Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kris555
    10. Siječanj 2016. 18:34

Ja sam kupila one a-z mama iz dma al sam popila par kom i zaboravim na njih. Takodjer nemam ni snage i skljoca mi u kostima uzas!!

Branchi
    10. Siječanj 2016. 18:48

Ja pijem svaki dan jednu az mama iz dm-a....da ne pijem mislim da bi se onesvijestila hehe

renata6
    10. Siječanj 2016. 19:24

Ashley dotičnu knjigu koju spominješ sam pročitala toliko puta da sam prestala i brojati..mogu ti reći a i iskusila sam što u razvoju mog djeteta a i u druženju s drugim mamama i njihovom djecom da većina ovog što si napisala djeca u toj dobi ne rade, neki se tek krenu okretati u petom mjesecu, neki tek krenu s dohranom u šestom, neki uopće ni ne sjede, ok ako ti smatraš da će to tvoj postići super.
    To što tebi nije napravilo traume to ne znaći da njemu neće, a i kako možeš biti sigurna zato jer je teta to rekla tvojoj mami, da nisi plakala i da je sve bilo super, mislim da možeš provesti jedan dan u vrtiću kad se zatvore vrata odnosno kad roditelji odu mislim da bi isti tren promijenila mišljenje.

No dobro, svatko ima svoj način razmišljanja i to je njegovo pravo no eto samo ću reći da ono što pročitaš i čega se držiš ponekad u praksi te lupi drugačije.

Oliva4
    10. Siječanj 2016. 19:43

Joj joj..ja se vraćam nakon godine na posao..i veselim se jer fakat volim svoj posao i da se napokon muvnem iz stana..jer me ubija ovako stalno visit doma 😝 ali ne bi nakon 6 mjeseci tako da vas skroz kužim..glupe financije uvijek zafrkavaju 😣

E to vitamini od a-z ja sam baš gledala u dm-u..ali to se pije za vrijeme trudnoće ili sam nešto krivo skužila?

Za jaslice je i meni osobno rano sa 6 mjeseci jer bi se ja teško odvojila..ali slažem se da je sve individualno i da su djeca različito spremna na odvajanje..neki nikad, a neki jako rano..istina je da se djeca ne mogu socijalizirati u tako ranom periodu, ali nemaju svi roditelji mogućnost ne ići na posao ili dati djecu bakama i djedovima..jedino je tu problem što se tete ne posvećuju svoj djeci jednako jer jednostavno ne stignu..pogotovo ako su u jaslicama i starija djeca..vjerujem da bi nažalost, ova mlađa koja se još ne kreću, tu bila malo zakinuta. Možda je štagod drukčije ako su to privatni vrtići pa je vjerojatno tamo manje djece..

I sova super san 😄 i što je netko rekao mogli bi se stvarno nać na proljeće kad zatopli 😃

Ail
    10. Siječanj 2016. 19:55

Renata slažem se s tobom sto se tiče vrtića. Kao što sam rekla radi svekrva tamo (u jaslicama) pa priča što sve djeca rade. Na što sam joj ja rekla da ja onda svog nikad neću dati u vrtić hahah. Što oni rade to roditelji ne znaju. Svaka teta će reći da je beba super i da je sve u redu. A to što im ne presvuku pelene od kad dođu dok ne idu doma, daju hranu bez obzira ako padne na pod, tjeraju ih da spavaju čak ako im se i ne spava i tako dalje. Ma to je čisto stanje. Tako da mi je najbolje nekako kad dijete priča dosta pa može reći što je bilo u vrtiću. Svagdje ima izuzetaka ali eto u većini je tako. Moja sestra je išla u privatni pa su lagali tipa da je pojela cijeli ručak a ona je rekla mami da nije uopće jela. Za druženje se slažem i ja kada zatopli, to bi bilo lijepo. 😊
    Je li se kome desilo da beba smanjuje količinu obroka? Moj sad ako pojede 100 ml to je super  (beba na ad) 

• sunčeko101
    10. Siječanj 2016. 20:27

Mame kako vam se bebe ponasaju kad ih uzme u ruke netko nepoznat? Ili kad idete u goste gdje im je nepoznat ambijent? Moja mala se nekad tako razljuti da ju je tesko smirit :/ bas je izbirljiva kome se da nosati kome ne

Mary36
    10. Siječanj 2016. 20:31

L ima skoro 7 mjeseci i ne mogu zamisliti da sam je već dala u jaslice...sad mi se čini da joj je bitnije biti uz roditelje nego što je to bilo ranije. Ili sad očito pokazuje privrženost dok je prije za to bila premalena. Još uvijek ne sjedi samostalno, a kamoli da pokušava ustati. Od dohrane pojede par žlićica dnevno i sretni smo ako ih ne povraća usred pobune protiv hranjena. Mislim da bi ona jadna u ovoj dobi u jaslicama samo plakala, ali da to stvarno ovisi od bebe do bebe.

nenana
    10. Siječanj 2016. 21:15

Sova super san, mozda se i nađemo na prolijeće! Ian mislim da je test riješe lažno pozitivan, provjeri jos jednom :) a za smanjivanje klope ne znam..moj je dva dana jeo 180 svaka 4 sata i onda počeo ostavljati tako da smo sad opet na 150 svaka 3-3,5...i sad je zbrkao cijeli raspored..prije smo imali kupanje p klopa u pol21-21 i čorka do 3-4..a sad jede 19 pa kupanje i sinoc se budio u 1 pa 5 pa 8, vidjet cemo kako ce noćas!

Sto se tiče jaslica ja najradije ne bi prije 2 god ali moram se Vratit nakon godinu na posao pa mozda neke kombinacije s mamom i 4 sata vrtića..jos ne znam!mene su kao malu u jaslicama ostavili mokru kraj prozora pa sam dobila upalu pluća!! Teta je mami rekla da nije pripremila rezervnu robu..mama je popiz jer je ormarić bio pun pelena i robe..navodno je jedna namjerno to radila da se bebe razbole panda valjda manje radi :(( užas!!! Iskreno se nadam da ima vise divnih teta ali sigurno ima i ovakvih..

Sto se tiče gostiju za sad ide svima :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.