Ja sam cula da se neka ova 5 u 1, 6 u 1 mogu kupiti umijesto onih kod pedice, ali nisam proucavala. Dodatno se kupuju i ona cjepiva koja nisu obavezna...
Kad ste vec spomenule vrtic, da li netko zna proceduru??? U 3 mj se predaju nolbe, odluke su u 5 mj ili sve ide u 5mj?? U kolko vrtica se mogu predati molbe?
Znam da mi nemamo prednost jer smo tek 1.10, ali valjda negdje bude mjesta :)
Jel krecete s jaslicama s godinu dana ili imate druge opcije?
E to i mene zanima..sveki je pitala kod njih u kvartu kada se predaju zahtjevi i koliko se sjećam rekli su joj u 5 mjesecu..ja ću morat tu do kvarta pitat isto..al kad malo okopni 😝 moja je 23.9 i toplo se nadam da će ju primit..iako sestra moja veli teško, da su uvijek gužve i da su pretrpane jaslice 😣😣planiram predat kod nas u kvartu i kod svekrvića, mislim da na 2 mjesta sigurno može, ali ne znam može li se i više..
Ja cak mislim da se moze u 3 vrtica, a prednost imaju bebe rodjene do 31.8 (😡), ako su oba roditelja zaposlena (😊), ako je jedan klinac vec u vrticu (😡)...
Mi smo mislili predat u jedan na buducoj adresi (tam di sam ja isla, lascinska cesta) i dva tu di smo sad u kvartu jer su tu tinovi i moji i ima nekoliko vrtica pa je manja guzva (savica)...bas me zanima kak ce to ic....
Ako netko zna tocno proceduru i kakve su guzve, viciteeeee 😀
Curke jedne pitanje? Jeste vi ilada dok ste dojile cule kako bebici rade crijeva? Onak cujem zvuk kao da se sve unitra kuha? Bebica je dobro, vesela, jede normalno, zadnja dva dana je kakala samo 2 puta i to dosta tekuce , nema temperaturu! Malo sam guglala i nasla na svasta sto ne zelim niti zamisljati, pa neznam da li da idem na hitnu ili je to normalno?
Moja beba ugl kaka tekuce i da cuju se crijeva a i kad spava cujem kak joj rade crjevceka!!
I mojoj se cuju crijeva, pitala sam patronaznu za to pa je rekla da je to normalno. Tako meni kruli kad sam gladna pa sam mislila da je i ona gladna, a patronazna kaze da to crijeva sazrijevaju.
Isto ko sto kaze cvarak, moj ima tekucu stolicu uvijek, i cujem mu tu i tam kak mu po crijevima ide kad ga dojim to ti je normalno.
Mi necemo u jaslice jos jer ja ne radim za sad al one tamo iduce god bi mogao ic makar su obje bake doma al nekak sam vise za vrtic da se druzi s vrsnjacima.
Ma i ja svojoj cujem crijeva cesto dok je dojim...to je valjda normalno...
A sta se tice vrtica vjerovatno necemo upast...u nasem mjestu ima samo 2 vrtica,jedan privatni i gradski...privatni jr uvijek full a gradski jos i vise...i posto je ona rodjena 06.10 sanse su nam jos i manje...vidjet cemo... Opciju cuvanja kod none nemamo jer nam jedna radi u italiji a druga radi u lidlu i smjene su joj svakakve...tak da nemam pojma kako cemo to iskombinirat!
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sortiraj odgovore
Najstariji