to ideja...  
    P.s. evo 1.put ga dojim uz pomoc jastuka za dojilje/trudnice..i mogu vam reci da je bas prakticno! :)) obe ruke slobodne..

I sto se tice dohrane, odlucila sam ipak pocet kako sam i planirala s 6 mj :) nadam se da ce ih prihvatit!
    I da ako imate kakve recepte itd i s koliko poceti, kad povecavati dozu,kad uvoditi novu namirnicu-pisiteeee  
    Ja mislim pocet s povrcem pa tek onda s vocem. Procitala sam da  bebe teze prihvacaju povrce nakon voca jer im je voce slatko kao i mlijeko.

Cvarak
    12. Siječanj 2016. 12:29

Jel netko koriati mustelinu kremu za guzu?!

Oliva4
    12. Siječanj 2016. 12:45

Mery, fluffy hvala..dojim, šta ću, izbora nemam..gladnica jede non stop 😄 i nemam tu zelenu masku..ja kroz to ne mogu disat, probala sam jednom..kad je dojim dišem nekako u suprotan smijer i sad je još ne mogu je cmakat 😞😳
    Plavojka ajde supač da nisam pogriješila s lekadolom..i žao mi što je i tebe čopilo..uopće ne kužim kak sam se razbolila, a stalno doma skoro i bolesni ljudi mi ne dolaze..pa sad ti reci..osjećam se kao da mi je netko sve kosti polomio😁 😝😝
    I još danas napokon sunce, a ne možemo u šetnju jer bi se srušila negdje po putu 😭

Moja trpa isto sve u usta i fino prima s obje ruke..sad je mrcina počela i čupat igračke pa svako malo nešto strga..
    Mislila sam joj kupit od jantara ogrlicuza zube, često sam vidjela da to ljudi stavljaju djeci i kažu da pomaže..prošlo ljeto sam na moru u dm-u vidjela da imaju te ogrlice..mislim da je nekih 200tinjak kuna bila..

Sova5
    12. Siječanj 2016. 13:34

evo i nas sa sistematskog i cijepljenja. miš moj ima 6.1kg i 60cm. stric mi se smije da ako ga stavim u klokanicu da će hodat skupa sa mnom 

cijepljenje- užas  al šta se mora, mora se!

inače, kad sam imala nakon poroda bolove u ljekarnoj su mi dali lekadol i rekli su da to dojilje smiju, tak da vjerujem da je ok 

Ail
    12. Siječanj 2016. 14:46

Evo i nas sa sistematskog ima 5350 g i 56 dug. A meni se činilo kao da je veći. 56 mu je malo. Ali nema veze narast će on već 😊 kaže doktor da je zadovoljan kako napreduje, hvala Bogu 😆 cijepljenje nje bilo bajno ali nije ni toliko koma. Plakao je kada ga je ubola 2 puta i brzo se smirio. 😁 sto se tiče dohrane mi ćemo sa 4 mjeseca jer smo od početka na ad

Sanjarica
    12. Siječanj 2016. 14:54

Ja imam od jantara ogrlicu alo mi ju je prijateljica dala... Kupljena je u Tower centru prije 3 god u Rijeci u ljekarni...i na magnet je... Pa neznam jel mozda jos uvijek ima tamo za kupit na magnetic.  
    Evo mi bile vani kod mora malo prosetat...konacno sunce... Milina...samo sta moja mala nikako ne podnosi kapu na glavi pa je to vjecita borba...sva je nervozna kad joj je stavim...a cim je skinem sve 5! 

Mi sutra idemo na pregled u bolnicu u rijeku jer neznam ako sam kad bila napisala,mala se rodila sa jednim malim hemangiomom na glavi... Nije strasno ali je na glavi pa.. Ugl to je kao neka nakupina krvih zilica i ako se ne povuce do godine dana tada cemo morat ic na lasersko uklanjanje u Zg....iskreno se nadam da ce se to samo povuc... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.