U zagrebu je proljece - sunce, juzina, i samo mastam o moru 😀
Za zubice sam uzela ono kaj se ohladi u frizideru, to si primi i voli cuclat i nesto tanko sto lakse primi, ali kak je tanko, ugura i to i ruku drugu u usta hehe

Knegija mislim da su i kod mene hormoni, stitnjaca luduje.
Evo ja danas kupila to za zvakanje sto ide u frizider, isto ce si rucice jadan pojest haha. Pa van javim. Ima od 3+ i 4+, i to sam izabrala najuzi oblik da mu moze stat u usta jer ima i velikih sirokih oblika ;)
Fluffy
a ja sam za početak kupila onu najjeftiniju u DM..kao zvijezda napunjena vodom..al ju ne gladim..debela caa 1,5 cm i nikako da je utrpa u usta...ali kad joj dodje..strpa obe čake i zine ko lav hahah...ovo joj valjda nije po guštu :D
e da..kako vama bebe (pretpostavljam da je vecina3-3 i po miseca otprilike) hvataju rukicama...jel radite vjezbe sa njima il to prepustate vremenu da sami razviju.
ja sam skuzila kad je malo vjezbam da je doslovce iz minute u minutu sve sposobnija...i to mi je bas fora...a mislila sam da je neću tlačit sa tim...ovako stavrno kuzi sve na brzake
znači mislim na ciljano hvatanje..npr igračke koja je u zraku..ili par cm od njih.

Ja ne preskacem vjezbanje svakodnevno, radimo gimnastiku rucicama i nozicama, hvatanje itd i isto primjetim razliku iz dana u dan sve je sposobniji i da bas je super to. Srecom ne buni se, voli svasta radit :)
Uspije i sam drzat plasticnu bocicu objema rukama. Ako ga ne dozivljavamo odmah nas zove da mu se obratimo. Ja sam vise njezna s njim, tepam mu i mazim ga a tata je grublji u igri i vise se njemu smije. Bas je slatka ta razlika. Ako mu se igra gleda tatu i zove ga a kad je gladan ili mu se spava u mene gleda hahah
Fluffy
Kneginja,vidis nisam znala da imaju te s magneticima! Dobra im je to ideja...
P.s. evo 1.put ga dojim uz pomoc jastuka za dojilje/trudnice..i mogu vam reci da je bas prakticno! :)) obe ruke slobodne..
I sto se tice dohrane, odlucila sam ipak pocet kako sam i planirala s 6 mj :) nadam se da ce ih prihvatit!
I da ako imate kakve recepte itd i s koliko poceti, kad povecavati dozu,kad uvoditi novu namirnicu-pisiteeee
Ja mislim pocet s povrcem pa tek onda s vocem. Procitala sam da bebe teze prihvacaju povrce nakon voca jer im je voce slatko kao i mlijeko.

Mery, fluffy hvala..dojim, šta ću, izbora nemam..gladnica jede non stop 😄 i nemam tu zelenu masku..ja kroz to ne mogu disat, probala sam jednom..kad je dojim dišem nekako u suprotan smijer i sad je još ne mogu je cmakat 😞😳
Plavojka ajde supač da nisam pogriješila s lekadolom..i žao mi što je i tebe čopilo..uopće ne kužim kak sam se razbolila, a stalno doma skoro i bolesni ljudi mi ne dolaze..pa sad ti reci..osjećam se kao da mi je netko sve kosti polomio😁 😝😝
I još danas napokon sunce, a ne možemo u šetnju jer bi se srušila negdje po putu 😭
Moja trpa isto sve u usta i fino prima s obje ruke..sad je mrcina počela i čupat igračke pa svako malo nešto strga..
Mislila sam joj kupit od jantara ogrlicuza zube, često sam vidjela da to ljudi stavljaju djeci i kažu da pomaže..prošlo ljeto sam na moru u dm-u vidjela da imaju te ogrlice..mislim da je nekih 200tinjak kuna bila..

evo i nas sa sistematskog i cijepljenja. miš moj ima 6.1kg i 60cm. stric mi se smije da ako ga stavim u klokanicu da će hodat skupa sa mnom
cijepljenje- užas al šta se mora, mora se!
inače, kad sam imala nakon poroda bolove u ljekarnoj su mi dali lekadol i rekli su da to dojilje smiju, tak da vjerujem da je ok
Evo i nas sa sistematskog ima 5350 g i 56 dug. A meni se činilo kao da je veći. 56 mu je malo. Ali nema veze narast će on već 😊 kaže doktor da je zadovoljan kako napreduje, hvala Bogu 😆 cijepljenje nje bilo bajno ali nije ni toliko koma. Plakao je kada ga je ubola 2 puta i brzo se smirio. 😁 sto se tiče dohrane mi ćemo sa 4 mjeseca jer smo od početka na ad

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji