Cvarak-naravno da ima nade..mom su prestali bas kad je napunio 3 mj. Jos se uvijwk nekad dogodi to mrvicu bolnije prduckanje (al uzrok tome sam ja i moja hrana).
Ja se ponadala da ce mi mis i sinoc nastaviti kao 2-3 prethodne noci s 6 sati sna odjednom.
Kad ono on se.cijeluuu noc budio svako 45min-1h...
I to su mu 1. 2 budnjena bila uz vrisak i neutjesan plac i jedva bi ga uspila smirit nosanjem,laganim.pricanjem,mazenjem,cicanjem 😕
Sto oni tako.mali mogu sanjati da ih tako nesto prepadne pa vrisnu iz sna i placu? 😢
Branchi bravo sve si nasla, samo sam ja krivo napisala, ne najkasnije nego najranije 30 minuta iza vjezbanja. Pise i da treba postepeno gubit kilograme zbog mlijeka, a ja sam u mjesec dana doslovno izgubila sve sto sam dobila u trudnoci i jos minus 6 kilograma! A nisam vjezbala pa ti sad budi pametan.
P.s. ja jos nemam snage za trcanje ni intezivniji trening kojeg inace obozavam.
Fluffy
Hvala oliva, lela, bumbo, cvarak, renata, branchi, plavojka, nenana... i svi ostali, puno mi je lakse kad s vama mogu nesto podijeliti. Da, svasta smo prosle i u trudnoci i sada, ali drzimo se, nedamo se i idemo dalje.
Sto se tice kilograma, ja sam u trudnoci dobila 15kg, ali su otisli prvi mjesec. Strije nisam dobila i dosta se brzo koza vratila u pocetno stanje, mala me doslovno isisava ne samo mlijeko nego i snagu. Moram priznati da bas ne jedem voca i povrca iako bih trebala jer ipak dojim a i vitamine zaboravljam piti a imam ih. Moram na to vise obratiti paznje. I na unos tekucine, stalno sam zedna, cim me isisa, ja moram piti vode jer imam osjecaj da cu umrijeti od zedi.
Ovako je mala dobra, spava preko noci od 5-11 sati u komadu, jedno eventualno dva budenja, zadovoljna sam s njom, samo se bojim da nemam dovoljno mlijeka, da nije gladna jer stalno trazi tokom dana, stalno budna, ali ajd, mozda tako treba biti. Dosad je dobivala 750grama mjesecno prva dva mjeseca, sad neznam koliko ce. Iako smo bili veliki 55,5cm na proteklom savjetovalistu, presli smo na velicinu 62 da ne zuljaju bodici. Nekako kad ju gledam, imam osjecaj da preko noci naraste centimetar. Bas mi je velika hehe
Dogodilo se jednom da tri dana nije kakala pa cetvrti dan se zakakala do pola ledja. Sad opet neki dan nije kakala pa sljedeci nadoknadila do pola ledja. Oprala ih ko inace sareni ves i ostale mrlje, sad razmisljam na 95, valjda ce otici mrlje. Jel vi imate takvih problema?
Bumbo vele da veve cesto sanjaju porod...a sad..jan se isto nekad probudi sa jakim placem ali ga smiri nosanje ili cica....
A mozda su mu zubici??
Fluffy pa kak ti je to uspijelo? Meni jan sise stvarno puno, a izgubila sam jedva kilu hehe
Ne stignes jest?
Ja ne znam kolko energije imam s obzirom na manje spavanja, ali probat cu kroz par tjedana pa mskar malo brze hodat i lagano joggirat, bas mi to fali
Branchi nisam znala za to, hvala na informaciji! ;) a ako sanja porod onda razumijem zasto vriskovi...
Ja se isto nekad zamislim da ce mu vec nicati zubici :S izvadi dudu sam i ne duda je nego zvace i baaas mu odgovara kad mu ja masiram malo desne-osmijeh od uha do uha... A za baljenje i trpanje svegaaa u usta ne trebam ni govoriti!
Znate sta, jucer sam tako dok sam mu masirala desne -na donjoj vilici ( ne na vrhu gdje zubivi izbijaju nego sa strane) naisla na bijelu tockicu koja je tvrda tako da ne mislim da je soor.
Sto mislite sto je to?? 😕
Bumbo moja ima bijelu tockicu na nepcu i cijelo vrijeme mislim da je soor. Mi se nikako rijesit soora. Daktarin nam ne pomaze a muz ne da da joj sa sodom jer se boji da bi joj moglo nesto bit.
Mary dojim, nisam znala da bebe mogu dobit zulj, al kad bolje pogledam tako i izgleda. Al mi to vec dugo imamo.
Mi smo na nepcu isto imali jako dugo prvih mj i nesto i dr je rekla da ne mora biti soor, i otislo je samo od sebe ne znam kak je rekla da se zove..
I moj se zna zakenjat do pola ledja i nece mi se oprat na 40-60 neg moram s pelenama ubacit na 95 i obavezno ariel za mrlje..
Meni linea negra lagano blijedi al se jos pozna. A strije sam dobila po guzi i kod bradavica i ne mazem s nicim, iskreno se ni ne zamaram sad s tim heheh budem kad ljeto dodje pa cu kukat! :D
Branchi hvala na informaciji 😊😊
Sad moram pohitat na vježbanje da se do ljeta isklešem 😂😁
Moja kaka jednom tjedno tako da uvijek ukaka svu robicu kad dode..perem obično na 60 šareno i recimo zadnji put je kao ostala mrlja na benkici..možda sam trebala malo vanishem 😝
Sortiraj odgovore
Najstariji