Moj misko se zabavi sam max 10,15 min a ostatak vremena ga animiram! I sve mu je zabavno i zanimljivo, ali ga brzo prodje :)
Valjda to tako treba biti..
Danas imamo "nosi mi se na rukama" dan, pa moja ledja edva cekaju da muz dodje doma..
Lidija, samo hrabro, to sto ste vas dvije prosle i izasle iz svega jos snaznije vam nitko ne moze oduzeti!!
A Branci, i moj muz ti se divi :)
Vidis kako je tvoj Jan izabrao mamu koja to moze izdrzti, pola nas ovdje bi prosviralo na takvo budjenje! Bas te je lijepo nasao! Ali svejedno drzim fige da se vrijeme spavanja protegne
Jan se isto malo sam zabavi pa trazi paznju pa opet nalo moze biti sam....isto ovisi o danu 😀
...isto mlatara rukama i nogama, okrece se na bok, postavim ga ravno u kindac, izvrti se za 90 stupnjeva....zato kad ga stavljam u kindac spavat, stavim mu one valjcice...
A mozda je ovo skok sa 3 mjeseca??? Mislim znali smo mi spavat po 3 sata (🎉), a sad se jedva 2 zalomi...a mozda su mu i zubici. Pipala sam dole u ustima, ko da su izbocine??? Ima skoro sve ostale simptome osim temperature...
Linea negra se jos malo vidi, a strije nisu dosle 😊
E, a jel se vi uopce stignete mazati? Ja nisam dobila strije, ali kao voljela bi malo zategnuti kozu na trbuhu, samo kaj se namazem jednom tjedno.. Sretna sam kad se uspijem otusirat svaki dan, a kamoli nes drugo..
A i vjezbala sam trbusnjake do sad dva puta, sumnjam da e to nesto pomoc :)))
Ma i ja kao novogodisnju odluku donijela da pocnem konacno malo vjezbat...aha...mos mislit... Bas sam ljencina sta se tice toga... Dobro nemoram puno vec samo malo jos zategnut trbuh ali...ljena sam i steznik stavit a kamoli sta drugo...hahaha...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Cure meni je drago sta sam vas nasla kao grupu i puno mi znaci doci ovdje i procitati korisne savjete i malo se podruziti i izjadati. Zao mi je sto se nisam s vama druzila i kroz trudnocu.
Haha znaci ima jos lijenih po pitanju vjezbanja. Meni je ostalo malo trbuha i nikako da ode i zivcira me al ne poduzimam nista... isto me zivcira celulit koji se nakupio u trudnoci...ne znam jel se smijem mazat anticelulitnim kremama zbog dojenja?
Trenutno se ne mazem s nicim, kao nemam vremena se namazati, mada bi ga toliko sigurno bilo.
Linea mi se jos pozna, malo je izblijedila al je postojana, a strije nisam dobila.
Sova kako ti se čini doktor?
Koja ti je dijagnoza za široko povijanje? Ib ili?
Branchi svaka čast na dizanju 😆
Ja sam dobila strije samo po guzi 😤
A što se tiče vježbanja dovoljno vam je čišćenje stana i peglanje 😂
Evo mi danas vježbali i dobar je bio nije uopće cvilio
Znaci uvjerile smo se da je sve ono sto smo slusale od drugih mama istinito :)
Ja sam isto sretna navecer kad bebac zaspe kad se uspijem otusirat, mazanje kremicama vise mi ne pada napamet jer jedva cekam lec u krevet..
Linea negra mi je nestala a strije nisam dobila. Koza je na trbuhu mrvicu mlohava ali to je normalno jer se ipak 9 mjesci rastezala i ne moze u 3 mjeseca izgledat savrseno. Ja i stignem odradit trening ali po noci kad se mali probudi pozalim jer budem premorena i prepospana!
Fluffy
Fluffy ides van na trening ili doma? Ja se planiram vratit trcanju, samo da vidim kak se iskombinirat sa cuvanjem jana tih sat vremena 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji