Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    10. Siječanj 2016. 14:01

Sova super san...hehehe... Ko zna mozda se i okupimo jednom... 

Ian mozda da jos jednom napravis test...ili ides do ginekologa...ipak mislim sa test ne moze bit lazno pozitivan...  sretno!!!

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

renata6
    10. Siječanj 2016. 14:10

Ashley nije mi poznato da bebe idu u jaslice sa šest mjeseci? kako misliš, onda su u kindaću? jer niti ne puze niti sjede niti išta, ne mogu zamisliti da se tako socijaliziraju jer zapravo se uopće ne mogu izboriti za sebe, niti ne pričaju niti išta, a šta jedu? Jer većina je još na mlijeku? A i u jaslicama ima i do desetak beba, a jedna do dvije tete u međusmjeni, bojim se da kako bi ga ujutro ostavila da bih ga i kasnije našla jer je nemoguće se individualno posvetiti tako maloj bebici.

I ovo što opisuješ što se tiće hranjenja ti je čisti skok, jer i bebe na adaptiranom imaju skokove.

Cvarak
    10. Siječanj 2016. 15:27

Hahah ja dam jucer legla i pocela razmisljat kak bi bilo super da se mame s klokanice koje su u Zgu nadju na proljece...eto Sovice ko da si mi misli citala!!  Moja misica sinoc umorna pa je pjevala umorno auuujaoo i nikako zadpat joj kedvva je zaspala! I naravno ujutro nas prdci glupi bude i placemo!!

Lela29
    10. Siječanj 2016. 15:33

Zvrcem ja sutra pedicu, iako je danas sve ok, svaka pelena mokra, fontanela ravna. I danas je onaj dan kad bi samo visila po rukama. U St-u divnih 16 stupnjeva, a ja sva nikakva, manta mi se već par dana, koma! Moraam neke vitamine nabavit hitno!
    E i zakazali smo krstenje krajem mjeseca, kupila sam joj preslatku oblekicu 😍 ...jedva sam nasla haljinicu koja nije od satena i ne kosta 300-400 kn 😒

Cvarak
    10. Siječanj 2016. 16:45

Cure koje dojite dal pijete elevit?! Ja sam u trudnoci pa me zatvaro pa dam samo par puta popila od kad sam rodila i to pol tablete i sad bi opet nastavila al me strah da bebu ne zatvore il da nebi imala grcice jos vece?!

jahanara
    10. Siječanj 2016. 17:44

Ja ne pijem nista od vitamina a isto mislim da bi trebala poceti. Po noci kad se budim nju hraniti uopce je nemam snage dignuti iz kindica koliko me bole kosti na rukama. Mozda fali kalcija...

ivek 30
    10. Siječanj 2016. 17:46

Mi vec 2 dana ppd grcicima! Uzas, ovak nismo imali ni kada je bila 1mjesec, jedva zaspati sinoc! Zaspala ke oko pola 11 i pribudila se prvi puta u 5 ujutro!
    Renata i ja se slazem sa tobom da je bebicu od 6 mjeseci rano dat u jaslice! Ja se isto vracam na posao kad ce ona imati 6 mjeseci, kombinirat cu mamu i svekrvu, a kad one nece moci onda cu radje uzeti babysitter... Mi imamo
    Problem sa bocicom i dalje! Nema snase da ju uzme, neznam zasto? Dajte neke savjete molim vas!

Fluffy2
    10. Siječanj 2016. 18:25

I ja sam pila elevit par dana nakon poroda ali sam prestala jer ima puno zeljeza i sigurno bebicama ometa probavu. Bar je moj imao bolju probavu kad sam prestala. Ne znam sad kad prođu 3 mjeseca jel se moze nastavit al ja ga ne pijem i sva sam nikakva. 

Mi smo jos na 150 ml svaka 3 4 sata i ne trazi on vise pa mu necu ni povecavat iako pise na kutiji kao 180 za 3 mjeseca.

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.